Om Contiga A/S

VI ER EN VIRKSOMHED MED ET MASSIVT FUNDAMENT

 

VORES ELEMENTER STYRKER DIN VÆKST

 

Vi laver elementer af høj kvalitet til alle former for byggeri – fra enfamiliehuse til de største kontorer, hoteller, institutioner og industribygninger.

 

Og vi er kendt for totalløsninger og sønderjysk grundighed. Kvalitet er vores vartegn, og fleksibilitet er vores styrke. Vi har egen tegnestue, statikafdeling og Danmarks største element-fabrik. Og netop på grund af dette professionelle setup kan vi levere til konkurrencedygtige priser uanset omfanget af jeres byggeri.

 

Gennem de seneste år har vi oplevet en ekspansiv vækst, hvor vi har udvidet vores kompetencer og produktionspalette og samtidig optimeret alle interne processer. Erfaringen og udvidelsen betyder, at vi i dag entrerer på de største byggerier i Danmark

 

contiga-dhi-10

 

PRODUCERER TIL FLERE BYGGERIER OM DAGEN

 

Contiga A/S råder i dag over mere end 35.000 m² produktionshaller og har Nordens største samlede produktionskapacitet på én fabrik. Vores produktionsapparat lever fuldt ud op til fremtidens standarder og behov og sikrer samtidig en strømlinet og driftssikker produktion. Vi producerer og leverer ugentligt: 

 

- 10.000 m² vægelementer

- 10.000 m² huldæk

- 400-600 m bjælker

- 400-600 m søjler

 

Det er afgørende for os, at vores kvalitetssikring er høj, hvorfor vi altid er meget omhyggelige omkring udvælgelsen af vores samarbejdspartnere.

UDVALGTE REFERENCER


Referencer