<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Horsens-entreprenøren HM har købt ind til både det helt tunge og det finere arbejde, og derfor kom der to nye Komatsu-dozere på indkøbssedlen hos Scantruck.

undefined

Talrige ulykker fik stor fransk entreprenør til at forbyde brugen af små kompakte vinkelslibere. Nu har man i samarbejde med tyske FEIN udviklet Protago - en helt ny og langt mere sikker maskine.

undefined
annonce
Steelwrist har ikke ligget på den lade side i år – specialleverandøren af tiltrotatorer og hurtigskifter til entreprenørmaskiner har både udvidet sortimentet og indgået nye samarbejder.

Bosch Professional er gået sammen med Fein og Rothenberger om at tilbyde et nyt 18V-system, der kan bruges på mere end 200 forskellige værktøjer. Den nye batterialliance gør det muligt for professionelle fagfolk at spare tid, penge og plads med ét batteri og én oplader.

Med en rækkevidde på op til 380 km2 (WLTP) og en 125 kW DC-hurtiglader, er den elektriske varebil E-Transit Custom på mange måder et oplagt og sikkert valg, når den konventionelle varebil skal opdateres til en elektrisk udgave. Ford forventer, at varebilen kan kickstarte overgangen til elektriske varebiler for erhvervsdrivende.

Danmark har fået et nyt videnscenter i Rødbyhavn, hvor Femern Videns- og læringscenter netop er blevet indviet. Videnscentret er rykket ind i Adapteos kontorhotel ved siden af den enorme byggeplads.

Med begreber som turbohætter, turbomasker, beskyttelsesfaktorer, partikelfiltre og aktive kulfiltre kan man let blive forvirret, når man skal vælge et aktivt åndedrætsværn. Men det behøver faktisk slet ikke være så kompliceret, siger Dorde la Cour fra leverandøren iTOOLS. Læs med her og få hendes bedste fif.