<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

EuroSkills 2025 bliver en af årtiets største begivenheder i Danmark, og forberedelserne skydes allerede i gang nu med den officielle underskrift af kontrakten med WorldSkills Europe.

undefined

Din Forsyning er på havnen i Esbjerg med en budgetsum på 1,2 milliard kr. i gang med at bygge fremtidens fjernvarme. På under ét år har de haft mere end 600 forskellige personer ind og ud af deres byggeplads. Med så stor en strøm af mennesker, kan det være en tidskrævende opgave at dokumentere at alle medarbejdere bl.a. har arbejdstilladelse, gennemgået sikkerhedsintro samt holde styr over hvem der har højderedderkursus og hvem der kan yde førstehjælp. For at lette arbejdet har Din Forsyning gjort brug af intelligent adgangskontrol fra SITE-SECURITY.

undefined

Scandinova runder året af på fornem vis og sætter endnu en nål i Danmarkskortet, når de den 30. november åbner deres anden butik på Sjælland. Denne gang føjer de med butikken i Brøndby 500 kvadratmeter til det samlede Scandinova-butiksareal og slår endnu engang fast, at de er gulvbranchens største.   

Der er et godt stykke vej fra den handelsuddannede grænsekiosk-ekspedient og til den opfindsomme blikkenslager, der som en anden troldkarl smelter bly i store gruekedler. Men, det er ikke desto mindre samme person – Lars Schmidt - indehaver af Genner Blik ApS i Rødekro, der hele to gange er kåret som årets blikkenslager.

Prisstigninger, mangelvarer og usikre leverance-tidspunkter er vilkår, der er svære at ændre på. Men der er andre værktøjer, der kan hjælpe virksomhederne med at stå imod – f.eks. bedre arbejdsplanlægning og dermed brug af data.

annonce
Martin Lundqvist har fået idéen til programmet ServiceStyring, der giver overblik og professionelle arbejdsgange for især håndværksvirksomheder. Det kan være gavnligt især i øjeblikket, hvor byggebranchen har meget travlt.
annonce

En digital platform kan være løsningen for byggeledere og entreprenører, der har brug for et samlet overblik over byggeprojekter. Værktøjet fra Ajour System A/S gør det nemt at overholde gældende og fremtidige regler om kvalitetssikring i bygningsreglementet.