<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

Det er ikke noget problem at finde lækre arbejdsbukser, der passer, når man bliver gravid, for Blåkläder Workwear udvider sin kollektion af arbejdstøj til håndværkere med en serie graviditetsbukser med stretch.

undefined

Kan man rehabilitere kriminelle via svejsning? Ja, mener man hos Give Steel A/S, der i samarbejde med kriminalforsorgen har afholdt 37 svejsekurser i nogle af landets hårdeste fængsler.

undefined

Miljøminister Magnus Heunicke vil i december fremsige et lovforslag om, at materialer fra bygninger, der rives ned, i højere grad skal genanvendes. Og da der er et revideret EU-direktiv på vej om renovering og energioptimering af bygningsmassen, så har Molio valgt at lancere en ny uddannelse i bæredygtig bygningsrenovering.

undefined
annonce

Efter stor succes med sne- og fuglestopelementer til B6 og B9 har EXPO-NET Danmark A/S nu taget opfordringerne til sig og udviklet et sne- og fuglestopelement også til bølgetaget B7.

Partnernyheder

Nyheder fra Bygge- & Anlægsavisen