<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

Aktivitetsniveauet på Femern Bælt tunnelbyggeriet er stadig stigende, og direktør i Fehmern Belt Development Stig Rømer Winther vil gerne opfordre endnu flere danske SMV’er til at tage chancen og hoppe med på ’væksttoget’.

undefined

Tag del i debatten om, hvordan man arbejder med innovation og grøn omstilling i bygge- og anlægsbranden, når Erhvervsfyrtårn Femern inviterer til konference d. 7. marts 2024 på Engestofte Gods i Maribo.

undefined
annonce
#Ventilation

Hos Geovent er man glade for samarbejdet med Bravida på Femern Bælt-forbindelsen, som er Nordeuropas største byggeprojekt.

Nordatlantisk-byggeri #1

Nordatlantisk-byggeri #2

Nordatlantisk-byggeri #3

Nordatlantisk-byggeri #4

Nordatlantisk-byggeri #5

Nordatlantisk-byggeri #6

Nordatlantisk-byggeri #7

Produktionen af tunnelelementer til verdens længste sænketunnel er nu i gang, og CEO i Femern A/S, Henrik Vincentsen, lægger vægt på det tætte samarbejde og fremhæver, at man sammen med entreprenørerne arbejder med at optimere produktionsprocesser og reducere energiforbruget – hvilket bidrager med erfaringer til omstillingen af bygge- og anlægsprojekter i en mere klimavenlig retning for hele branchen.

En milepæl rundes. Nu er støbningen af tunnelelementerne til den 18 kilometer lange sænketunnel mellem Rødbyhavn på Lolland og Puttgarden på Femern i gang. Den første støbning blev foretaget af mere end 140 medarbejdere fra konsortiet Femern Link Contractors.
annonce

På verdenshavene er fem søfolk i en slæbebåd ubetydeligt små. Det gør respekten for havet og respekten for søfolkenes kompetencer altafgørende, lyder det fra et af Danmarks største slæbebåds-rederier NH Towage i Svendborg.

Master Builders Solutions har netop underskrevet kontrakten med Femern Link Contractors A/S om levering af additiver til betonen til den 18 km lange sænketunnel under Femern Bæltet.

Kun 20 % af afgangselever søger ind på en erhvervsuddannelse, og det vil man hos Femern A/S gerne vil være med til at ændre på ved at inspirere de unge med et nyt undervisningsmateriale til 6. og 7. klassetrin.