<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
left
Andre nyheder
undefined

40 nye erhvervsparkeringspladser er på vej i hovedstaden. Oveni vil teknik- og miljøborgmester Line Barfod have undersøgt muligheden for op mod 300 ekstrapladser til erhvervslivet. Nyheden vækker glæde hos DI Byggeri.

undefined

Skoproducenten Sika Footwear vil gerne bidrage til at nedbringe antallet af arbejdsulykker og sætte fokus på fodsikkerhed. Et nyt sundhedsfagligt team og en 3D-fodscanner, der skal hjælpe kunderne i valget af de rigtige sko.

undefined

Værktøjsproducenten MILWAUKEE er ude med en effektiv M18 ventilator, der både kan køle byggepladsen på de varme dage og hjælpe til hurtigere tørring.

undefined

Kunderne tænker mest på prisen, men sådan bliver det måske ikke ved med at være. Og krav om CO2-regnskaber og ESG-rapporter vil formentlig også ramme de mindre bygherrer og entreprenørvirksomheder. Bo Berthel fra Kjellerup En3prenøren ApS er derfor godt tilfreds med de 1,5 mio. kr. han indtil videre har givet ud på solceller og batteridrevet udstyr. Det er en investering i fremtiden, siger han.

undefined

Flise- og klinkevirksomheden Mosaikhjørnet inviterer til indvielsen af ny butik d. 14. juni. Butikken i Brøndby vil være et videncenter om fliser og er målrettet håndværkere.

right