Bella 3 08

Bella 3, med sandwich-elementer, som er glatte, delvist synlige forplader, beklædt med alufacade

Bella 3 er endnu et projekt med Contiga sandwich-betonelementer, og endnu en smuk boligkarré i Bellakvarteret, i 5-6 etager og med et tårn på 11 etager. Bella 3 ligger ved siden af Bella 4 og lige over for Bella 1.

 

Projektleder Wolfgang Fitzau fra Contiga A/S Danmark fortæller:

 

– Dette flotte byggeri var montagemæssigt en udfordring på grund af den meget begrænsede plads. Der blev samtidig arbejdet på Bella 1 og Bella 4. Men vores dygtige montageafdeling håndterede det virkelig godt.

 

– Sandwich-væggene er glatte forplader, og det specielle er, at de efter montering bliver beklædt med en alufacade, men stadig er delvist synlige, idet aluen er formet som lameller.

 

– Sandwich-produktionen blev gennemført efter tidsplanen og uden nævneværdige problemer. Projektet blev monteret og leveret til tiden, og gik meget fint, konstaterer projektleder Wolfgang Fitzau.

 

Spiller godt sammen

 

– De mørke murstensfacader nederst spiller godt sammen med de lyse alufacader, som giver et karakteristisk udtryk og nærmest udgør et skulpturelt indslag i bybilledet, fremhæver projektleder hos Contiga, Wolfgang Fitzau.

 

– Bellakvarteret er én stor lokalplan, og Bella 3 passer stilmæssigt ind i det totale nybyggeri. Byggeriet er formet som en åben karré omkring et indbydende gårdrum.

 

Contiga har til dette projekt leveret og monteret:

 

– Til Bella 3 har Contiga leveret 11.500 m2 betonvægge, 1.500 m2 letbetonvægge, 1.100 m2 sandwich-vægge, og 8.400 m2 huldæk.


Bygherre er Solstra/Bellakvarteret, og Urban Agency Arkitekter har tegnet byggeriet.


Totalentreprenør er V8 Construction, og MOE er rådgivende ingeniør på projektet.


Montagen forløb fra oktober 2021 til slutningen af marts 2022.

 

Læs referencetekst her:

 

Bella 3 05


Navnet på dette byggeri bliver fremover ’Mørchs Hus’, og det består af en mørk base med håndstrøgne teglsten, og et lyst punkthus ovenpå, hvor sandwich-betonelementerne er beklædt med lamelformede aluplader.

 

Bella 3 08

Det lyse tårn/punkthus udgør et skulpturelt islæt i Bellakvarteret.

 

Bella 3  01
 
Der er flot samspil mellem byggeriets mørke base og det lyse tårn/punkthus.

Kontaktinformation

  • Contiga A/S
  • Mads Clausens Vej 58, 6360, Tinglev
  • Tlf: 72 17 10 00
  • Web: https://www.contiga.dk
  • Email: info@contiga.dk