<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

En digital platform kan være løsningen for byggeledere og entreprenører, der har brug for et samlet overblik over byggeprojekter. Værktøjet fra Ajour System A/S gør det nemt at overholde gældende og fremtidige regler om kvalitetssikring i bygningsreglementet.

undefined

VVS- og ventilationsfirmaet Benny Johansen & Sønner A/S anvender Ordrestyring, og det giver et præcist billede af, hvor pengene tjenes og hvor de bruges.

 

undefined

Er du også træt af at indtaste data fra det ene system til det andet? Tager det for meget af din tid og dine ressourcer? Så er ProLøn lige noget for dig og din virksomhed.

 

Kravene til anvendelsen af digitale løsninger skal være mere ensartede, mener Simon Heising fra Nexus Advokater, der oplever, at de samme problemstillinger går igen og igen. Eksempelvis uklare ansvarsforhold, for ringe udbudsmateriale og kontrakter, ligesom det i dag ses hyppigt, at entreprisens parter ikke efterlever deres forpligtelser til at dele og medtage alt relevant information i den digitale bygningsmodel.
annonce

NemStatik rådgiver samt udvikler programmer til beregninger af bærende konstruktioner fx i højhuse. Programmerne gør arbejdet nemmere, så de rådgivende ingeniører kan finde de optimale løsningsmuligheder for de bærende og stabiliserende konstruktioner. Herudover sikrer programmerne et enkelt og konsistent konstruktionsgrundlag til elementleverandøren og kan anvendes videre til elementberegningen.

Det mener Palle Thomsen, adm. direktør i Danske Byggecentre, som de sidste 15 år har arbejdet med dokumentation af byggematerialer i produktportalen, ByggeBasen.dk. Prisen på materialer bør ikke være kongen i branchen, hvis målet er bæredygtigt byggeri, mener han.
annonce

Ny digital assistent holder installatøren i hånden under gennemførelsen af både små og store entrepriser. Xalc Projekt er lanceret af IT-startup’en Xalc, som også står bag den ligeledes nye Xalc Tilbud.