Bliv konkurrencedygtig inden for dit felt

 

Med Bureau Veritas Certification som certificeringsvirksomhed bliver din virksomheds indsats dokumenteret og anerkendt i hele verden. Hos os har vi skuffen fuld af muligheder, og løsningerne tager altid udgangspunkt i din virksomheds behov.

 

Bureau Veritas hjælper virksomheder med at fastholde og udvikle deres brands, værdier og ikke mindst forretning, igennem inspektion, klassificering, rådgivning og certificering. Udover den nævnte palette af ydelser, tilbyder vi også et af Danmarks mest omfattende kursus- og netværksprogrammer.

 

Styrk din virksomheds udvikling inden for bl.a. kvalitet, miljø, arbejdsmiljø, fødevaresikkerhed og social ansvarlighed.

 

Læs meget mere om Bureau Veritas på vores hjemmeside

www.bureauveritas.dk.

 

 

 

 

 

 

Bureau Veritas’ trainingsite

 

Få et overblik over alle Bureau Veritas' kurser i det kommende år. Vi tilbyder en lang række danske og engelske kurser inden for fødevaresikkerhed, miljø, arbejdsmiljø, kvalitet, sikkerhed, bæredygtighed og farligt gods. Samtidig tilbydes udvalgte kurser flere steder i landet, så du kan blive klar til fremtidens udfordringer i nærheden af dig. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og hold dig opdateret på spændende nyheder, attraktive tilbud og eksklusive events. Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Tilmeld dig her