<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
annonce
#Femern

6500 tons på slæb i en wire hen over verdenshavene er hverdag for NH Towage A/S. Men slæbeture til Femernbyggeriet måtte der gerne være endnu flere af, lyder det fra Svendborg-rederiets direktør.

undefined

Man skulle tro, at mange arbejdsdage i træk og 12-timers vagter ville skræmme potentielle ansatte væk, men det er faktisk lige modsat hos Holbøll, der er med til at bygge Femern Bælt-forbindelsen. Her er der ingen problemer med at skaffe arbejdskraft

undefined
annonce
#Femern

Danhostel Maribo er et nyt vandrehjem, bygget i 2020. Vandrehjemmet er ejet og drevet af Maribo Hallerne, som også er den nærmeste nabo. Da vandrehjemmet åbnede, var det med en række hytter med plads til seks overnattende. Nu tager Danhostel Maribo et nyt skridt og udvider kapaciteten med fem helt nye og lækre topersoners hytter – og der er flere på vej.

annonce

Maskiner, lastbiler og varevogne sværmer om hinanden på byggepladserne ved Femern Bælt-forbindelsen. Hjulene skal dreje rundt hele døgnet og det sikrer YX Erhverv ved at levere brændstof og smøremidler.

Administrerende direktør for Femern A/S, Henrik Vincentsen, fremhæver, at man som bygherre løbende deltager i en lang række fora og samarbejdsmøder for at afklare spørgsmål og sikre fremdriften på projektet. Gennem samarbejde løses de udfordringer, som et megaprojekt ikke kan undgå at møde, og herved kan Femern Bælt-forbindelsen tjene som et foregangsprojekt for andre store, nødvendige infrastrukturinvesteringer

Give Steel A/S har påbegyndt montage af stålkonstruktionen til den første af i alt tre produktionshaller, hvor tunnelelementerne til Femern-Bælt forbindelsen skal produceres.

 

På byggepladsen i Puttgarden tog den danske transportminister Benny Engelbrecht sammen med Enak Ferlemann fra den tyske forbundsregering, Slesvig-Holstens transportminister Bernd Buchholz, adm. direktør i Sund&Bælt Mikkel Hemmingsen og direktør i Autobahn GmbH Stephan Krenz første spadestik til arbejdet på den tyske side.