<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

Der vil altid være støj på byggepladser, og nu har værktøjsproducenten Festool udviklet en ny type sikkerhedsgodkendt Bluetooth høreværn til at beskytte håndværkernes hørelse.

undefined
annonce

Normalt er hegn ikke lige ligefrem det første, byggepladserne tænker på. Men det burde det være, for en indhegnet byggeplads er til gavn for både byggeherre, byggefirmaet og områdets beboere. Det skaber en mere sikker og overskuelig byggeplads og forebygger tyveri af kostbare materialer, maskiner og værktøj.

undefined
annonce

Monteret på maskiner og køretøjer på byggepladsen gør Katveturvas sikkerhedskameraløsning en forskel, så I undgår arbejdsulykker og tyveri. Er uheldet sket, er det nemt at dokumentere.

undefined
annonce

200 stilladser har Norisol monteret på Avedøreværket, så det er sikkert at komme rundt om rør og kedler i revisionen af værkets Blok 1. Det er specialløsninger, som løbende bliver ombygget, så de følger vedligeholdelsesarbejdet.