<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined
annonce
Dansk tekniker har givet endnu mere tilfredshed hos specialleverandør til entreprenørmaskiner. Siden Steelwrist opgraderede på supportfronten for et halvt år siden, har kunderne fået øjnene op for fordelen, fortæller supporttekniker.
undefined

Mange besøgte Scantrucks maskinmesse ScanMek, der i år var rykket frem til foråret og bød på læskende softice frem for den traditionsrige suppe. En ny kraftkarl fra Sennenbogen på 50 tons var især populær.

undefined

Ford går all-in på el og præsenterer den næste varevogn i rækken af biler, der skal overbevise håndværkerne om, at de sagtens kan køre på strøm.

Opel har sendt en fuldt elektrisk varebil på markedet i det lille segment. Den hedder Opel Combo-e og måske er det din næste investering, hvis du hører til dem, der ikke skal på langtur og gerne vil køre miljørigtigt i byen.

Ny undersøgelse fra Bosch Professional viser et stort behov for, at håndværkerne får mere viden om, hvordan man bruger vibrerende værktøj sikkert og korrekt, så de undgår arbejdsskader.

Når DM i Skills 2022 løber af stabelen den 28.-30. april i Høng-Hallen i Kalundborg, er den nordjyske vinduesproducent KPK Døre og Vinduer endnu en gang at finde som sponsor for fagene bygningssnedker og tømrer.

Sikkert og pålideligt værktøj er at foretrække. Milwaukee Tool lancerer nu sin nyeste serie af VDE-certificerede Tri-Lobe-skruetrækkere, der garanterer ultimativ sikkerhed og brugervenlighed på byggepladsen.