<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

Egentlig er det meget simpelt - skal man have energi ud af vinden, skal man et sted hen, hvor der ikke står ting i vejen, og hvor folk ikke bliver generet. Jo længere tid en mølle kan snurre, jo bedre. Vi taler om offshore vindenergi, og ordene er Peter Munks - nyansat markedschef i Sweco.

undefined

Med to hensigtserklæringer skruer 14 private, offentlige og almene bygherrer ambitionerne op for øget genbrug af materialer – også direkte genbrug af beton - i renovering og byggeri, så det kan blive gængs praksis og billigere.

undefined

Er man på udkig efter en bore-/skruemaskine eller slagskruemaskine med maksimal kontrol og en hurtigt reagerende anti-kickback-kontrol? Så hold øje med MILWAUKEE TOOLs nye M18 FUEL-serie.

undefined

Det er synd og skam, at mange unge ikke er bekendt med kvaliteterne i gulvlæggeruddannelsen, siger faglærer på Gulvskolen i Viborg, Jesper Krogh. Selv tog han springet fra tømrer til gulvmand, og siden da har han ikke set sig tilbage.