<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Dansk teknologi fra Claviate bruges nu i global vindgigants byggeri af landmøller i Nordsverige. Teknologien registrerer byggeforløbet, minimerer papirarbejdet og skaber overblik i vindmølle-byggerier.

undefined

I Skave Nedbrydning er tredje generation indtrådt i ejerskabet sammen med Steen Madsen. De tre sønner er i gang med at systematisere varelageret og har lavet en webshop, der har boostet salget i 2022.

undefined

EVA Optics LED-armaturer fra NEWTEK behøver ikke at kunne nås fra svømmehallens bassinkant som traditionelle lysarmaturer, der kræver hyppig service. Innovative teknologier giver dem den bedst mulige beskyttelse for LED-levetiden.

Med det mobile Fibo Collect-anlæg vil fibo intercon hjælpe bygherrer, anlægsgartnere og gør-det-selv-folk med at løse problemet med "små læs" og samtidig mindske CO2 udledningen fra den nuværende transport af færdig beton.

KS Treecare har i de sidste 4år haft fokus på vækst og digitalisering for at gøre klar til et generationsskifte. Fra årsskiftet tager Nikolaj Baron over efter sin far Kim Poulsen samtidig med, at de indvier nyt kontor.

annonce

Det vil ramme danskerne hårdt, hvis svømmehallerne bliver lukket. Cirka 150.000 børn går til svømning i de danske svømmeklubber og generelt set er svømning den største aktivitet blandt danske børn og i top fem for voksne. Det vil derfor ramme danskerne hårdt hvis svømmehallerne, som følge af energibesparelser, bliver lukket.

Nye tal fra analysefirmaet Dun & Bradstreet viser en stor stigning her i oktober i antallet konkurser inden for bygge- og retail-branchen. Og det er slående, at det mest drejer sig som små- og mellemstore virksomheder.

annonce

Lystrup Svømme- og Aktivitetscenter indbyder efter ombygningen til mangeartede aktiviteter i såvel vand- og svømmemiljøet, og centret er i dag mere end bare en ny svømmehal. Hos hovedentreprenør Jens Jensen Murer & Entreprenør A/S kan man se tilbage på et forløb, hvor et godt samarbejde med bygherre og rådgiver har betydet, at tingene blev gjort rigtigt første gang.

Bæredygtigt byggeri er komplekst og tager mange år, før det ligger på rygraden. I boligprojektet UN17 Village vil NREP integrere alle 17 Verdensmål og skabe en metode for bæredygtigt byggeri. CG Jensen er i gang med udvikle den.