<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
left
Andre nyheder
undefined
… Sådan lyder teksten fra et firserhit af popgruppen På Slaget 12, og nu tænker du sikkert, hvad har det med Mercedes-Benz eVito at gøre? Men jeg har sat mig for at køre hjem til Århus i en Mercedes-Benz eVito på en enkelt opladning – hvor langt kan man reelt komme på en enkelt opladning?
undefined

Bosch lægger nu sin første 18V-betonsømpistol i til serien af sit meget populære 18V-system til professionelle. Den nye, støvfrie betonsømpistol har power og gør det hurtigt at fastgøre søm i beton og stål.

undefined

Hvornår er tiden inde til at gå over på el? Vi har sammenlignet verdens bedst sælgende varevogn Ford Transit op imod sin navnebror Ford E-Transit.

undefined
Den seriøse håndværker stiller i dag høje krav til sit fodtøj i forhold til sikkerhed, lang holdbarhed og god komfort – men det må ikke være på bekostning af sikkerhedsskoens vægt, som skal være så lav som muligt
undefined

Nervøsitet for vægten gjort til skamme: Efter test af LS002G skal alle kap-/geringsave have batteri, mener tømrer- og snedkermester Thomas Orris fra T.O. Byg i Odder.

right