<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
annonce
#Projekter

En stor milepæl på lufthavnsbyggeriet i Nuuk blev nået i efteråret 2022, da den nye sydlige landingsbane blev ibrugtaget. Det videre arbejde for Munck Gruppen fortsætter ufortrødent i både Nuuk og Ilulissat.

undefined
annonce
#Projekter

Byggeriet er i rivende udvikling både i omfang og kompleksitet i Grønland, og udviklingen i byggemetoder og måden at arbejde sammen på bevirker at man bør opdatere AP95, siger Nuna Advokater.

undefined

Et sommerhus gemt i Thingvellirs store landskab, og et boligbyggeri, der falder ind i Hafnafjordurs kvarter med småhuse. I sine projekter har tegnestuen KRADS fokus på at skabe sammenhæng og nyfortolke den nordiske arkitektur.

annonce

Ejendommen på hjørnet af Lygten og Rentemestervej i Københavns Nordvestkvarter skyder i vejret med tre etager. En ekspres-leveret stålkonstruktion fra NP-Stål ApS har muliggjort projektet, der ud over erhverv rummer 75 ungdomsboliger.

annonce
Når vejrliget bliver hårdt, forblæst og saltindholdigt, kommer vinduer på en opgave - især ovenlysvinduer. Lamilux tilbyder specialdesignede- og arkitekttilpassede totalløsninger, der tager højde for vejrmæssige udfordringer.
annonce
Dørspecialisten Indudoor bruger tæt dialog med kunderne for at sikre løsninger, der både er holdbare og lander perfekt i første forsøg.
annonce

Når man driver VVS- og smedeforretning i Grønland, og samtidig favner bredt, kræver det masser af værksteds- og lagerplads. Med nye lokaler er det problem nu løst for Nic’s VVS, der ud over mere og mere projektarbejde også ombygger rejetrawlere og etablerer forskercamps i øde egne.

Øen Koltur rummer historien om livsbetingelserne på Færøerne fra middelalderen og frem til det moderne fiskerisamfund. Et projekt med deltagelse af SNA Arkitektur skal genopbygge og videreudvikle den unikke natur- og kulturarv på øen, hvilket bl.a. kommer til at tælle et nyt forsknings- og videnscenter.