<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

Der er både teleskoplæssere, gravemaskiner, lifte og andre typer maskiner under julehammeren ved online-auktion hos Scantruck, der begynder 11 dage før juleaften.

undefined

Københavns Kommunes teknik- og miljøborgmester foreslår sammen med SF, Venstre og Alternativet at flere af hovedstadens parkeringspladser bliver øremærket til erhvervsparkering. Forslaget bakkes op af Dansk Industri.

undefined

Svind, tyveri, hærværk og brand skal tages med i byggeriets samlede risikovurdering. Kompleksiteten afhænger naturligvis af byggepladsens størrelse og selve byggeriet, men det er også vigtigt at tage højde for de forskellige faser af byggeriet. Her kan du få et overblik over de vigtigste dele af byggepladssikring.

annonce

VVS- og smedeforretningen Nic’s VVS sætter god service forrest. Ligegyldigt om Nic Rasmussen og hans folk hjælper en kunde inde i Nuuk eller bygger forskercamps på en forblæst fjeldside, så kan man regne med VVS-firmaet.

På Solutrans i Lyon har Renault netop præsenteret den helt nye Renault Master, som kommer med elektrisk drivlinje, der klarer op til 410 kilometer mellem hver opladning.

Byggebranchens grønne aftryk kan forbedres ved hjælp af udlejningsbranchen – men bygherrer og myndigheder skal også ind i kampen, hvis omstillingen virkelig skal batte, mener chef i materieludlejningsvirksomhed.

Den jyske elementproducent Roust Element har knækket koden til et sikkert arbejdsmiljø i produktionen. Det er lykkedes ved at involvere medarbejderne, lave mere struktur og arbejde med en risikomatrix.

Isuzu Danmark oplever vækst i salget af D-Max pickups. Især de skræddersyede løsninger hitter. Senest har entreprenøren på Femern sænketunnelen købt 21 Isuzu D-Max, så der nu kører cirka 40 af dem på det store tunnelbyggeri.

Tradium samlede virksomheder, over 100 tømrerelever, eksperter og lokalpolitiker til messen ”Bæredygtighed og grøn omstilling”. Dagen bød på masser af inspiration til de unge, som skal arbejde med fremtidens bæredygtige byggeri.