<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Den grønne branche er præget af vanvittig travlhed og manglen på arbejdskraft, siger direktør i Danske Anlægsgartnere Michael Petersen. Samtidig vokser  fælles initiativer om Green Cities, Grønne karriereveje og grønne skolegårde.

undefined

En milepæl er nået i UnitSun-projektet, hvor HSHansens solcelle-facademoduler HansenUnitAl-moduler nu er klar til test på DTU. Målet er at sætte fart på udviklingen, så store mængder af solceller kan implementeres i byggeri

undefined

Ford går all-in på el og præsenterer den næste varevogn i rækken af biler, der skal overbevise håndværkerne om, at de sagtens kan køre på strøm.

I dag kæler man mere for ejendommene og vælger sunde materialer, men man skal huske at vedligeholde undervejs og tænke det ind i planlægningen, mener Finn og Christoffer Barsdal hos Byggeriets Vinduerenovering.

annonce

Bosch Beton er forløber for bæredygtighed. Det er vores ambition at formindske miljøpåvirkningen, mest muligt at minimere både vores og vores kunders fodaftryk samt arbejde hen imod en 100 % cirkulær og produktion af vores støttemure uden cement i fremtiden. Takket være vores produkter er vores kunder med til at bygge en bæredygtig fremtid.

På konferencen Byggeriets Diversitetsdag i Industriens Hus var der oplæg og paneldebatter om, hvordan bygge- og anlægsbranchen kan blive bedre til at tiltrække kvinder og minoriteter. Og hvor Transport- og Ligestillingsminister Trine Bramsen stod for overrækkelsen af Byggeriets Diversitetsdags Hæderspris til LOXAM A/S og elev Freja Lind Hermansen.

Både hos hovedentreprenøren Femern Link Contractors og det statslige bygherreselskab Femern A/S var det en mærkedag, som blev fejret.