ECOBETON Danmark ApS

 

Ecobeton Danmark ApS startede i 2004 og sælger produkter til behandling af beton, tegl, puds, natursten samt træ.

 

Vores produkter anvendes til imprægnering og beskyttelse af nye konstruktioner og reparation / vedligeholdelse af eksisterende konstruktioner. Behandlingerne giver god økonomi gennem øget styrke og langsigtet holdbarhed.

 

Ecobeton Danmark er en del af Ecobeton gruppen, som er repræsenteret i Europa med uafhængige distributører. I fællesskab markedsfører vi vores produkter og løsninger. Vi arbejder løbende sammen om at udvikle nye produkter og har erfaring på områder som forsegling af beton, fugtproblemer, belægninger og diamantslibning.

 

Ecobeton International blev grundlagt i 1993 og er en teknologisk virksomhed, der leverer systemer og løsninger til byggebranchen for produkter såsom beton, flydemørtel, mursten og træ.

 

Ecobeton er specialiseret navnlig indenfor imprægneringer til betonkonstruktioner og cementbelægninger for reparationer og dekorative designs.

 

Ecobeton har altid lagt stor vægt på forsknings- og undersøgelses aktiviteter, navnlig med henblik på udvikling af miljømæssig bæredygtige produkter.

 

Ecobeton produkter har opnået CE-mærket. Vores imprægneringer er baseret på teknologi, der går tilbage til 1800-tallet.

 

Ecobeton har et stærkt fokus på miljøvenlighed og kvalitet af råvarer, produktion og pakning i vores egne faciliteter i Italien og Norge.

 

Referencer


Forsegling af hvid beton

Trappe
Hos Kopenhagen Fur er det hvide betongulv slebet og poleret for at fremhæve tilslagene i betonen. 
Betonen er imprægneret med Evercrete V og forseglet med Ecobeton Sealer Industri for at beskytte betonen mod slitage. 

Overfladebehandling af betongulv

123 121111
Slebet og poleret betongulv imprægneret med Evercrete V og forseglet med Endurable Sealer G1 i kantine hos Nordea i Taastrup.