<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
annonce

Med fem mand ansat er det gået stærkt for Kristoffer Kristensen, der i 2020 etablerede KK Lift & maskinservice ApS ved Kalundborg. Fornuftige priser og god kvalitet er en del af opskriften.

undefined
annonce

Mød Vandvagt ApSEjendomsmessen d. 27.-28. september 2023. På standen kan man blandt andet høre mere om lækagesikring, og hvordan Vandvagt kan hjælpe med styring og optimering af vand- og varmeforbrug.

undefined

Den store fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen: E&H - Entreprenør & Håndværk vender tilbage i 2024. Messen er populær for sine muligheder for demokørsel og prøve al grejet af. Her står maskinerne ikke bare i et hjørne.

undefined

Den kommende mangel på råstoffer som sand, sten og grus er en udfordring i den danske byggebranche. Et nyt samarbejde mellem betonproducenten Unicon og Norrecco skal modvirke den udvikling ved at udnytte større dele af overskuds- og nedrivningsbeton i hovedstadsregionen.

Partnernyheder

Nyheder fra Bygge- & Anlægsavisen