<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

BOSCH har satset stort på deres BITURBO-serie, og der er noget for enhver smag. Vi har kigget deres nye kap-/geringssav efter i sømmene og tømreren Andreas Simonsen, der ellers har været positiv overfor BOSCH’ dyksav, var denne gang ikke helt så begejstret.

undefined
annonce

Stevns Entreprenørservice oplever stor efterspørgsel på mobile harpe- og knuseanlæg, der både gavner miljøet og sparer bygherre for store udgifter.

undefined

Specialopgaver kræver specialudstyr, og mange bygge- og anlægsopgaver kan ikke altid løses med standardmaskiner. Special Maskiner A/S har gennem de sidste 20 år specialiseret sig inden for alt fra vandløbsmaskiner og kompakte slamsugere til gravemaskiner til f.eks. stejle skråninger.

annonce
Martin Lundqvist har fået idéen til programmet ServiceStyring, der giver overblik og professionelle arbejdsgange for især håndværksvirksomheder. Det kan være gavnligt især i øjeblikket, hvor byggebranchen har meget travlt.

Iveco Danmark fortsætter med sin store succes i Daily-segmentet. I oktober 2021 var den således det erhvervskøretøj med flest registreringer (3,5-7,49 tons) og med en imponerende markedsandel på 22,9 %.

annonce

VVS- og ventilationsfirmaet Benny Johansen & Sønner A/S anvender Ordrestyring, og det giver et præcist billede af, hvor pengene tjenes og hvor de bruges.

 

annonce
En dansk iværksætter har lanceret et redskab, der gør livet lettere på byggepladsen – og kan blive til fordel for en lang række faggrupper.