<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Bosch Power Tools udvider nu deres 18V-sortiment med en batteridrevet hækkeklipper, en græstrimmer, en buskrydder og en BITURBO-løvblæser. Med tilføjelsen af haveprodukter til professionelle ønsker værktøjsproducenten at favne endnu flere fagfolk end tidligere. 

undefined

Rockhart kan slå alle andre arbejdsradioer, mener CG Jensens byggeteam. Den har et fedt udseende, og højtalerens lyd er i top. Der har været kamp om radioen, og flere overvejer at købe en selv.

undefined

Der vil altid være støj på byggepladser, og nu har værktøjsproducenten Festool udviklet en ny type sikkerhedsgodkendt Bluetooth høreværn til at beskytte håndværkernes hørelse.

Der er masser af godt at sige om GST 18V-155 SC fra Bosch. Det væsentligste er den helt overordnede fornemmelse af kvalitet, og at maskinens nye savklingestyr holder klingen lige – også i de allersnævreste kurver.

 fischer og STARK vil sammen give professionelle håndværkere på tværs af hele Norden mulighed for et bredt sortiment af innovative produkter inden for befæstigelse, skruer og klæb.

At fremtidens værktøj er batteridrevet, er man ikke i tvivl om hos Festool. Deres nye akku-bordsav er lige så præcis som stationært værktøj, og praktisk at have med og stille op. Forudbestillingerne strømmer ind.

Renere skæring på byggepladsen: Milwaukee Tool er glade for at præsentere sin nye M18 FUEL 55 mm dyksav til både træ og plast. Den er udviklet til at give uovertruffen nøjagtighed i skæring og optimal støvudsugning.

Tre nye akku-støvsugere fra værktøjsproducenten Festool gør det nemmere for håndværkere at arbejde i et sundt og støvfrit arbejdsmiljø. Også når der ikke er en stikkontakt i nærheden.

Er man på udkig efter en bore-/skruemaskine eller slagskruemaskine med maksimal kontrol og en hurtigt reagerende anti-kickback-kontrol? Så hold øje med MILWAUKEE TOOLs nye M18 FUEL-serie.