<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined
annonce

Med erfaringen, kompetencerne og udstyret tilbyder Nordisk Fundering at være samarbejdspartner på at udføre kerneboring i Grønland og resten af Arktis henover sommeren, som er sæsonen for borearbejde på den nordlige halvkugle.

undefined

Initiative Zink, der er brancheorganisationen for producenter og leverandører af zink, har svært ved at forstå, hvorfor flere danske kommuner vælger at begrænse opsætningen af tag og tagrender i zink. Ifølge dem bliver det ikke bedre af det argument, der bliver brugt. 

undefined

Sammen med Kolding Kommune har entreprenørfirmaet Munck Havne & Anlæg A/S siden sommeren 2023 testet alternative metoder til uddybning af havbunden for at undgå klapning. De første resultater er ved at være klar.

For rørsystemleverandør Wavin fylder klimabeskyttelse og mere bæredygtige løsninger til at anvende øgede vandressourcer mere og mere i opgavebogen.

Det er et spørgsmål om tid, før byggepladsen summer af eldrevne tunge maskiner, men infrastrukturen mangler, siger Dennis Faurby, markedschef hos Scantruck. I stedet kan man tænke eldrevne maskiner ind på en anden måde.

annonce

Grusvej.dk er specialist i etablering, renovering og vedligeholdelse af grusveje og naturstier.

Kloakmester Jesper Kure tog sikker førsteplads i sandkassen ved DM i Kloak. Og det er anden gang, at den selvstændige kloakmester fra JP Struktør tager mesterskabet med hjem fra Kloakmessen.

Teknologisk Instituts seniorprojektleder og ekspert i afløb, Inge Faldager glæder sig til at besøge Kloakmessen i Fredericia og synes, at den går fremragende hånd i hånd med Rørcenterdagene i Taastrup.

Danmark er ganske vist et lille land, men den danske vejsektor kan godt brække brød med de store lande, når det handler om specialviden og ekspertkompetencer. Og udfordringerne er ofte de samme over hele verden, hvilket blev demonstreret på årets Vejforum i flere spændende internationale indlæg.