<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Det blev den nordjyske tag- og facadeleverandør Komproment, der løb med den nye pris Effektivt Byggeri 2023 for sin genanvendelsesstrategi for facadeløsninger. Prisen blev uddelt onsdag på BYGGERI’23-messen.

undefined

MT Højgaard Danmark er tæt på at afslutte en stor renovering af Knud Højgaards Hus på Kultorvet i indre by i København, og Bygge- & Anlægsavisen har fået en rundvisning på byggepladsen af projektchef Charlie Levin Trusbak.

undefined

LCA-undersøgelse fra LCA.no viser, at TB-k-asfaltbelægninger har en længere levetid og mindre CO2 end tilsvarende kendte asfaltbelægninger. Derfor vil asfaltfirmaet Pankas udbrede kendskabet til denne lidt glemte asfaltløsning.

annonce

På trods af et hektisk efterår med frikøb efter Adsbøll Holdings konkurs, samt opkøb af rettigheder og navneskift, har entreprenørvirksomheden LIST BYG A/S formået at sikre fremdrift og skabe vækst på både top og bundlinje.

annonce

Spar over halvdelen af din tid på isolering. Med Norlite isoleringsperlite sparer du flere arbejdsgange og opnår en effektiv isolering, der gør kunden tilfreds og giver dig mere tid til vigtigere ting i livet …

Mærkninger i forhold energiklasser, bæredygtighed og totaløkonomi inden for de første fem år, serviceaftaler samt holdbarhed er vigtige parametre inden for sanitetsleverandører. Design og funktion afhænger af segment, fortæller Søren Mejlby Behrens og Henrik Møller Vinther fra FM Mattsson Group.

Det går godt for byggeriet i Grønland! Landet oplever for tiden et pænt opsving og har blandt andet hele tre lufthavne på vej. Men de gode tider fører også udfordringer med sig. Mangel på arbejdskraft og boliger er til stadighed et problem, og nye udefrakommende forventninger om bæredygtighed skaber også udfordringer.

Fugefræsning er hårdt for krop og øjne, men nu har to unge iværksættere fra SiteTech i Aalborg med støtte fra Boligfonden Kuben udviklet en robot, som kan revolutionere arbejdsmiljøet på renoveringsprojekter.

Danmarks største byggerimesse inviterer igen byggeriets fagfolk til Fredericia fra den 21. til 24. marts 2023. Det sker i en tid, hvor byggebranchen kigger ind i udfordrende tider – men også nye muligheder – lyder det fra direktør for Brancheforeningen Danske Byggecentre, Palle Thomsen.