<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Temaer

temabanner
undefined
Hos Fjordblink oplever man ofte, at bygherrer og ejere mangler fokus på bassinernes driftsomkostninger – både når de bygger og når anlæggene er i drift.
undefined

Som en af de første entreprenører tilslutter JORTON sig nu Science Based Target Initiativet. I SBTi arbejder alle mod Paris-aftalens hensigt om at begrænse klodens temperaturstigning til maksimalt 1,5 ℃ via klart fastlagte mål.

undefined

Åbne samarbejder på tværs af branchen er vejen frem for den grønne omstilling i byggeriet er både Enemærke & Petersen, Carl Ras og Genbyg enige om og ser mange muligheder i deres nye partnerskab for genbrugsbyggematerialer.

Den største designudfordring i dag ligger ikke kun i designet af den enkelte bygning, men også i virksomheders form, hvis vi skal få planeten tilbage i balance igen, mener økonomen Kate Raworth, der i dag åbnede Building Green.

ABC Rådgivende Ingeniører og it-produkthuset Capacit vil gøre arbejdet med LCA-beregninger mere enkelt og tilgængeligt for alle i et byggeprojekt. Sammen lancerer de den brugervenlige LCA-platform ”Real-Time LCA”.

annonce
Hos Rambøll arbejder man aktivt med det grønlandske samfunds særlige udfordringer og muligheder inden for bæredygtighed

Vi skal holde op med at anvende ordet bæredygtighed hele tiden, mener Lise Lyngfelt Molander fra Teknologisk Institut, for det giver et forkert billede af hvor langt, vi er med udviklingen – hvilket ikke er særligt langt!

Der er fokus på beboerne og miljøet, når Greenpipe renoverer faldstammerne i omkring 1.000 lejemål på Øresundsskollegiet. En faldstammerenovering kan være lidt af en omgang, men i dag vinder bæredygtige metoder frem.

To nyuddannede konstruktører fra VIA UC Aarhus, Rasmus Schultz Madsen og Mathias Kaanbjerg vinder Konstruktørernes Dimittendpris. Projektet er et træbyggeri i seks etager og afprøver den nye klimalovgivning.