<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Byggepladsen
undefined
annonce

L’EASY Business tilbyder markedets førende vaskeri, køkkenudstyr og digitale skærmløsninger til brug i vogne, moduler, container-løsninger, pavilloner mv. Virksomheden hjælper med alt fra leje af moduler til indretning og installering inkl. service af produkterne.

undefined

Hvert år bruger danske byggepladser ca. 70 mio. liter diesel, der udleder 177.000 ton CO2. Så der er store klimagevinster at hente ved at overgå til fossilfri og ikke mindst til emissionsfri drift, og i DI Dansk Byggeri har man indgået samarbejde med bygherrer og myndigheder om at få fastsat en ramme for det videre arbejde og få realiseret flere grønne byggepladser, fortæller Stine Egsgaard, formand for Materielsektionen og Henrik Friis, chef for Dansk Infrastruktur.

undefined
annonce

I en travl og kompleks hverdag, hvor tingene ofte går stærkt, er det vigtigt, at der på forhånd er taget hånd om sikkerheden.

annonce
Steelwrist oplever stor tilfredshed hos kunderne med virksomhedens unikke specialudstyr til entreprenørmaskiner – men opjusterer nu på service med øget netværk og egen tekniker efter kundernes ønske.
Festool SYS Powerstation er som en mobil stikkontakt - lige på pletten med høj ydeevne helt uden generator. Den mobile PowerStation er udviklet til at give strøm ude som inde, og når en ny skurby skal etableres, leverer den strøm – også hvor der ikke er byggestrøm.

Der kommer hele tiden flere kvinder i håndværksfagene, og brancheorganisationen Dansk Byggeri forudser, at 28 % af de danske håndværkere i bygge- og anlægsfagene vil være kvinder i 2028. Den svenske producent af arbejdstøj Blåkläder har derfor gennem nogle år udviklet specialdesignet arbejdstøj til kvinder, og nu udvider Blåkläder kollektionen med endnu mere arbejdstøj, som tager højde for de kvindelige former.

annonce

Allerede et år efter opstarten havde MC Diamantskæring fire biler ude at køre, og firmaet har netop åbnet endnu en afdeling i Sønderborg. Hemmeligheden bag Trustrup-firmaets succes er kombinationen af kundefokus og kvalitetsbevidsthed: ”Vi sørger altid for, at tingene er i orden, før vi tager af sted til næste opgave,” forklarer direktør Martin Christiansen.