<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Den midlertidige camp i Rødby har opnået lavenergicertificering som det største pavillonbyggeri herhjemme. Adapteo Danmark står bag de bæredygtige boliger, der blandt andet anvender solpaneler og varmepumper.

undefined

Er man på udkig efter en bore-/skruemaskine eller slagskruemaskine med maksimal kontrol og en hurtigt reagerende anti-kickback-kontrol? Så hold øje med MILWAUKEE TOOLs nye M18 FUEL-serie.

undefined

Den eldrevne IVECO eDAIlLY vinder prisen som ’One to Watch’ ved det britiske bilmagasin What Van? årlige prisuddeling. Varebilen bliver fremhævet for sit modulopbyggede batterisystem, anhængervægt og eldrevne kraftudtag på 15 kW.

Fehmarn Belt Contractors har en målsætning om at være Danmarks sikreste byggeplads. Derfor vækker en ny opgørelse fra januar, som viser en særdeles lav ulykkesfrekvens, stor tilfredshed hos konsortiet.

Hilti øger sit bidrag til at reducere CO2-emissionerne i hele værdikæden. For at nå i mål med forpligtelsen til SBTi, investerer værktøjsleverandøren stort i ændringer i sine forretningsprocesser.

Med den nye Linde Steer Control er det klassiske rat foran truckføreren skiftet ud med et minihjul eller et joystick på armlænet, der aflaster truckføreren i sin kørsel og øger komforten.

Pavillonleverandøren Adapteo Danmark vil fremover sætte fokus på udvikling af servicen og åbne nye markeder op. De ser et uudforsket potentiale for fleksible bygninger, som kan være en komplet løsning på mange udfordringer.

Ikke færre end 86 maskiner var på indkøbslisten, da Zeppelin Rental var på besøg hos Scantruck A/S. Især minilæssere og bomlifte var de på udkig efter.

Med to nye stiksave i 18V-systemet kan Bosch Professionals nu tilbyde fagfolk en ledningsfri løsning til de detaljerede opgaver på værkstedet eller byggepladsen.