<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

Er du en Bosch-fanatiker er 2021 dit år, for Bosch har lanceret en lang række nyheder indenfor BITURBO-serien. Hos Bosch lover man over hele linjen at performance og batterilevetid er i en liga for sig, hvilket vi naturligvis har sat os for at teste på Bygge- & Anlægsavisen. Derfor sendte vi BOSCH’ splinternye dyksav, GKT 18V-52 GC Professional, ud til tømreren Andreas Simonsen.

undefined

Er du træt af hængerøv og arbejdsbukser, der ikke sidder ordentligt? Så læs med her, for Bygge- & Anlægsavisen har været ude og teste Blåkläders helt nye arbejdsbukser med tilhørende bælte og knæpuder.

undefined
annonce

Makita DDG460 med kraftfuld 18V LXT® teknologi borer huller med diameter op til 200 mm.

Der findes ikke noget bedre end duften af savsmuld. Problemet er bare, at når ens dyksav har sat i gang efterlader den sig et værre svineri, og lungerne har heller ikke godt af de ellers velduftende træefterladenskaber. Derfor er en god støvsuger en af de vigtigste følgesvende til tømreren og snedkerens uundværlige dyksav. Det betyder også, at da vi skulle teste Metabos flagskib af en dyksav, tog vi også et kig på deres nyeste støvsuger, der som dyksaven også er batteridreven.

BOX-CUT er en ny, danskudviklet, bevægelig klippekasse til armeringsjern, som hurtigt og let kan bevæges hen til stedet, hvor jernet ligger, samtidig med at klipningen sker i en god arbejdshøjde. Det sikrer et godt arbejdsmiljø med mindre nedslidning til gavn for håndværkeren.

Det nyeste skud på stammen i NCC’s fræsermaskinpark er den første af sin slags i Danmark. Med topmoderne udstyr leverer den nye maskine banevis af præcision, minimerer brændstofforbruget og gør arbejdet mere effektivt.

Bosch har løftet sløret for en række spændende nyheder indenfor deres BITURBO-serie, heriblandt verdens stærkeste bore-/skruemaskiner. Vi var ude hos Bosch for at se nærmere på deres buffet af varme nyheder.