<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
left
Andre nyheder
undefined

Der er masser af godt at sige om GST 18V-155 SC fra Bosch. Det væsentligste er den helt overordnede fornemmelse af kvalitet, og at maskinens nye savklingestyr holder klingen lige – også i de allersnævreste kurver.

undefined

Hvordan er man stillet som dansk håndværker, hvis man har udlængsel og lyst til at se og prøve noget andet? Kan man tage sit danske håndværk “med” til udlandet? Og er dansk håndværk en efterspurgt vare, kan man finde kunder og hvad med at begå sig? Vi har talt med tømrer Martin Jørgensen, der arbejder som håndværker i Barcelona. 

undefined

Statistikker viser, at der sker flere og flere færdselsuheld med varebiler, men der er meget, du selv kan gøre for større sikkerhed i det daglige. Bygge- & Anlægsavisen har talt med Daniel Petersen, salgschef for Erhverv, Commercial hos Gjensidige Forsikring, samt taget et kig på hvad Havarikommisonen anbefaler for at forebygge varevognsulykker.

undefined

 fischer og STARK vil sammen give professionelle håndværkere på tværs af hele Norden mulighed for et bredt sortiment af innovative produkter inden for befæstigelse, skruer og klæb.

undefined

At fremtidens værktøj er batteridrevet, er man ikke i tvivl om hos Festool. Deres nye akku-bordsav er lige så præcis som stationært værktøj, og praktisk at have med og stille op. Forudbestillingerne strømmer ind.

right