<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
annonce
Hos Steelwrist har man både fokus på at producere solide redskaber til  nedbryder- entreprenørbranchen – og på hurtig service, hvis uheldet er ude.
undefined
annonce

Uno-X lancerer et nyt smøreolieprodukt Delo 600 ADF. I øjeblikket er M.J. Eriksson i gang med at teste smøreolien, som forventes at reducere antal timer brugt på service af entreprenørmaskiner, samt forbrug af diesel.

undefined

Man kan nemt undgå at leje defekte maskiner, når der skal skaffes udstyr til nye byggeprojekter. Men desværre er der stadig udlejere, der søger at få prisfordele ved at nedprioritere kontrol, ifølge Materielsektionen.

E&H - Entreprenør & Håndværk-messen har udvidet med flere udstillere og større udstillingsplads. Transportministeren åbner messen, som byder på maskintests, prisuddeling, underholdning og fokus på unge og rekruttering.

Caterpillar-forhandleren Zeppelin Danmark A/S går nu til kamp mod nedslidning af maskinførere. Virksomheden ser faggruppen som essentiel for deres konkurrenceevne, og godt arbejdsmiljø og sikkerhed står derfor øverst på virksomhedens prioriteringer.

En aktiv indsats for at skabe endnu mere fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø på anlægsentreprenøren Holbølls byggepladser er landet på vejene. Formålet er at have en fast sikkerheds- og arbejdsmiljøkoordinator på farten, der skal engagere medarbejderne i bl.a. sikkerhedspraksis samt lytte til medarbejderinput til optimering af sikkerhedsprocedure.

Ny vejledning fra Værdibyg guider bygherre i at arbejde med tidligt at inddrage entreprenøren. For erfaringer viser, at både bygherrer og entreprenører kan opnå betydelige fordele.

annonce

I byggebranchen er det afgørende at have en pålidelig partner ved sin side, som Brade Consulting, som ikke kun forstår de tekniske processer, men også har forståelse for mennesker og relationer.

Flere daginstitutioner vælger at opsætte højere hegn for at forbedre sikkerheden, oplever SER Hegn A/S, der er en af Danmarks største leverandører af hegn. Tendensen overrasker ikke børnehaveforsker.