<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Tømrerlæring Toke Hesselberg bruger sin ugentlige fridag til at træne intensivt til DM i Skills 2024 for det svære, er også det, man lærer noget af, siger Toke. Den indstilling imponerer faglærer på erhvervsskolen HANSENBERG.

undefined
annonce

Byggebranchen bakser med bæredygtigheden, for der er mange regler og krav, som skal kunne dokumenteres – også når man ’bare’ er et led i byggeriets fødekæde. KT Erhvervsbyg er derfor gået all-in på bæredygtigheden.

undefined

Vi skal i fællesskab finde ud af, hvordan gør vi det her klogt. Bygherre og rådgiver kan ikke gøre det alene. De udførende står med de afgørende kort på hånden, mener Værdibyg, der står bag vejledningen LCA-processen.  

Aktivitetsniveauet på Femern Bælt tunnelbyggeriet er stadig stigende, og direktør i Fehmern Belt Development Stig Rømer Winther vil gerne opfordre endnu flere danske SMV’er til at tage chancen og hoppe med på ’væksttoget’.

Teglkoncernen Randers Tegl A/S indgår et samarbejde med Genbrugssten ApS, der er specialister i at gøre mursten brugbare igen.

I et forsøg på at styrke arbejdsmiljøkoordinatoren i den ofte svære rolle med at skabe et både sikkert og inkluderende arbejdsmiljø på byggepladser har BFA Bygge og Anlæg med midler fra Arbejdsmiljørådet søsat et nyt pilotprojekt om samarbejde om arbejdsmiljø. På de deltagende byggepladser blev der introduceret metoder, der på forskellig vis hjalp til at styrke samarbejdet og skabe en bedre og mere engageret dialog om arbejdsmiljø.

Det er et spørgsmål om tid, før byggepladsen summer af eldrevne tunge maskiner, men infrastrukturen mangler, siger Dennis Faurby, markedschef hos Scantruck. I stedet kan man tænke eldrevne maskiner ind på en anden måde.

Trekantens Diamantskæring, der er landets største, får nye ejere i makkerparret Jesper Lystbek Jensen og Bent Olsen fra Artusbyg, der har masser af planer for udvikling af virksomheden.

Trælast- og byggecenterkæden Fog åbner 4.000 m2 stor butik i flere etager, trælast og mere end 20.000 varenumre på hylderne, der imødekommer de professionelle håndværkeres ønske om en effektiv hverdag.