<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Andersen & Nielsen AS

 

 

arbejdslys-produktikon  stovsuger-produktikon  elvarktoj-produktikon  fritid-produktikon  gas-produktikon  haandvarktoj-produktikon maalevaerktoj-produktikon  vvs-produktikon  skruetvinge-produktikon

 

andersen & nielsen as


Handelsvirksomheden andersen & nielsen as har i snart 100 år haft fokus på distribution og rådgivning af produkter inden for primært to områder: Køkkenindustrien og byggebranchen. Til privatkøkkener har vi specialiseret os i området omkring køkkenvasken, hvor vi til storkøkkener spreder os over et bredere spekter. Byggebranchen betjener vi med værktøj til byggeriet fra støvsugere, over måleværktøj til klassisk håndværktøj i høj kvalitet.

 

Når du handler med andersen & nielsen, kan du være sikker på at handle med fagfolk. Vi er specialister på vores to forretningsområder, og vi har den nødvendige viden om produkterne og deler hellere end gerne ud af den. Vi tror på høj faglighed, aktuel markedsrepræsentation og ordentlighed.

 

 


 

VILD MED VÆRKTØJ

 

Følg med i VILD MED VÆRKTØJ, hvor vores konsulenter præsenterer produktnyheder, tips og tricks på udvalgte produkter fra vores brede sortiment.