<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Bygge- & Anlægsavisen har i over 30 år skrevet om innovation og nye tendenser i bygge- og anlægsbranchen – hvem er med at til præge udviklingen, og hvilken nytænkning sker der i virksomhederne? Den danske byggebranche befinder sig lige nu i en interessant og udfordrende tid, hvor klimadagsordenen kræver innovation og nye former for samarbejde. Der er værdifuld inspiration at hente på tværs af fag og byggeriets gængse rollefordeling, og som udførende er det vigtigt at have en forståelse for ens egen rolle og potentiale.

Bygge- & Anlægsavisens mål er at levere ny indsigt – både på produkt- og brancheniveau.

Vi ser nærmere på de interessante byggeprojekter, og med fokus på byggeprocessen ønsker vi som medie at inspirere de udførende til at løse de enkelte opgaver bedre, optimere deres processer uden at give køb på kvaliteten samt at kunne rådgive sine kunder bedre om nye muligheder eller nye krav i bygge- og anlægsbranchen.

Vi skriver om de løsninger til bygge- og anlægsprojekter, som er med til at sikre en effektiv byggeproces og et højt kvalitetsniveau, hvor alle krav er opfyldt. Hvilke nye lovgivningskrav er undervejs, hvilke certificeringsmuligheder er efterspurgte, og hvilken rolle kommer det til at spille for den enkelte virksomhed i byggeriet?

I Bygge- & Anlægsavisen ser vi på de mange bestanddele i en velfungerende byggeplads, hvor et godt arbejdsmiljø sikrer høj effektivitet samt et smukt og langtidsholdbart resultat. I den forbindelse tester vi sammen med vores håndværkerpanel nye varevogne, værktøj og udstyr, så man altid er opdateret med de vigtigste nyheder. I dag er det at kunne rådgive sine kunder om forskellige muligheder og løsninger lige så vigtigt som at udføre selve arbejdet.

Vi ønsker at belyse alle byggeriets udfordringer og give svar på de svære spørgsmål:
 • Hvor sker den afgørende udvikling i bygge- og anlægsbranchen i dag?
 • Hvem er fremtidens arbejdskraft i den danske bygge- og anlægsbranche?
 • Hvilke nye typer af løsninger og arbejdsmetoder skal vi vænne os til i fremtiden?
 • Hvordan sikrer vi høj effektivitet og et trygt arbejdsmiljø på byggepladserne?
 • Hvornår skal vi genanvende?
 • Hvilke nye krav er undervejs til bæredygtighed, og hvordan kan man som mindre virksomhed spille en rolle i den grønne omstilling?

 • Bygge- & Anlægsavisen ser på byggeriets vigtigste dagsordener, og vi fortæller virksomhedernes visioner for fremtiden.

  Nyheder fra Bygge- & Anlægsavisen

  Seneste nyt fra vores partnere

  Nye jobs i bygge- og anlægsbranchen

  undefined

  Byggebranchen vejer tungt i det danske klimaregnskab, og Søren Tscherning, CEO i Tscherning ser et stort potentiale i genbrug og genanvendelse af byggematerialer, som lige nu udgør under 1 % af det samlede byggematerialesalg. Genanvendelse kan give en årlig CO2-besparelse på op til 600.000 tons.

  undefined

  Københavns Snedkerlaug har tildelt Snedkerprisen 2024 til Marcussen & Søn Orgelbyggeri fra Aabenraa. Orgelbyggeriet får tildelt prisen for det nye orgel til Rødovre Kirke.

  undefined

  For ventilationsproducenten Lindab har fortællingen i 2023 været anderledes end 2022. Resultatet lander på samme niveau som 2022, men det er der alligevel god grund til at være tilfreds med, siger direktør Heino Juhl.

  undefined

  Jensen Genbrug og Geberit A/S er gået sammen i et projekt om at rense og opgradere brugte toiletter, så porcelænsprodukterne kan leve videre.

  undefined

  Asfaltproducenten Peab Asfalt er med i MUST’s initiativ ’Vejens Vildeste Vejlappere’, der skal inspirere børn til at blive næste generation af asfaltører og entreprenører.

  Nyt fra vores partnere

  Læs seneste portræt

  Partnernyheder