<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Der er lange fingre på spil efter håndværkernes værktøj. Hele 37 % flere anmeldelser har Topdanmark registreret i første kvartal af 2023 i forhold til sidste år, fortæller koncerndirektør Monica Diaz.

undefined

Når man ikke kender fremtiden, så er det godt med fleksibilitet, og her er det vigtigt at kende til mulighederne inden for leasing af varevogne, kassevogne, firmabiler, trailere mm. Bygge- & Anlægsavisen har taget en snak med Jan Berg, der er direktør og partner i Flexlease om de forskellige overvejelser om leasing for entreprenør- og håndværksvirksomheder.

undefined

Bøvler I med den lovpligtige dokumentation for udførelsen af bærende konstruktioner, så er det håb forude med en ny frivillig certificeringsordning fra Dancert for entreprenørvirksomheder, der ensretter kravene.

annonce
Steelwrist etablerer et lager for færdige produkter i Danmark og udvider medarbejderstaben – det vil sikre hurtigere leveringstider og endnu mere nærværende service, lover virksomheden.

Bosch har sendt to nye batteridrevne rystepudsere - GSS 12V-13 Professional og GSS 18V-13 Professional på markedet. Bygge & Anlægsavisen har testet den største, der også klarer de små opgaver.

Efterspørgslen på elektrificerede maskiner er stigende, og industrivirksomheden HydraSpecma samler al sin viden om hydraulik og elektrificering i et nyt center, der kan hjælpe kunderne med udvikling af mobile maskiner på el.

Det danske pickupmarked er et nichemarked, grundet vores vilde afgifter, hvilket gør, at der ikke er overflod af pickups på landevejene. I den forbindelse har Bygge- & Anlægsavisen kigget nærmere på det japanske mærke ISUZU, da de har fået flere markedsandele på det seneste, bl.a. fordi flere konkurrerende pickup-mærker har fjernet deres modeller fra markedet.

Fredag den 28. april er det officielt "World Day for Safety and Health at Work", som over hele verden skal gøre opmærksom på arbejdsrelaterede ulykker og sygdomme. Herhjemme har Kemp & Lauritzen taget den vigtige dagsorden til sig, og over fem år er det lykkes den 2.500 mand store teknikvirksomhed at nedbringe antallet af alvorlige arbejdsulykker med ca. 66 %.

Frede Andersen VVS prøvede Geberits FlowFit-system af i renoveringen af 301 lejemål i Skådeparken. Hurtigt sparede det montørerne cirka en times arbejde per lejlighed, og samlet blev det til mere end 40 færre arbejdsdage.