<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
annonce

Dorch & Danola glæder sig som altid til at møde en masse værktøjsentusiaster til sin ToolOp messe. Det bliver en lige så fantastisk dag, som det plejer at være ved butikken i Odense – i år er det bare allerede den 3. maj.

undefined

E&H - Entreprenør & Håndværk lægger i år ekstra vægt på at tiltrække unge, for der er brug for flere dygtige hænder i byggeriet. På E&H-messen d. 13.-15. juni 2024 i Herning er der derfor sat spot på rekruttering og uddannelse.

undefined

Når hjulene ruller på DM i Skills d. 18.-20. april 2024 i Roskilde, så skal også den bedste lærling inden for entreprenørmaskinmekanik kåres. Og det er et hold erfarne fagfolk, der står med dommerblokken og skarpt blik.

undefined

Direktør for Grønlands Erhverv, Christian Keldsen, glæder sig over højkonjunkturen i Grønland, og alt tyder på, at de igangværende lufthavnsprojekter og havneudvidelser vil booste væksten via øget turisme, men alligevel mener han, at større projekter såsom hotelbyggerier bør ske løbende og være baseret på reel efterspørgsel, fremfor for forhåbninger.