<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
2006236-079

Pålidelig pickup er terrænarbejdshest ved Femern anlægsarbejdet

 • Femern
 • Byggepladsen
 • Anlæg
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Byggeprojekter
 • Varevogne og Transport
 • 2023-11-14

  Isuzu Danmark oplever vækst i salget af D-Max pickups. Især de skræddersyede løsninger hitter. Senest har entreprenøren på Femern sænketunnelen købt 21 Isuzu D-Max, så der nu kører cirka 40 af dem på det store tunnelbyggeri.

  Siden 2021 er salget af Isuzu D-Max steget markant. Det er takket være en kombination af pålidelighed og fleksibel anvendelighed i pickup’en. Den hel del af  salget er baseret på Isuzu Danmarks skræddersyede løsning til alle typer af virksomheder. Under devisen ”hvis du kan tænke det, kan vi lave det”. Alle virksomheder, der har behov for en Isuzu pickup, bliver supporteret gennem det betroede Isuzu-forhandlernetværk med backup fra hovedkontoret i Fredericia.

  Senest har entreprenøren, der er udpeget til at designe og konstruere sænketunnel, tunnelportaler og ramper til Femern Bælt tunnelen, indkøbt 21 nye D-Max pickups. Valget faldt på Isuzu D-Max på grund af den er exceptionelt pålidelighed samt den absolutte alsidighed og kapacitet. Ved at kombinere god on- og offroad håndtering samt en imponerende nyttelast på 1 ton og 3,5 tons trækkapacitet, bliver pick-up'en en fremragende ressource med gode totalomkostninger og bemærkelsesværdig garanti.

  - D-Max er en sand arbejdshest, der udmærker sig inden for konstruktions- og landbrugssektoren. Den er robust, af høj kvalitet og meget pålidelig, men kører også godt og er understøttet af en fremragende fem-års garanti med konkurrencedygtige totalomkostninger, siger René Andersen, salgsdirektør i Isuzu Danmark i en pressemeddelelse og tilføjer:

  - Det er både opmuntrende og givende at se Isuzu D-Max blive valgt til ekstraordinære opgaver. Som pick-up-professionelle forstår vi, vigtigheden af at levere skræddersyede tjenester, der opfylder hver kundes unikke behov, og vores dedikerede team har spillet en integreret rolle i at opnå dette.

  2006236-093   

  Isuzu D-Max er et populært valg på grund af modellens standardmonterede ADAS-sikkerhedsteknologier. Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) indbygget i hver model med funktioner, herunder automatisk nødbremse, skiltegenkendelse, intelligent hastighedsbegrænser og vejbaneassistent, der proaktivt forhindrer kollisioner ved vejbaneskift.

  Selvom leveringssituationen har været uforudsigelig, har Isuzu Danmark indtil videre i 2023 registreret en salgsstigning på 31 % sammenlignet med 2022. 

  Det dedikerede team arbejder tæt sammen med alle kunder for at sikre, at specialordrer bygges helt efter hver enkelt kundes unikke specifikationer.

  Isuzu er i den unikke position at tilbyde kunderne en specialbygget-på-bestilling-service, samtidig med at producentens garanti bibeholdes og sikrer, at både kapaciteten og sikkerheden af køretøjet aldrig kompromitteres. 

   

  Læs mere om det store Femern Bælt tunnelbyggeri

  Anbefalede artikler