<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
Det mener Palle Thomsen, adm. direktør i Danske Byggecentre, som de sidste 15 år har arbejdet med dokumentation af byggematerialer i produktportalen, ByggeBasen.dk. Prisen på materialer bør ikke være kongen i branchen, hvis målet er bæredygtigt byggeri, mener han.
undefined
annonce

Hos Unipoint A/S i Herning går man forrest, når det kommer til bæredygtighed. Virksomheden satser på nødbelysning med bæredygtige energikilder. Med helt ny teknologi og fokus på at spare kloden for skadelige stoffer og samtidig lave armaturer til byggeriet, hvor alle dele kan genanvendes, viser de vejen frem.

undefined

Hos malingproducenten, Flügger, spiller den bæredygtige agenda en central rolle. Men det kræver samarbejde med leverandører og fokus på og investeringer i hele værdikæden at kunne opfylde målene med 100 pct. bæredygtige maling i Norden ved udgangen af 2030, fortæller adm. direktør, Sune Schnack.

undefined

Når vi energioptimerer, skal vi bruge gode digitale løsninger. Det er Henrik Teglgaard Lunds budskab, chefkonsulent i DI Byggeri, som påpeger, at de digitale løsninger er opfundet, men mangler at blive bredt ud til flere bygninger.

undefined
annonce

Fra bådehavne til forbrændingsanlæg har SKS Kraner været aktive i Grønland de sidste mange år. Den sjællandske virksomhed leverer skræddersyede industrikraner og teknisk service med fokus på at sikre maksimal performance inden for de fysiske rammer, der er hos kunderne.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined