<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

I boligbyggeriet UN17 er der fokus på klima og bæredygtighed. Hvad har de bæredygtige valg betydet for grundvandssænkningen, det taler vi med projektchef Jan Vognbjerg fra Hölscher Jensen om.

undefined
Et klimasikringsprojekt i Københavns Nordvestkvarter har Bispebjerg Kirkegård i centrum – det kræver et solidt, tværfagligt samarbejde at få den type projekter i mål, fortæller projektleder Morten Holm Gylling fra Teknik- og miljøforvaltningen i Københavns Kommune.­
undefined

Familiefirma sætter en ære i at udvikle, designe og producere en bred vifte af udendørsbelysning til både private og offentlige formål.

Danmark har fået et nyt videnscenter i Rødbyhavn, hvor Femern Videns- og læringscenter netop er blevet indviet. Videnscentret er rykket ind i Adapteos kontorhotel ved siden af den enorme byggeplads.

Danske Dynatest har udviklet og produceret en kæmpemaskine til det amerikanske forsvar. Den skal bruges til at sikre holdbare landingsbaner til militærfly i USA.
Da P. Olesen A/S præsenterede sin nye nedrivningsmaskine, var frankfurterne godt nok store, burgerne ligeså – men hovedpersonen Liebherr R 980 Demolition var gigantisk
Partier af sandsten er ikke et sjældent syn på landets mange fredede og bevaringsværdige bygninger. Derfor er det vigtigt at vide, hvorfor og hvordan sandstenen nedbrydes over tid, så en løbende vedligeholdelse og evt. istandsættelse kan iværksættes i tide.