<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Milwaukee Tool præsenterer den batteridrevne rørskærer, der snildt skærer rene og nøjagtige snit i allerede installerede rør – i både rustfrit stål, kulstofstål og kobber.

undefined
annonce
#Værktøj
Milwaukee Tool fortsætter med at forny deres teknologi med den nye ONE-KEY Bluetooth ® sporingsenhed.

Med støtte fra ONE-KEY, branchens største sporingsnetværk, kan brugerne nemt spore deres værktøj fra en computer, tablet eller smartphone.
undefined

Når man ser på salget af værktøj i Danmark over de seneste tre år, så kan man se en støt stigning af salg af værktøj med batteri. Det viser tal fra online-værktøjsforhandleren BLITE.

Når DM i Skills 2022 løber af stabelen den 28.-30. april i Høng-Hallen i Kalundborg, er den nordjyske vinduesproducent KPK Døre og Vinduer endnu en gang at finde som sponsor for fagene bygningssnedker og tømrer.

Sikkert og pålideligt værktøj er at foretrække. Milwaukee Tool lancerer nu sin nyeste serie af VDE-certificerede Tri-Lobe-skruetrækkere, der garanterer ultimativ sikkerhed og brugervenlighed på byggepladsen.

Hilti Danmark A/S har meldt sig ind i Foreningen Byggeriets Diversitetsdag for at være med til at styrke en større diversitet i bygge- og anlægsbranchen. De har f.eks. for få kvindelige sælgere, og det skal der gøres noget ved

Professionelle inden for byggebranchen og gør-det-selv-entusiaster i Danmark, Finland, Norge og Sverige får snart lettere adgang til et nyt udvalg af innovative og højtydende håndværktøjer og tilbehør.