<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Flere og flere virksomheder benytter stregkoder og bluetooth-tags til at holde styr på deres værktøj. Det handler dels om overblik og effektivitet, men også om at have mindst muligt svind. Og den udvikling vil accelerere i fremtiden, lyder det fra Hilti, der er én blandt flere producenter.

undefined

Hvis Makitas visioner om en batteridrevet cementblander bliver til virkelighed, kan den i princippet drives af solens stråler.

undefined

Med lanceringen af Milwaukees M18 FUEL 125 mm. vinkelsliber med variabel hastighed og One-key, så tager udviklingen inden for vinkelsliberteknologi endnu et hop.

Hilti lancerer en ny dyksav på batteri: SC 6WP-22 har fuldt fokus på præcision og hastighed, og er kompatibel med Hiltis løsninger til effektivt at reducere støv, så man får et bedre arbejdsmiljø på byggepladsen.

Trælast- og byggecenterkæden Fog åbner 4.000 m2 stor butik i flere etager, trælast og mere end 20.000 varenumre på hylderne, der imødekommer de professionelle håndværkeres ønske om en effektiv hverdag. 

Med ny battericelle-teknologi og en ny ”supercharger”, kommer der endnu mere saft og kraft i el-værktøj fra MILWAUKEE, lover produktchefen.

Værktøjsproducenten Festool vil tale mere arbejdsmiljø for håndværkere og ansvar for miljøet. På både HÅNDVÆRK festival og malermesse kan man derfor prøve eksoskelettet ExoActive af og få viden om hvordan værktøj kan leve længere.

Stål- og teknikgrossisten Lemvigh-Müller kan nu tilbyde sine kunder solcelleløsninger leveret og installeret. Det sker i samarbejde med de to teknikentreprenører ECEnergy og JK+.

I en tid, hvor det bliver mørkere og mørkere, og hvor vinterforanstaltningerne bør være på plads, har Bygge- & Anlægsavisen kikket nærmere på to lamper fra Milwaukee. Den ene er lille og buttet og nærmest sød. Den anden tårner sig op, og kan vrides og vendes i alle retninger.