<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

I småBYG har Jonas Hagen Høj specialiseret sig i at bygge tiny houses. Hans erfaring er, at både metoder og biobaserede materialer nemt kan overføres til byggeri mere bredt, og det undrer ham, at det ikke sker.

undefined
annonce
#VVS

Nordic Pipe ApS ser et stort potentiale i at blive taget med på råd tidligt i anlægsprojekter. Det giver færre omkostninger. I mere end 20 år har man leveret præisolerede rør til Grønland og er glade for samarbejdet nordpå.

undefined

På trods af strategiske investeringer er det lykkedes for Holbøll at levere et årsregnskab for 2022/23, der viser en omsætning på 352 mio. kr. mod 409 mio. kr. året før. Årets resultat efter skat er opgjort til 17.6 mio. kr. hvilket skal sammenlignes med sidste års resultat på 12 mio. kr.

Isuzu Danmark oplever vækst i salget af D-Max pickups. Især de skræddersyede løsninger hitter. Senest har entreprenøren på Femern sænketunnelen købt 21 Isuzu D-Max, så der nu kører cirka 40 af dem på det store tunnelbyggeri.

Tiny houses er på manges læber, og i Frederikssund har man udlagt 18 parceller i Vinge til små huse. For kommunen har det været en rejse fra skepsis til at omfavne mini-helårshusene, fortæller projektchef Dennis Ravn.

annonce

Klimaforandringer og voldsommere nedbør gør vores bygninger mere udsatte. Jacobi Tegl A/S udvikler sine tagsten til, at de giver en modstandsdygtig klimaskærm med afsæt i test og kvalitetssikring.

annonce

... med en miljøstation/affaldsskur/redskabsrum fra Dansk Carport System

Lige nu kalder de små og mellemstore entreprenørvirksomheder på kvalificeret arbejdskraft, og for at imødekomme det behov starter DM&E’ en entreprenøruddannelse i samarbejde med Mercantec, og den dækker både rørlægning, kloakering og maskinføring.

Gamle Mursten og miljøvirksomheden RGS Nordic vil også indsamle brugte mursten fra mindre projekter og iværksætter en indsamling til genbrug i hele Danmark.