<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Bygge- & Anlægsavisen har i over 30 år skrevet om innovation og nye tendenser i bygge- og anlægsbranchen – hvem er med at til præge udviklingen, og hvilken nytænkning sker der i virksomhederne? Den danske byggebranche befinder sig lige nu i en interessant og udfordrende tid, hvor klimadagsordenen kræver innovation og nye former for samarbejde. Der er værdifuld inspiration at hente på tværs af fag og byggeriets gængse rollefordeling, og som udførende er det vigtigt at have en forståelse for ens egen rolle og potentiale.

Bygge- & Anlægsavisens mål er at levere ny indsigt – både på produkt- og brancheniveau.

Vi ser nærmere på de interessante byggeprojekter, og med fokus på byggeprocessen ønsker vi som medie at inspirere de udførende til at løse de enkelte opgaver bedre, optimere deres processer uden at give køb på kvaliteten samt at kunne rådgive sine kunder bedre om nye muligheder eller nye krav i bygge- og anlægsbranchen.

Vi skriver om de løsninger til bygge- og anlægsprojekter, som er med til at sikre en effektiv byggeproces og et højt kvalitetsniveau, hvor alle krav er opfyldt. Hvilke nye lovgivningskrav er undervejs, hvilke certificeringsmuligheder er efterspurgte, og hvilken rolle kommer det til at spille for den enkelte virksomhed i byggeriet?

I Bygge- & Anlægsavisen ser vi på de mange bestanddele i en velfungerende byggeplads, hvor et godt arbejdsmiljø sikrer høj effektivitet samt et smukt og langtidsholdbart resultat. I den forbindelse tester vi sammen med vores håndværkerpanel nye varevogne, værktøj og udstyr, så man altid er opdateret med de vigtigste nyheder. I dag er det at kunne rådgive sine kunder om forskellige muligheder og løsninger lige så vigtigt som at udføre selve arbejdet.

Vi ønsker at belyse alle byggeriets udfordringer og give svar på de svære spørgsmål:
 • Hvor sker den afgørende udvikling i bygge- og anlægsbranchen i dag?
 • Hvem er fremtidens arbejdskraft i den danske bygge- og anlægsbranche?
 • Hvilke nye typer af løsninger og arbejdsmetoder skal vi vænne os til i fremtiden?
 • Hvordan sikrer vi høj effektivitet og et trygt arbejdsmiljø på byggepladserne?
 • Hvornår skal vi genanvende?
 • Hvilke nye krav er undervejs til bæredygtighed, og hvordan kan man som mindre virksomhed spille en rolle i den grønne omstilling?

 • Bygge- & Anlægsavisen ser på byggeriets vigtigste dagsordener, og vi fortæller virksomhedernes visioner for fremtiden.

  Nyheder fra Bygge- & Anlægsavisen

  Seneste nyt fra vores partnere

  Nye jobs i bygge- og anlægsbranchen

  undefined

  Hotel Aurora i Nuuk er inspireret af nordlyset med sin brug af grøn og lilla. Facaden er bygget med Rockpanel Chameleon-plader, der kan modstå Grønlands barske klima og bevarer farverne.

  undefined

  Tillykke til STARK med Finans Impact Climate Award 2024. STARK modtager prisen for deres digitale CO2-beregner KLIMALog, hvor kunden med få klik kan se en klimarapport på sine materialeindkøb.

  undefined

  Bygma og HAACK Recycling forener kræfter for at genanvende arbejdstøj. Med fokus på bæredygtighed og ansvarlighed vil de nedbringe de over 100.000 tons tekstilaffald om året i Danmark.

  undefined

  Makitas nye kæmpedomicil i Horsens er ikke bare et overflødighedshorn af lækkert værktøj. Det er også beviset på, at kulturelle forskelle kan overkommes, hvis viljen er til stede. Bygge- & Anlægsavisen har været på rundvisning med produktchef Jørn Peter Jensen.

  undefined
  annonce

  Energirenovering og -optimering kan skabe miljømæssige gevinster, energibesparelser samt øge værdien af ejendommene i en boligforening er budskabet fra Melander & Dam.

  Nyt fra vores partnere

  Læs seneste portræt

  Partnernyheder