<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Støjforurening bliver atter taget op af danske medier. Dels fordi SDU-forskere ser en sammenhæng mellem trafikstøj og risikoen for tinnitus, og dels fordi ny undersøgelse viser, at mange boliger er belastet af for høj trafikstøj.

undefined

Når det bliver forår, begynder den travle sæson hos NCC Asfalt, som ruller ud for at forsyne vore veje med ny asfalt. Første etape på Storebæltsbroens Vestbro er snart færdig, og derefter venter en stribe andre større projekter.

undefined

Ved mange nye udstykninger er jordbunden ikke egnet til LAR-løsninger – og det giver udfordringer. Her vil en øget genanvendelse af regnvand, som det ses i bl.a. Tyskland og Holland, give rigtig god mening, lyder det fra Wavin Danmark.

I Stemas’ værksted har man haft travlt med at klargøre gravemaskiner og -minilæssere til MT Højgaard, der har bestilt maskiner med ”alt det sjove”, som giver optimal effektivitet på byggepladsen.

Rockhart kan slå alle andre arbejdsradioer, mener CG Jensens byggeteam. Den har et fedt udseende, og højtalerens lyd er i top. Der har været kamp om radioen, og flere overvejer at købe en selv.

Scantruck er klar til at hænge ’Velkommen til ScanMek’-banneret op, og der vil være kølige drikkevarer og varme maskinnyheder fra Manitou d. 27.-28. april i Skive. Men der er også andre maskiner på rollelisten, lover Scantruck.

Der er plads til leg, når de store drenge går i sandkassen. Johs. Møllers Maskiner og Stemas besøger sammen med CBS Wearparts Asklev Sten og Grus ved Hampen sydvest for Silkeborg fredag den 12. samt lørdag den 13. maj og hos NCC Nyrand i Svebølle ved Kalundborg fredag den 26. og lørdag den 27. maj.

Anlægsprojektet ved Femern Bælt-tunnelen er blevet så stort, at man ikke længere kan se det hele fra den gamle træplatform. Derfor bygger Femern A/S nu et nyt højt udsigtspunkt til glæde for turister og lokale.

annonce

Både private og cafe- og hotelbranchen har fået øjnene op for pergolaer i metal, der giver mulighed for fleksibelt udendørsliv med minimalt vedligehold.