<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
annonce

En trappe skal ikke bare bygge på solidt håndværk. Den skal også være miljømæssigt forsvarligt fremstillet, mener man hos Danmarks største træ-trappeproducent

undefined
annonce

Den fynske virksomhed, ALUfabrikken, har med sine ti år på bagen positioneret sig stærkt i den danske byggebranche. Flerårige samarbejder med landets førende trælasthandler har bragt deres produkter hele vejen til Nordatlanten og det har været med til at generere en solid vækst i 2021.

undefined

Hos producenten af ovenlysvinduer, Lamilux, tilbyder man specialdesignede- og arkitekttilpassede totalløsninger, der tager højde for vejrmæssige udfordringer som vindlast, snelast og saltindhold i luften.

annonce

Den nordjyske familievirksomhed, Hydrema, leverer entreprenørmaskiner og specialbyggede maskiner, der kan klare al slags vejr.

annonce

Den nye folkeskole i Torshavn er ikke bare kæmpestor – den er også et eksempel på, at teknik og æstetik sagtens kan forenes uden at gå på kompromis

annonce
Arkitekt- og ingeniørfirmaet Masanti A/S har, som den eneste rådgiver, kontorer i alle seks kommuner i Grønland, så de er med ude, hvor tingene sker. De løser alt fra boliger, skoler og institutioner til lufthavnsbyggeri og minecamps.

Direktøren for Grønlands Erhverv, Christian Keldsen, håber at Grønlands nye lufthavne vil være med til at understøtte og udbygge den vækst og internationale interesse, der allerede er i landet.

At skabe diversitet igennem arkitektur og at gøre det med en bevidsthed om at få landskab og kultur til at flyde sammen er altafgørende i et lille land som Færøerne. Det mener i hvert fald Ósbjørn Jacobsen, arkitekt og leder af tegnestuen Henning Larsen NA på Færøerne.