<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Nordatlantisk Byggeri
undefined
annonce

Grønlands første DGNB-standard for nye boliger er en realitet takket være tæt samarbejde mellem Leif Hansen Bygherrerådgivning, kommuneqarfik Sermersooq, boligselskabet Iserit A/S og Green Building Council Denmark.

undefined
annonce

Hos Zeso Architects arbejder man bevidst ud fra et princip om afbalancering af fem kernefaktorer i alle projekter – et princip, der er døbt High Five. Det viser sig tydeligt i lufthavnsbyggerierne, hvor tegnestuen lige nu er godt i gang med den nye terminalbygning i Nuuk i Grønland.

undefined
annonce

KHR har bygget på Grønland de sidste 20 år og har sat sit præg på Nuuk med en række væsentlige byggerier, lige fra skoler, naturinstitut og universitetspark til hovedgade, svømmehal og butikscenter med kontortårn, hvor Grønlands Selvstyre holder til.

annonce

For grønlandske virksomheder betød opdateringen af Selskabsloven, der trådte i kraft d. 1. juli 2018, at selskaber blandt andet kunne gøre brug af udvidet gennemgang som erstatning for revision af selskaber i regnskabsklasse B, hvilket ikke alle er bekendte med, ifølge rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO.

annonce
NCC Føroyar er lige nu i fuld gang med Sandoy-tunnelen, der skal forbinde øen med resten af ø-gruppens infrastruktur, når tunnelen efter planen står færdig i 2023. Byggepladserne i begge ender forsynes med materialer fra Würth, der sørger for løbende opfyldning af to mobile ORSY Construction lagerenheder via kædens store forretning i Thorshavn.

Rosan Bosch Studio har udarbejdet designstrategien for indretningen af den nye tilbygning til Landssygehuset i Thorshavn. Designet har som overordnet mål at skabe trivsel, tryghed og visuelle åndehuller for både patienter og personale.

annonce

Med base i Odense og afdelinger i både København og Aarhus løser BAS Kraner løfteopgaver over hele landet. Virksomheden var først i Skandinavien til at investere i Spieringskraner og oplever i stigende grad henvendelser om specialiserede entreprenørmaskiner til både Grønland og Færøerne. Derfor satser de på vækst i Nordatlanten de kommende år.