undefined
annonce

Et 5.300 m3 stort underjordisk regnvandsbassin ved Højstrupvej i Odense skal aflaste byens gamle kloaksystem, så der i fremtiden vil opleves færre oversvømmelser i kældre samt overløb til terræn og nærliggende vandløb. Grønbech & Sønner har leveret og installeret effektive pumper og skylletromler til VandCenter Syd, så bassinet hurtigt tømmes og holdes rent – uden manuelle kræfter.

undefined

Når entreprenørudstillingen E&H 2021 åbner på torsdag og til og med lørdag, så venter et overflødighedshorn af guf for entreprenører og maskinførere. På Johs. Møllers Maskiner og Stemas stand smelter gul, rød, mørkegrøn, blå og hvid sammen til miljørigtig grøn.

undefined

Det blev den lille Renault Kangoo der høstede pointene, da Årets Varebil 2022 blev kåret. Måske fordi den lille franskmand diskede op med en genial detalje, der ikke er at finde hos nogen af konkurrenterne.

undefined

I fremtiden, får Danmark brug for både viden, design og håndværk til at skabe nye løsninger og produkter. Det kræver at vores erhvervsskoleelever får evner til at opsøge ny viden, omstille sig og finde sin egen niche eller unikke talent frem for at følge mainstream, mener Jeanette Hall, der chef for Videnscenter for Håndværk - Design & Arkitektur.

undefined

Stadigt flere skybrud øger risikoen for oversvømmelser og dermed indtrængen af regn- og spildevand i kældre og lavtliggende bygninger. Skaderne kan dog begrænses gennem målrettede og forholdsvis enkle foranstaltninger – og en udnyttelse af regnvandet kan endda være en økonomisk og miljømæssig god ide. BYG-ERFA anviser i flere erfaringsblade, hvordan du håndterer skybruddet bedst.

undefined
undefined
undefined
undefined