<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
annonce

Britta Keldsen, partner i Arctic Law Greenland, har - sammen med sine otte kolleger i et af Grønlands største advokatfirmaer - fingeren på pulsen i samfund og erhvervsliv. Væksten har været eksponentiel i en længere periode. Nu skal mulighederne gribes, hvis ikke udviklingen skal gå lidt i stå, mener hun.

undefined
annonce
Bæredygtig tankegang er både nødvendigt og rigtigt, mener man hos Grønlandsbanken, der mærker en øget interesse for området – også når det handler om den sociale bæredygtighed.
undefined

Færøerne oplever en stigende befolkningstilvækst, hvilket stiller store krav til infrastrukturen ‒ især omkring hovedstaden Thorshavn. Derfor opfører man nu en ny multihal, som skal være et sportsligt og kulturelt samlingspunkt for befolkningen.

Nordatlantisk-byggeri #1

Nordatlantisk-byggeri #2

Nordatlantisk-byggeri #3

Nordatlantisk-byggeri #4

Nordatlantisk-byggeri #5

Nordatlantisk-byggeri #6

Nordatlantisk-byggeri #7

annonce

Povl Erik Splidsboel Pedersen havde lyst til at prøve noget nyt et års tid. Nu har han været i Nuuk i 16 år, er blevet gift med en grønlænder og har succes som fliseekspert.

annonce

Eksporteventyr ligger og venter i de grønlandske fjelde, og Malik Vahl Rasmussen er manden, der kan hjælpe med at realisere dem.

annonce

Usisaats nye 5400 m2 store kombi-terminal i Nuuk holder frosten fra døren, og virksomheden har netop implementeret et digitalt lagerstyringssystem, som også er et Track’n Trace-system, så man som travl entreprenør altid har overblik over godset.

annonce

Stigende turisme vil gavne det grønlandske samfund – men der er behov for fokus på udvikling af både hoteller, faciliteter og boliger til medarbejdere, mener Grønlandsbankens  ejendomsfinansieringschef.

annonce

Søren Lyberth har på 15 år gjort Maniitsoq Tour Boats til en vigtig spiller i den vestgrønlandske infrastruktur. Tredje båd er købt i forventning om vækst i flytrafikken til Nuuk.