<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

De kæmpemæssige specialbyggede donkrafte kan skubbe med flere hundrede tons tryk. De såkaldte ”jacks” er for første gang taget i brug på Femern-byggepladsen.

undefined

Langeland Kommune vil skabe et sandt aktivitetsparadis for alle, der har hang til SUP, lystfiskeri, windsurf, sejlads, sauna, svømning og dykning. Der er udpeget fire ’spots’ i Bagenkop, Rudkøbing, Lohals og Bukkemosen, som er omdrejningspunktet for SHORES Langeland.

undefined

Baderum er et af de mest komplekse rum, og tænker man også på vandforbrug, er det et af de bygningsrum, hvor bedre og sikrere sanitetsløsninger virkelig kan rykke i forhold til det grønne byggeri. Bygge- & Anlægsavisen var på besøg hos Geberits hovedkontor, fabrik og testlaboratorium tæt på Zürich.

Siden 1972 har Bøjsø leveret nye vinduer og døre til historiske og bevaringsværdige ejendomme, hvor det klassiske og moderne forenes. I 2022 fejrer vinduesvirksomheden, der holder til i Vorbasse, sit 50-års jubilæum, og missionen om at genskabe tidligere tiders håndværksmæssige kvalitet og æstetik i kombination med moderne krav til energi og støj er stadig intakt. Jubilæet er netop blevet markeret med en arrangement for alle ansatte og deres familier.

DM i Skills har givet mange flere unge appetit på at overveje en erhvervsuddannelse. Også forældrene er mere positive viser spørgeundersøgelse foretaget blandt unge og deres forældre både før og efter DM i Skills i Høng.

EDP Danmark har haft fokus på at digitalisere EPD’erne, så entreprenører og rådgivere oplever en brugervenlig proces, når de skal beregne bygningers klimapåvirkning og livstidscyklus, og nemt kan hente de digitale EPD’er.

annonce
For GEMÜ Danmark er ordren på ventiler til tunnelfabrikken ved Femernforbindelsen en kæmpe mulighed for at udforske netværk og projektsamarbejder og nå nye kunder.