<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Når Tingbjergs nye plejehjem bliver malet, kommer Viebke & West Malerfirma til at stå for at svinge penslerne. Malerfirmaet har nemlig vundet opgaven på de 120 almene plejeboliger, der er en del af kvarterets byfornyelse.

undefined

Ambercon har taget et drastisk skridt og udviklet en helt ny type facadeelementer TreeCrete, der kan tage over for beton og stål. Betonelementfabrikanten forventer, at de nye facadeelementer bliver en gamechanger for dansk byggeri.

undefined

Indhold i materialer skal frem i lyset for at få et retvisende billede af byggematerialers klimabelastning. Saint-Gobain Weber vil sætte alle sejl til for at gøre produktionen så bæredygtig som mulig.

Fehmarn Belt Contractors har en målsætning om at være Danmarks sikreste byggeplads. Derfor vækker en ny opgørelse fra januar, som viser en særdeles lav ulykkesfrekvens, stor tilfredshed hos konsortiet.

Når det grønne Danmark til sommer besøger Have & Landskab kan de lære om pleje af grønne områder med alternative metoder. Danish Greenkeepers Association (DGA) viser et kæmpe forsøgsprojekt sammen med ZBC Jernbjerggaard.

Eleverne på EUC Sjælland har fået lidt flere materialer at træne deres håndværk på, for entreprenøren Pihl & Søn har doneret overskydende byggematerialer til erhvervsskolen.

annonce

FOG & VENØ A/S er en af verdens største producenter af lamelbaserede akustikpaneler til væg og loft. Eventyret startede i 2019 som Acupanels International ApS. I 2022 skiftede firmaet navn til FOG & VENØ, og det velkendte brand Acupanels videreføres nu under brandet BY VENØ.

annonce

Tømmer og planker, som indgår i de bærende konstruktioner, er produceret af Rold SkovsavværkA/S, der har mange års erfaring iat producere store dimensioner.

Knauf har investeret i at få digitale produkt EPD’er, der integrerer direkte i LCA-BYG. Men byggebranchen bør samlet løfte opgaven for at skabe et smidigere beregningsarbejde, mener adm. direktør Morten Ørnstrand Søborg.