<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
annonce

Med stort kendskab til de særlige forhold i Grønland sætter tegnestuen TNT Nuuk A/S sit præg på samfundsudviklingen i form af mange offentlige byggerier. Daginstitutionen i Tasiilaq er et godt eksempel.

undefined

Direktøren for Grønlands Erhverv, Christian Keldsen, ser optimistisk på de kommende år for Grønlands udvikling. Økonomien er sund og nye landingsbaner står klar i udgangen af 2024. Landingsbanerne bliver omdrejningspunkt om en vækst, som gavner mange brancher, er forventningen fra erhvervslivet.  

undefined

Jørgen Lynge Petersen, født og opvokset i Nuuk, er vendt tilbage efter 26 år i Danmark og har på blot et par år fået god gang i en mellemstor installationsforretning. ”Kundepleje” er hans opskrift på at skabe vækst i en forretning.

Nordatlantisk-byggeri #1

Nordatlantisk-byggeri #2

Nordatlantisk-byggeri #3

Nordatlantisk-byggeri #4

Nordatlantisk-byggeri #5

Nordatlantisk-byggeri #6

Tórshavns havn har historisk set en helt særlig betydning for færingene. Henning Larsens ide bag Smyril Lines nye knap 8.000 m2 store hovedkvarter og færgeterminal, i træ og beton, har været at genforbinde havnepromenaden med byen.

annonce

Nordic Pipe ApS i Middelfart har via grossister og entreprenører leveret præisolerede rør til Grønland i mere end 20 år. Men med de ekstreme forhold i Nordatlanten, vil rørproducenten gerne tidligere ind i processen.

Det går godt for byggeriet i Grønland! Landet oplever for tiden et pænt opsving og har blandt andet hele tre lufthavne på vej. Men de gode tider fører også udfordringer med sig. Mangel på arbejdskraft og boliger er til stadighed et problem, og nye udefrakommende forventninger om bæredygtighed skaber også udfordringer.

annonce

200 stilladser har Norisol monteret på Avedøreværket, så det er sikkert at komme rundt om rør og kedler i revisionen af værkets Blok 1. Det er specialløsninger, som løbende bliver ombygget, så de følger vedligeholdelsesarbejdet.

På Nuuk skole har sne og smeltevand været et interessant benspænd for VEGA Landskab i designet af udearealerne, for den storslåede natur er et grundvilkår. Bygning og legeområder skal tåle snemængder og fejre vandet, når det kommer.