<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Den nye batteriplatform er Hiltis bud på fremtidens batteriværktøj. Nuron tilbyder en fuldt integreret værktøjsoplevelse, og kommer til at ændre måden, man arbejder på i den danske byggebranche – blandt andet ved at øge produktiviteten, bruge data fra skyen til at optimere værktøjsparken og forbedre sikkerheden.

undefined
Direktør Anders Stouge fra DI Byggeri forudser store samfundsmæssige ændringer i forbindelse med fremtidens energiplanlægning – og opfordrer til at alt byggeri tænkes ind i et større samfundsperspektiv.
undefined

Entreprenører, håndmænd og landmålere kan nu fjerne frustrerende og kostbar nedetid ved selv at lave basale opmålinger. Med den nye UnicontrolRover kan alle uanset uddannelsesbaggrund præcist måle og afsætte punkter, der straks bliver digitaliseret og tilgængelige for 3D-maskinstyringen i førerhuset. Teknologien er blevet udviklet i tæt samarbejde med entreprenørbranchen og gennemtestet i fire måneder på travle byggepladser i Danmark og resten af verden.

Hvis man kombinerer droneteknologi, kunstig intelligens og digitale tvillinger, ser fremtidens bygningsvedligehold og eftersyn helt anderledes ud, end det gør i dag, mener Teknologisk Instituts eksperter, som bl.a. er i gang med at træne kunstig intelligens i at opdage skader i betonkonstruktioner.

EDP Danmark har haft fokus på at digitalisere EPD’erne, så entreprenører og rådgivere oplever en brugervenlig proces, når de skal beregne bygningers klimapåvirkning og livstidscyklus, og nemt kan hente de digitale EPD’er.

annonce

Præcise data på brug af maskiner på den enkelte sag kan gøre entreprenørvirksomheder mere konkurrencedygtige. Startup-virksomheden Clevertrack er klar med ny løsning.

annonce

Human Centric Lighting er belysning, der sætter mennesket i fokus og får lyset til at tilpasse sig mennesket, ikke omvendt. Den prisvindende belysningsløsning, LEDVANCE Biolux HCL-system, tilbyder nu Human Centric Lighting, der automatisk tilpasser den naturlige døgnrytme og samtidig er nem at installere.