<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
left
Andre nyheder
undefined

Dobbeltdøre blev tilfældigvis en åbning for snedker Peter Broe Stummann til at specialisere sig i skræddersyede døre. Maskinsnedkeriet ligger i farens gamle skibsværft, hvor også ChatGPT er blevet en del af hverdagen. 

undefined

Der er gang i omstillingen til en fremtid med elbiler og elvarebiler. Derfor har Bygge- & Anlægsavisen kigget på det danske landkort for at se på udviklingen og tendensen indenfor opladning. For der er virkelig gang i udrulningen af ladestandere og der er efterhånden mange, der byder op til dans, vi har set på nogle af aktørernes gøren og laden.

undefined

Kæmpedistributøren af værktøj, vvs- og elartikler til industrien, Ahlsell, er i fuld gang med at omdanne Sanistål-butikkerne i Aarhus og åbner snart en helt ny butik i Risskov. Med et nyt koncept kan kunderne se frem til at handle i butikkerne 24/7.

undefined

Fristads vil hjælpe kunderne til at tage miljøbevidste valg. Derfor tilbyder arbejdstøj-brandet nu en reparationsservice. Først som pilotprojekt for udvalgte kunder, men planen er i 2024 at udvide til endnu flere kunder.

undefined

Skou Gruppen har styret sikkert gennem usikre tider i byggeriet, og står med et tilfredsstillende 2023-resultatet, ifølge adm. direktør Martin Skou Heidemann, som tillægger det loyale kunder og et stærk medarbejderteam.

right