<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

Climates leverer robotter til automatiseret desinficering. Robotten er særlig god til at rense i bund efter f.eks. bakterie- eller skimmelsvampeangreb. Den fjerner de sidste 10 % af de sporer, der er vigtigst og sværest at få fjernet.

undefined
annonce
#Projekter

De særlige grønlandske forhold spiller en stor rolle ved realisering af bygge- og anlægsprojekter. Høj juridisk faglig ekspertise kombineret med et indgående kendskab til de lokale forhold gør en stor forskel i alle byggeriets faser og er nøglen til at sikre de bedste løsninger.

undefined
annonce
A.E. Maskiner  har i sine 11 år oplevet en enorm vækst – også i Grønland, Island og på Færøerne, der bliver stadigt mere interessante områder for materielleverandøren.
annonce
Lejer man en håndværker fra det nordjyske vikarbureau ManForce , kan man være sikker på at få en håndværker, der kan sit kram og matcher opgaven. Den service vil ManForce nu udvide til byggebranchen i Grønland og Færøerne

I Færøernes næststørste by, Klaksvík, sker store forandringer disse år. Borgerne ønsker en samlende midtby, fortæller borgmester Karl Haldorsson Johansen. I samarbejde med tegnestuen Henning Larsen NA, som ledes av arkitekten Ósbjørn Jacobsen, har kommunen fået skabt rammerne for en ny midtby, der skaber liv og trivsel.

annonce

Siden 1960erne har MT Højgaard bygget i Grønland med Nuuk Center som et af de største byggerier i nyere tid. Hvor opgaverne tidligere er løst som en hit’n’run projektorganisation fra Søborg, bliver alt nu samlet i Nuuk.

annonce

Den nordjyske familievirksomhed, Hydrema, leverer entreprenørmaskiner og specialbyggede maskiner, der kan klare al slags vejr.

annonce

Den nye folkeskole i Torshavn er ikke bare kæmpestor – den er også et eksempel på, at teknik og æstetik sagtens kan forenes uden at gå på kompromis