<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
annonce

Virksomheden 2CTRL leverer løsninger baseret på de intelligente KNX-systemer, der samler strømforbrug ét sted. Senest er virksomheden blevet forhandler af trykknapper i det patenterede og CO2-neutralt producerede materiale Fenix.

undefined

Furesø Kommune har valgt Jakon A/S som strategisk partner til vedligeholdelse og energioptimering af skoler, børnehaver og andre kommunale ejendomme i den vestlige del af kommunen. Målet med det strategiske partnerskab er at opnå mere effektiv vedligeholdelse og energioptimering af bygningerne til fordel for både borgere og miljø.

undefined

Nogle steder må man gerne, andre steder må man ikke bruge tagrender af zink. Bygge- & Anlægsavisen spurgte Birger T. Christiansen, teknisk konsulent hos TEKNIQ Arbejdsgiverne, hvad grunden er hertil?

undefined
annonce

Med sit kendskab til byer og bosteder i hele Grønland har arkitekt- og ingeniørfirmaet Masanti fokus på, hvordan bygningerne bedst falder ind i omgivelserne. Det ser man i den nye politistation i Ilulissat.