<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

Multiværktøjets fremkomst i 1960’erne var et kæmpe skridt fremad for håndværkeren med masser af spjældarbejde på programmet. Og videreudviklingen af det alsidige værktøj fortsætter med alskens finesser.

undefined

Byggebranchen har ry for at være glad for business as usual og ikke være åben overfor de nye innovationer, men intet kunne være længere fra sandheden, lyder det fra stifter af opfindervirksomheden Lolle & Nielsen, Steffen Nielsen, som henter brugbar feedback fra interesserede håndværkere.

undefined

Den nakkemonterede overtryksrespirator fra CleanSpace Respirators er let og enkel at bruge. Og så leverer den kun den mængde luft, der er brug, hvilket forlænger batteritiden.

Bosch lancerer tre nye 18V-værktøjer i sin Biturbo-serie af batteridrevne værktøjer til fagfolk. De nye værktøjer: vinkelsliber, borehammer og bajonetsav er udviklet med fokus på sikkerhed og brugervenlighed.

Festool har netop lanceret dyksaven TS 60 K markedet. Og man er hos værktøjsproducenten stolte af at kunne præsentere en alsidig dyksav med indbygget sikkerhedsteknologi og markedets største skæredybde.

annonce

Stark Udlejning ønsker at finde innovative løsninger, som skaber bedre arbejdsvilkår for håndværkere. Derfor udlejer de det nye løfteværktøj UPCLIMBER, der letter arbejdsbyrden, når der skal monteres vinduer.

Vi har testet Milwaukees M12 FUEL slagnøgle, der ikke bare imponerer med sin styrke og nænsomhed – den overlever også en helt uplanlagt kemikalietest…

Milwaukee lancerer markedets letteste, batteridrevne nipler på kun 1,6 kg. Den har flere muligheder for forskellige skæringer og en variabel hastighedsvælger.

Amerikanerne er tilsyneladende enige om, at Harley’er gerne må vibrere, mens rystelser fra håndværktøj skal bekæmpes med alle midler. Og med borehammeren M18 FH-0X er Milwaukee lykkes fuldt ud med bestræbelserne, lyder det fra tømrermester Carsten Berthelsen.