<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

VVS- og ventilationsfirmaet Benny Johansen & Sønner A/S anvender Ordrestyring, og det giver et præcist billede af, hvor pengene tjenes og hvor de bruges.

 

undefined

Tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen skal stå i spidsen for arbejdet med at arrangere europamesterskabet for unge faglærte i Danmark i 2025 - EuroSkills. Han er udpeget af Børne- og Undervisningsministeriet til at være bestyrelsesformand for det nyoprettede selskab, der skal stå for begivenheden

undefined

Et gedigent vinkelstop og evnen til at lave meget tynde snit er noget af det, der imponerer ”Æ Gammel Murer”, Niels Kristian Kyndesen.

En håndværker går 80 millioner skridt i løbet af sit arbejdsliv. Derfor er gode og behagelige sikkerhedssko mindst lige så vigtige for den moderne håndværker som boremaskinen og tommestokken. Derfor har vi sat os for at teste Blåkläders Elite Sikkerhedssko. Det blev vores murer Kasper Tjagvad, der har fået fornøjelsen af at teste de nye sikkerhedssko.

”Leverer de hurtigste snit med de laveste vibrationer”: Sådan lød det ved lanceringen af Milwaukees nye multiværktøj i M18 Fuel-serien, der er udviklet til at forbedre batterikvalitet og -levetid markant. Vi har bedt tømrermester Jan Peter Hartmann fra Smørum om en vurdering direkte fra byggepladsen.

annonce
Soudal producerer tekniske aerosoler i mange varianter og med mange forskellige egenskaber.
annonce

Fix ALL er et Soudal brand, hvis produkter alle udmærker sig ved at være særdeles multianvendelige og miljøvenlige.