<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

Den tyske maskinkæmpe satser på at leve op til det kendte Kinder-æg slogan ”Jamen, det er jo hele 3 ting”, når verdens største entreprenørmesse, Bauma 2022, skydes i gang i München mandag den 24. oktober.

undefined

Festool er blevet kåret som århundredets mærke indenfor rundsave af den tyske ZEIT. Og det ser ud til at være fuldt fortjent. Ordentligt værktøj elsker alle, men rundsaven har nærmest kultstatus hos kunderne og dybt loyale fans.

undefined

Politi, kommune og Bo Trygt går sammen med Esbjerg Håndværker- og Industriforening og Business Esbjerg om at efteruddanne lokale håndværkere til sikringsvejledere, som kan tilbyde borgerne professionel rådgivning om, hvordan boligejere sikrer sig mod indbrud.

undefined

Femte generation i vognmandsfirmaet Bent Mortensen A/S har igen sikret sig første danske eksemplar af en Liebherr-kran.

undefined

Mens bilindustrien generelt oplever faldende salg, stigende priser og generelle leveranceproblemer, står Dacia ud som undtagelsen. Som eneste ud af de 20 største bilmærker i Europa oplever Dacia fortsat vækst, og salget stiger på alle modeller.

Jobannoncer

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined