<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
undefined

Lige nu begynder det at blive koldere, det er mørkt morgen og sen eftermiddag, og man kan overveje, om vi får sne i denne vinter. Det er et tegn på, at det er på høje tid at få styr på vinterforanstaltninger på byggepladsen, hvilket Videntjenesten om arbejdsmiljø for bygherrer og rådgivere i Byggeriets Arbejdsmiljøbus sætter fokus på netop nu.

undefined

Med en ambition om yderligere vækst og en styrket position i markedet har Lindab netop gennemført opkøb af Klimatek Ventilationsmateriel A/S. Med opkøbet vil Lindab rykke nærmere kunderne i en byggebranche med stigende krav til leverandørernes fleksibilitet og leveringssikkerhed.

undefined

Byggepladsen er i dag blevet et centralt omdrejningspunkt for det amerikanske brand Milwaukee, som i Danmark i mange år har været kendt for stærkt elværktøj, men i dag er blevet totalleverandør til byggepladsen.

undefined

Fremtidens aluminiumsprodukter skal kunne genanvendes 100 pct. men her og nu kan byggeriet ty til produkter med lave CO2-aftryk og et højt genanvendelsesindhold.

undefined

Vi stiller større og større krav til vores boliger, og teknologisk fremdrift gør det mulig at opfylde dem. Særligt lyde i bygninger – og især fra badeværelset – hvor lyden primært transporteres gennem luften og vibrationer i væg og loft, kan opleves generende. Ifølge Nils Overgård, der er produktchef hos sanitetsvirksomheden Geberit, kan lydisolering heldigvis allerede forbedres i installationsfasen.

 

undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined