<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

IT er en rejse, der er gået i gang, og man skal sørge for at komme med, siger Dansk Håndværks direktør Morten Frihagen og anbefaler den nye app Zeeker, som gør det nemt at finde lærlinge og for de unge at finde praktikpladser.

undefined

Det nyopførte UMEUS-kollegium på Amager har valgt et digitalt click & collect system med pakkebokse fra Renz A/S. De samarbejder med Sanistål, da deres løsning/produkter/leverandører lever op til kravene fra de studerende om en nem, let og overskuelig hverdag, hvor praktiske opgaver klares digitalt. 

Geopartner Landinspektører oplever en stigende efterspørgsel i markedet efter avancerede rådgivningsydelser på Bentleyområdet. Derfor mander virksomheden op og styrker dermed sit rådgivningssetup og de tilgængelige kompetencer.

Dansk Kabel TV har med årene fået flere forretningsområder, og i dag leverer virksomheden meget mere end kabel tv. Det har Dansk Kabel TV nu taget konsekvensen af og skifter navn nu til DKTV.
annonce

Renz A/S har i samarbejde med Carl Ras, Weibel Installation og FSB Ejendomme implementeret et digitalt postkasseanlæg i de nye ungdomsboliger, Artillerihuset, på Amager. Det tager få minutter at oprette eller skifte en beboer i systemet, hvilket giver besparelser på driftsomkostningerne.

annonce

BMS-systemer fra HBO Instruments kan skræddersyes efter bygningsbehov, så du ud over at reducere energiforbrug og CO2, også forbedrer indeklimaet og er på forkant med eftersyn af bygningens systemer, fortæller direktør Emil Hyldal.