<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Asfaltordrer annulleres i stor stil, og asfaltproducenten Peab slår alarm. Stigende energipriser sætter kommunale vejarbejder på pause – og giver næste generation kæmpe regninger til vedligehold af vejnettet.

undefined

For at sikre den fortsatte ekspansion og positive udvikling har Morten Brandt Jensen nu valgt at sælge aktiviteterne i NORCAM til Elma Instruments. Morten Brandt Jensen fortsætter hos Elma og bliver en del af vores store stærke team som står klar til at hjælpe med enhver tænkelig inspektions- og måleopgave.

undefined

For Søndergaard A/S var det nostalgisk at sige farvel til de historiske fabriksbygninger på FIOMA-grunden i Frederikssund, men de er stolte over, at nedrivningen har videregivet så mange materialer til direkte genbrug.

annonce
Luksuslivet er blevet demokratisk – og er rykket udendørs

Berle Pool oplever den største efterspørgsel efter swimmingpools nogensinde – blandt andet på grund af øget kærlighed til udendørslivet og muligheden for æstetiske løsninger.

annonce

Efterspørgslen på færdigbyggede pools er steget under Corona-pandemien – så meget, at det har været svært for forhandlere at få leveret de swimmingpools, som er solgt. Derfor har Håkanssons fundet en ny forretningsmodel, der virker.

Vandhunde og wellnessgæster kan glæde sig til flere børnebassiner, vandrutsjebane og vesterhavssauna i Skallerup Seaside Resort. Nordjyske JORTON står i spidsen for udvidelsen af det populære vandland i Lønstrup.

Byggetekniske benspænd blev inspiration til en nytænkende planløsning i udvidelsen af Roskilde Badet. Creo Arkitekter og Jaja Architects har skabt en mosaik af bassiner, wellnessområder og grønne gårdhaver.