<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined
annonce

Hos AMU-Vest i Esbjerg er det målet at bidrage til en stærk sikkerhedskultur, og sikkerhed bliver derfor indarbejdet i rigtig mange af de kurser, som AMU-Vest udbyder. Det fortæller Kenneth Bertelsen, som er teamleder og underviser i Stilladsafdelingen.

undefined
annonce

Den nordatlantiske ø er midt i en rivende udvikling - og med nye lufthavne og flere udenlandske virksomheder er perspektiverne store og mulighederne mange.

undefined
annonce

Med de rette digitale løsninger kan selv de største og tungeste entreprenørmaskiner i nogle af verdens mest uvejsomme egne forvandles til effektive præcisionsværktøjer. Dét er tankegangen bag systemerne fra Leica Geosystems, der hjælper virksomheder i blandt andet Grønland med 3D-maskinstyring.  

undefined

Arbejdstilsynet Grønland har til opgave at vejlede om og håndhæve arbejdsmiljøet på byggepladserne på verdens største ø. Grønland har sin egen arbejdsmiljølovgivning, og Kredschef, Casper Kronow, lægger stor vægt på den tætte dialog med både de lokale og de udefra kommende entreprenører.

undefined
annonce

Når al byggemateriale skal transporteres til øerne, næsten alle betonløsninger opføres on site, og størstedelen af de udførende er organiseret som små håndværksfirmaer, stiller det helt særlige krav til projekteringen. Det fortæller Heidi Poulsen, direktør i MAP Arkitektar i Tórshavn, der blandt andet står bag Færøernes nye nationalstadion Tórsvøllur og den nye skolebygning i Fuglefjord.

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined