<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

Ny SX12 totalstation fra Trimbles sparer entreprenørvirksomheden LM Byg på tid, da den kan styres med fjernbetjening fra liften og formindsker antallet af opstillinger.

undefined
DM&E Entreprenør og Danske Kloakmestre er endnu engang gået sammen om et kursus til kloakbranchens Tv-operatører med en vision om at højne kvaliteten indenfor Tv-inspektion i branchen.
undefined

Danmarks Erhvervsfremmebestyrelse har besluttet at investere 175 mio. i deres nationale klyngeprogram Innovationskraft: Danske klynger for viden og erhverv 2021-2024 over de kommende to år. 18,5 mio. kroner er bevilget til WE BUILD DENMARK, der er den nationale erhvervsklynge inden for byggeri og anlæg.

undefined

Nanostone ser frem til at skulle rense hundredvis af tagrender i København. – I denne branche bliver det ikke større, så vi er naturligvis ekstremt stolte, siger Jeanette Jensen, salgsansvarlig for tagrender.

undefined

Byggerier er blevet teknisk komplekse, og det sætter nye krav til, hvordan byggeprocessen skal styres og dokumenteres. CEO & Founder af CxPlanner, Thomas T. Jarløv, har den klare overbevisning er, at hvis vi fortsætter “som vi altid har gjort”, så vil omfanget af idriftsatte anlæg med fejl stige, til gene for både slutbrugeren og bygherren.

Jobannoncer

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined