<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Lars-Christian Brask kom ind i tømrer- og snedkerfirmaet Egon Olsen & Søn som allerførste bestyrelsesformand. I år fejrer man 10 år med en professionel bestyrelse, der har udfordret ejerkredsen på en god måde.

undefined

På BIM Forum 2023 går Symetri i dybden med de muligheder og faldgruper, som kunstig intelligens medfører.

undefined

Sammen med forskningsinstitutioner og europæiske virksomheder søsætter cementproducenten Aalborg Portland et nyt pilotanlæg, der skal teste teknologi til, hvordan man udnytter CO2-fangst bedre og nedsætter energiforbruget.

I den nye undervisningsspil ”Fuge Fight” kan murerlærlinge på en sjov måde lære om bl.a. afdækning, fugtspærrer og planlægning. Spillet er udviklet af Danske Tegl, Byggeriets Uddannelser og forlaget Praxis. Game on.

FAB har valgt Nordstern som totalentreprenør på renoveringen af Birkeparken, der er den sidste af boligselskabets parker i Vollsmose, Odense. Netop det gode samarbejde og ’sidde på den samme side af bordet’ fra start er i fokus.

To af Bygmas salgstrainees er nomineret til HK/Dansk Industri’s Fagprøvepris 2023 for at tage fat på højaktuelle emner i branchen – digitalisering og logistik  - og udvikle løsninger, der er i tråd med Bygmas strategi.

De to værktøjsproducenter iTOOLS og Maskinfabrikken Eskimo kobler nu det gode samarbejde endnu tættere med iTOOLS opkøb. Ambitionen er at blive en stærk europæisk spiller på innovativt håndværktøj.

annonce

Svedbergs hjælper arkitekter og byggefirmaer med at skabe badeværelser af høj kvalitet og har netop lanceret et nyt site for professionelle, hvor du kan finde inspiration til indretning af kommende projekter.

Sø- og Handelsretten har ved kendelse af den 29. august 2023 i en forbudssag mellem Schneider Electric Danmark A/S og SG Armaturen A/S nedlagt forbud mod SG Armaturen A/S’ produktion, udbud, markedsføring, salg, eksport og import af en række produkter i SG Install-serien mod en sikkerhedsstillelse på 10 mio. kr. fra Schneider Electric Danmark A/S.