<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Temaer

temabanner
undefined

Malingproducenten Flügger lancerer onlinekonceptet Pixi, som kan give professionelle erhvervskunder et komplet overblik over produktindhold og data, så man er sikker på at kunne leve op til udbudskravene.

undefined

Målbar bæredygtighed er nøgleordet for den grønne omstilling, mener Martha Katrine Sørensen fra Teknologisk Institut, som håber og forventer, at 2024 bliver året, hvor dokumentation, data og bredere fokus på bæredygtighed kommer til at spille en endnu større rolle i bygge- og anlægsbranchen. Det er essentielt, at vi bliver endnu bedre til at måle på bæredygtigheden – også selvom det er svært.

undefined

På årets kloakmesse kan man høre virksomhedsrådgiver Jens Guld introducere til DM&E’s nye værktøj til ESG-rapportering - ESG+, som vil gøre det nemmere for en landets kloakmestre at tage fat på ESG-arbejdet.

annonce

Nu kan byggebranchen spare mange meter affald på byggepladsen, hvor der anvendes tape til f.eks. dampspærre- og tagfolier.

Tag del i debatten om, hvordan man arbejder med innovation og grøn omstilling i bygge- og anlægsbranden, når Erhvervsfyrtårn Femern inviterer til konference d. 7. marts 2024 på Engestofte Gods i Maribo.

Den nye festival HÅNDVÆRK finder sted den 24. og 25. januar, og i programmet sættes fokus på vigtige emner som bæredygtighed, diversitet, materialer og sundhed og krydrer det med sjov og praktisk viden.

Valget af en PVC-tagrende batter, når LCA regnskabet skal gå op, siger Plastmo, der har fået miljøvaredeklareret deres PVC-tagrende. – Det er på tide at anerkende PVC-materialets klimavenlige kvaliteter, mener tagrendeproducenten.

annonce

Hos ABC Rådgivende Ingeniører oplever man en stigende interesse for klimakrav i takt med, at de indføres i Bygningsreglementet. Det er et område, ABC har stærke kompetencer at byde ind med for at sikre optimale løsninger.

NCC er valgt som totalentreprenør for Energinets nye domicilbygning, som udføres sammen med C.F. Møller og Artelia. Byggeriet bliver en passiv bygning med et lavt energiforbrug og høje ambitioner for indeklima og arbejdsmiljø.