<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined
annonce

Fynske KOBOTS designede oprindeligt sine højteknologiske skærerobotter til byggepladserne. Men nu er der kommet efterspørgsel fra producenterne af elementerne. Det med god grund.

undefined

Robot- og softwarevirksomheden i Odico har gentænkt måden at bygge i beton på, så materialemængden minimeres. Odico er en af ti grønne succeshistorier, Alexandra Instituttet har samlet i e-magasinet Omstillingsanfører

undefined

På BIM Forum 2023 går Symetri i dybden med de muligheder og faldgruper, som kunstig intelligens medfører.

VEJ-EU er i fuld gang med at klæde anlægsbranchen på i ’livscyklusanalyser’ på infrastrukturprojekter. InfraLCA ligger allerede frit på Vejdirektoratets hjemmeside, og på Vej-EU's kurser kan man lære at bruge det fra A til Z.

Der er udviklet mange nye teknologier til byggeriet, men det går for langsomt med at få dem implementeret i branchen og mange bruger stadig ikke alle de mange muligheder, der er tilgængelige. Sådan lyder det fra Building Green, der har indgået samarbejde med det store internationale event BIM World om at lave en ny skandinavisk konference i København.

Når messehallerne i MESSE C i slutningen af august omdannes til Danmarks største sikkerhedsmesse, vil dette års Live Video Event have overskriften ”AI – Videoanalyse.”

Hjarsø Invest ApS investerer sammen med en række partnere i den nye byggevirksomhed Kampmann Tag og Facade A/S, der til sætte skub i digitalisering af klimaskærmen – der kan dokumentere kvaliteten af byggeriet og det gode håndværk.

annonce

Ejendomme har i dag ofte et væld af digitale netværk med data fra adgangskontrol, CTS-anlæg, vaskeri m.m. DKTV tilbyder en platform, der samler alle netværk og giver overblik og økonomiske fordele.

Maskinstyringssystemer kan gøre hverdagen nemmere for maskinføreren, og kvalitetssikring hurtig og præcis. Vi testede Unicontrol3D sammen med Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner, der aldrig før har kørt med maskinstyring.