<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
FEMERN02
Annonce

Geovent leverer industrielle udsugningsløsninger til Nordeuropas største byggeprojekt

 • Femern
 • Anlæg
 • 2023-11-26
 • Hos Geovent er man glade for samarbejdet med Bravida på Femern Bælt-forbindelsen, som er Nordeuropas største byggeprojekt.

  Projektet omfatter en 18 kilometer lang sænketunnel fra Rødby Havn i Danmark til øen Fehmarn i Tyskland. Projektet er enormt og man bliver virkelig imponeret, når man ser de mange data omkring projektet, hvor Geovents industrielle udsugning anvendes i forbindelse med produktion af de ca. 90 betoneelementer, som er ca. 220 meter lange og vejer ca. 73.000 tons pr. stk.

   

  ESA01_NY
  FEMERN_ESA
   
   

  Bravida har været ansvarlige for ventilationsentreprisen til forskellige produktionshaller i forbindelse med dette imponerende projekt. Ventilationsprojektleder hos Bravida, Emil Karasinski, udtaler:

  - Samarbejdet med Geovent har været en nøglefaktor i projektets succes. Vores tætte og løbende kommunikation med Geovent har været afgørende for projektets problemfri forløb.

  Emil Karasinski fortsætter:

  - Designet og leverancerne har levet op til alle forventninger, og når der har været behov for tilpasninger, har Geovent reageret hurtigt og fleksibelt for at sikre, at alt kører gnidningsfrit.


  Hos Geovent er man glade for at have bidraget til et så vigtigt infrastrukturprojekt som Femern Belt-forbindelsen og ser frem til at fortsætte med at levere kvalitetsprodukter og professionel service til både Bravida og andre trofaste kunder.  FEMERN_GHF2
  Anbefalede artikler