Spæncom

Spæncom A/S

 

Spæncom er en specialiseret partner, der kan omsætte dine ideér til konkret betonviden

 

Som en del af den internationale koncern Consolis er Spæncom en specialiseret partner, der kan omsætte kundernes ideer til konkret betonviden. Vi har sat standarden inden for dansk betonelement- byggeri i 70 år, og det bliver vi ved med. Fra første fase til færdigt byggeri. Fra traditionsrige byggerier til nytænkende koncepter. Vi udfordrer det gængse, fordi vi kan, og fordi vi ved, hvad vi taler om. Det sikrer altid den optimale løsning. Sammen med kunden håndterer og løfter vi ethvert byggeri og indfrier dets fulde potentiale. Det er vores betonpionerer, der bygger Danmark.

 

Consolis Spæncom er en del af Consolis Gruppen, der er europæisk markedsleder indenfor byggeri og infrastruktur og er specialiseret i at udvikle og producere betonelement løsninger af høj kvalitet. Med ca. 10.000 medarbejdere i 17 lande over hele verden, primært i Europa og Middelhavsregionen, omsatte Consolis Gruppen for € 1 mia. i 2020.

 

Consolis, well-built for well-being

 

 

Well-built for well-being. Vi er en spændende arbejdsplads for dem, der ønsker at bygge Danmark. 

 

 

75 år med betonelementløsninger

 

 

Referencer


UC SYDs nye Campus Kolding
Vi har til vores kunde CC Contractor leveret og monteret huldæk, TT'ere, bjælkerm runde søjler, vægge og facader. Et spændende og meget kompliceret byggeri.
Se flere billeder fra byggeriet her.
uc_syd_dsc_4475_

Lighthouse - Aarhus havnefront
Lighthouse ligger på havnefronten i Aarhus og er med sine 142 meter Danmarks højeste boligbyggeri. Det høje tårn tilbyder sammen med sidebygningerne Kanalhuset og Promenadehuset i alt 400 boliger.
Se flere billeder fra byggeriet her.
dronebillede