<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
temabanner
undefined

MILWAUKEE udvider sin M18 Fuel-serie på batteri med en slagnøgle, som øger effektiviteten og komforten for fagfolk, der arbejder med jernbanevedligeholdelse.

undefined

Tagdækkerfirmaet Gwinnet Roofing har normalt brugt skruer til montering af James Hardie-facadebeklædning, men opdagede at det gik meget hurtigere med en Paslode sømpistol.

undefined

Makitas nye kæmpedomicil i Horsens er ikke bare et overflødighedshorn af lækkert værktøj. Det er også beviset på, at kulturelle forskelle kan overkommes, hvis viljen er til stede. Bygge- & Anlægsavisen har været på rundvisning med produktchef Jørn Peter Jensen.

Teknikforhandler Ahlsell løfter sløret for et nyt partnerskab med rørproducenten Uponor, så man kan tilbyde sine kunder et bredt sortiment af løsninger til vandhåndtering.

Selvom skruer kun er en lille del af et samlet terrasseprojekt, spiller størrelsen en afgørende faktor for at få et flot resultat, ifølge befæstelsesproducenten fischer.

annonce

Dorch & Danola glæder sig som altid til at møde en masse værktøjsentusiaster til sin ToolOp messe. Det bliver en lige så fantastisk dag, som det plejer at være ved butikken i Odense – i år er det bare allerede den 3. maj.

Kæmpedistributøren af værktøj, vvs- og elartikler til industrien, Ahlsell, er i fuld gang med at omdanne Sanistål-butikkerne i Aarhus og åbner snart en helt ny butik i Risskov. Med et nyt koncept kan kunderne se frem til at handle i butikkerne 24/7.

Skou Gruppen har styret sikkert gennem usikre tider i byggeriet, og står med et tilfredsstillende 2023-resultatet, ifølge adm. direktør Martin Skou Heidemann, som tillægger det loyale kunder og et stærk medarbejderteam.

annonce

Skal man bruge en flamingoskære, så er der ingen over eller ved siden af Polycuts 600 Pro - Pulse Edition. Den leger næsten selv og kan bruges på al den kolde, hårde, våde flamingo, som bliver dagligdag på de fleste byggepladser.