MA-16048_M2

Tyske Maitool flytter produktionen af deres populære skæreværktøj til Danmark

Maitool er en tysk succes der har valgt at flytte produktionen til Danmark, med håbet om endnu mere vækst, et godt fundament til europæisk handel og vedholdende udvikling i deres produkter. Find ud af hvem Maitool er og hvorfor du bør holde øje med dem i fremtiden i artiklen nedenfor.

 

 

 

1654084496-fkj-M1_
1654089600-vcd-MA-16929_1
 
 

”Vi tænker altid et ’snit’ foran”, siger Thomas Mai som står bag firmaet og er adm. Direktør i Maitool. Selvom det kan være svært at forstå den direkte oversættelse fra Tysk, gør han det klart at Maitool er sat i verden for at bringe den nyeste teknologi på markedet, til at skære bl.a. isoleringsmaterialer i byggeriet, og der vil Maitool altid være ét skridt foran.

 

I 2005 begyndte Maitool at udvikle og fremstille skæreværktøj til isoleringsmaterialer, med henblik på at gøre arbejdet med de mange nye typer isoleringsmaterialer lettere.

 

I årene 2005-2015 havde Maitool 80 modeller og 3 patenter. Siden er sortimentet og produkterne blevet tilpasset og forbedret til at passe specifikt til de europæiske behov, i alle detaljer. Der kommer stadig nye modeller til sortimentet og nye patentansøgninger.


”Danmark er et af de mest innovative lande i Europa, og derfor ser vi en fremtid for Maitool her”, siger Thomas Mai og forsætter; ”Den danske værktøjsgrossist anVærktøj bliver desuden en strategisk partner for at Maitool.

 

Den store erfaring med distribution af værktøj bliver en stor fordel, når produkterne skal ud på markedet og jeg mener vi kan lære rigtig meget af hinanden her”.

 

anVærktøj er en 100 år gammel virksomhed, der leverer professionelt værktøj til de danske håndværkerbutikker inden for flere produktgrupper, læs mere på anv.dk.

 

I fremtiden skal Maitool være en af de førende virksomheder i Europa inden for fremstilling og udvikling af skæremaskiner til byggematerialer.

 

Der arbejdes i øjeblikket på en ny skæreteknologi med oscillerende klinger til ikke-brandbare isoleringsmaterialer, som forventes at blive præsenteret på markedet i 2023. Allerede i 2022 kommer der patenterede nyheder til skæring i Styrofoam, så hold øje med MaiTool i din lokale håndværkerbutik.

 

Læs mere om Maitool og se produkterne på anv.dk.

Kontaktinformation

  • andersen & nielsen as
  • Meterbuen 2-4, 2740, Skovlunde
  • Tlf: 36 41 02 00
  • Web: https://anværktøj.dk
  • Email : info@an.dk