ABAX Danmark A/S

Teknologien forandre måden verden arbejder på. Dette sker i et stigende tempo og påvirker dermed alle dele af arbejdslivet. For ABAX betyder det, at vi konstant må være på forkant med at tilbyde smarte løsninger, som vil give dig tilgang til hele dine arbejdsplads, uanset om du befinder dig i bilen, på kontoret eller ude i feltet. Derfor er vores mission at være "Sustainable solutions for a connected world"

 

morten_strand_ceo_abax_planting_tree

 

Vores ydelser hjælper vores kunder med at holde sig opdateret, blive mere effektive og omkostningsbesparende, ved at tilbyde verdensklasse Internet of Things (IoT) løsninger. ABAX er den hurtigst voksende telematik  virksomhed i Europa, med fokus på at levere IoT løsninger der maksimere værdi.

 

Ved at levere mobilitet, fleksibilitet og brugervenlighed, tror ABAX på at være forbundet til et problemfrit integreret IoT domæne, som løser hverdagens problemer for vores målgruppe. Hvert aspekt af vores service kommunikerer sammen, for at give essensen af mobilitet, som er flagskibet til enhver telematik løsning.

 

Vores forretningsmodel er baseret på en SaaS (Software as a Service) løsning. Vi har bygget en fuldt integreret software platform, som er skalerbar for alle fremtidige innovative tjenester. Alt vores hardware, software og produkter er “plug and play”.

 

I ABAX er vi over 350 ansatte, delt mellem salg, kundeservice, marketing, support, administration, kvalitet og udvikling. Vi har kontorer I Norge, Sverige, Finland, Danmark, Holland, Polen, Belgien og England. ABAX hovedkontor ligger i Larvik, i Norge.