<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Teknikervirksomheden Bravida Danmark præsenterer årets første kvartalsrapport, hvor man begynder 2024 med et fald i nettoomsætning, men en tyk ordrebog.

undefined

ACO Nordic har leveret en løsning med både linjedræn til effektiv afvanding og tydelige ledelinjer for blinde og svagtseende til Centrumgaden i Ballerup. Kombinationen giver betydelige besparelser.

undefined

Det er de fleste i branchen bekendt, at renoveringen af Frederiksberg Svømmehal har været ramt af en lang række problemer, som har betydet forsinkelser af projektet. Men trods udfordringerne er det nu tilbage på sporet, og genåbning er planlagt denne sommer. Det skyldes bl.a. god rådgivning og tæt samarbejde mellem alle parter.

Pankas ruller ud af 2023 med en bundlinje på 56 millioner kroner, og det er en solid fremgang hos asfaltkæmpen.

Udgravningen af Femern Bælt-tunnelrenden har været en kompleks graveopgave gennem både sand, hårdt moræneler og granit fra istiden. Nu er man igennem.

Støj bliver afløst af trafik og støv i Nordhavnen, når entreprenørfirmaet Besix – MTH JV for Vejdirektoratet nu går i gang med udgravningen til tunnelen, der vil forbinde Østerbro og Nordhavn.

Nu er der hjælp at hente for de udførende, der gerne til i gang med at arbejde med bæredygtighed i virksomheden. Hjælpen finder man i Værdibygs nye digitale udgivelse 'Bæredygtighedstiltag – de lavthængende frugter'.

annonce

Med erfaringen, kompetencerne og udstyret tilbyder Nordisk Fundering at være samarbejdspartner på at udføre kerneboring i Grønland og resten af Arktis henover sommeren, som er sæsonen for borearbejde på den nordlige halvkugle.

I OK Entreprise i Karlslunde vælger man at gå imod branchetendensen lige nu og skruer op for anlægsarbejdet virksomhedens vækstplaner.