<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

Fehmarn Belt Contractors har en målsætning om at være Danmarks sikreste byggeplads. Derfor vækker en ny opgørelse fra januar, som viser en særdeles lav ulykkesfrekvens, stor tilfredshed hos konsortiet.

undefined
På byggeriet af Femern-forbindelsen har man som mål, at entreprenørkonsortierne skal uddanne mindst 500 lærlingeårsværk i byggeperioden, og foreløbig kommer størstedelen af lærlingene fra lokalområdet
undefined

Femern-opgaven med at anlægge en grøn transformerstation ved Rødbyhavn, der skal levere strøm til Femern Bælt-tunnelens jernbane, gik til den spanske virksomhed Elecnor. Kontrakten er på ca. 300 mio. DKK.

Den bærende konstruktion er rejst, og taget er lagt på den første af i alt tre produktionshaller til Femern Bælt-tunnelens betonelementer. Det betød rejsegilde for omkring 1.000 arbejdere på byggepladsen ved Rødbyhavn.

Peri A/S leverer forskallingssystemer til støbning af tunnelrør til Femern Bælt Tunnelen, og flere nye metoder tages i anvendelse.

annonce
For GEMÜ Danmark er ordren på ventiler til tunnelfabrikken ved Femernforbindelsen en kæmpe mulighed for at udforske netværk og projektsamarbejder og nå nye kunder.

Den geotekniske ingeniørvirksomhed, Geo, er Danmarks førende, og har leveret analyser af havbunden i Femernbæltet, som er uundværlige for konstruktionen af verdens længste sænketunnel.

Leverancen til Femern-forbindelsen er den største ordre i Give Steels historie, og adm. direktør Torben Larsen mener, at erfaringerne fra Femern projektet har betydet, at virksomheden står stærkere til de helt store opgaver i udlandet.