<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> Femern
undefined
annonce

Det Kalundborg-baserede firma TeamSafety vokser og mærker stigende efterspørgsel, bl.a. fra byggepladser samt større koncerner, der i stadig højere grad vægter sikring og sikkerhed.

undefined
annonce

IVECO Danmark A/S er et kendt og anerkendt navn i transportbranchen som producent af alle typer erhvervskøretøjer. Med sit omfangsrige produktsortiment kan virksomheden bidrage kvalitativt til små og til meget store projekter som Femern-forbindelsen – og så har IVECO samtidig et skarpt øje for miljøet.

undefined
annonce

20 års erfaring med entreprenørmaskiner, et solidt netværk og et bevidst sats på kvalitetsprodukter. Det er baggrunden for KE Machine Parts’ evne til at levere de rette slid- og reservedele til tiden.

annonce
Kæmpeopgaver er med til at holde kompetencerne knivskarpe hos  Aarsleff Rail, der er en af Danmarks få entreprenører på jernbaneområdet.

Femern-forbindelsen er et gigantisk anlægsprojekt, og arbejdet, der skal udføres, er kompliceret og arbejdsrisiciene kan være store. Vi har derfor talt med Charlotte Juhl Hougaard, der er tilsynschef hos Arbejdstilsynet, som giver os et indblik i, hvordan Arbejdstilsynet holder hånd i hanke med arbejdssikkerheden på et byggeri som Femern.

annonce

I Vrå i Vendsyssel ligger producenten af intet mindre end verdens største slangepumpe. LSM Pumper er i dag en førende leverandør til danske og internationale industrier og kan med sin høje fleksibilitet rykke ud med dags varsel til bl.a. store anlægsprojekter.

annonce

Trekantens Diamantskæring er i dag landets største virksomhed inden for diamantboring og -skæring med volumen til at mandsopdække området – også på et så omfattende og langvarigt anlægsprojekt som Femern-forbindelsen.