<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
DSC_8723

Foto af Femern A/S

Erhvervsfyrtårn Femern inviterer til konference om grøn omstilling

 • Byggeriets udvikling
 • Anlæg
 • Materialer og Løsninger
 • Virksomhedsnyt
 • Femern
 • Målbar bæredygtighed
 • 2024-01-15

  Tag del i debatten om, hvordan man arbejder med innovation og grøn omstilling i bygge- og anlægsbranden, når Erhvervsfyrtårn Femern inviterer til konference d. 7. marts 2024 på Engestofte Gods i Maribo.

  Erhvervslivet står overfor stigende udfordringer som en konsekvens af den grønne omstilling.

  Det vil Erhvervsfyrtårn Femern gøre noget ved og har som formål at øge innovationen i danske virksomheder indenfor bæredygtigt anlæg og megainfrastruktur.

   

  Nu sætter Erhvervsfyrtårnet med en konference 7. marts 2024 på Engestofte Gods fokus på at styrke viden i branchen om bæredygtigt anlæg og megainfrastruktur, herunder nye materialer, monitorering og automatisering, ny teknologi og optimeret anlægsproces.

   

  – Erhvervsfyrtårnets aktiviteter bygger på innovative samarbejder mellem forsknings- og uddannelsesinstitutioner, bygherrer, konsortier og virksomheder. Fehmarn Link Innovation Conference ønsker at sætte fokus på hvordan innovation af materialer, metoder og processer er en vigtig del af rejsen mod en bæredygtig bygge- og anlægsbranche, siger direktør Christina Melvang, We Build Denmark i en pressemeddelelse

   

  Nogle af de spørgsmål, man kan tage del i debatten om på Fehmarn Link Innovation Conference er:

   

  • Hvordan Sund & Bælt arbejder med innovation i relation til de fremtidige danske infrastrukturprojekter.
  • Hvordan de store entreprenører ser på ”virksomhedernes grønne profil” som et afgørende konkurrenceparameter.
  • Hvordan virksomheder arbejder med den grønne omstilling

   

   

  Workshops og udstilling

  Derudover bliver der mulighed for at deltage i workshops med fokus på innovative metoder, materialer og processer samt at besøge en udstilling med nye innovative produkter og metoder og selv at afprøve de nyeste teknologier i ”Femern Lab”.

   

  – Grøn omstilling er et fælles ansvar, og virksomhedernes grønne profil er og bliver i stigende grad et vigtigt konkurrenceparameter for små og mellemstore virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. Derfor er det vigtigt, at der i hele bygge- og anlægsbranchens fødekæde fra starten er fælles forståelse af, hvad det indebærer. Der tales om grønt alle vegne i samfundet – men mange af os kender ikke til fulde betydningen af, hvad der reelt menes, eller hvordan vi konkret arbejder med at omstille os. Det er det, vi vil sætte fokus på, når vi inviterer til Femern Innovation Conference, siger direktør Stig Rømer Winter, Femern Belt Development.

   

  FAKTA

  Konferencen

  Konferencen holdes på Engestofte Gods, Søvej 10, 4930 Maribo 7. marts 2024 kl. 11 – 17 med mulighed for at deltage i netværksmiddag fra kl. 18.00 - 20.30.

   

  Partnerne

  Partnerne bag Erhvervsfyrtårn Femern:

  DTU, Teknologisk Institut, Odense Robotics, We Build Denmark, Zealand, Roskilde Universitet , Erhvervshus Sjælland og Femern Belt Development.

   

  Konferencepartnere

  Projekt ”Femern Belt Innovation” – medfinansieret af Interreg Deutschland-Danmark

  Sund & Bælt

   

  Femern Link Contractors

  Anbefalede artikler