<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Maskinkæmpen Liebherr åbner for en verden af muligheder med deres nye online konfigurator, hvor alle kan designe sin egen entreprenørmaskine. Når den er klar, kan Johs. Møllers Maskiner A/S vejlede og færdiggøre.

undefined

PERI har ansat Jesper Salskov til at stå i spidsen for PERI Danmark og Sverige. Her er han i gang med at lære virksomheden at kende, hvor fokus ligger på kundernes sikkerhed og effektivitet.

undefined

Byggebranchen vejer tungt i det danske klimaregnskab, og Søren Tscherning, CEO i Tscherning ser et stort potentiale i genbrug og genanvendelse af byggematerialer, som lige nu udgør under 1 % af det samlede byggematerialesalg. Genanvendelse kan give en årlig CO2-besparelse på op til 600.000 tons.

Københavns Snedkerlaug har tildelt Snedkerprisen 2024 til Marcussen & Søn Orgelbyggeri fra Aabenraa. Orgelbyggeriet får tildelt prisen for det nye orgel til Rødovre Kirke.

For ventilationsproducenten Lindab har fortællingen i 2023 været anderledes end 2022. Resultatet lander på samme niveau som 2022, men det er der alligevel god grund til at være tilfreds med, siger direktør Heino Juhl.

Jensen Genbrug og Geberit A/S er gået sammen i et projekt om at rense og opgradere brugte toiletter, så porcelænsprodukterne kan leve videre.

Asfaltproducenten Peab Asfalt er med i MUST’s initiativ ’Vejens Vildeste Vejlappere’, der skal inspirere børn til at blive næste generation af asfaltører og entreprenører.

Selvom markedsvilkårene har været svære i 2023, lander Davidsen Koncernen A/S, der er kendt for Davidsens Tømmerhandel, et tilfredsstillende årsregnskab og er gearet til fremtiden, ifølge adm. dir. Henrik Clausen.

annonce

I en tid, hvor den grønne omstilling og fastholdelse af medarbejdere kan være afgørende faktorer for succes, står ventilproducenten GEMÜ frem som et eksempel på, hvordan disse værdier kan integreres i forretningsdriften.