<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Temaer

temabanner
undefined

Tillykke til STARK med Finans Impact Climate Award 2024. STARK modtager prisen for deres digitale CO2-beregner KLIMALog, hvor kunden med få klik kan se en klimarapport på sine materialeindkøb.

undefined

Fra arbejdsmiljø til grøn omstilling. I Lolle & Nielsen Inventions arbejder man med de store udfordringer i byggeriet, og medstifter Steffen Nielsen oplever stor samarbejdsvilje fra firmaerne, hvilket vidner om, at ideen om den konservative byggebranche er langt fra virkeligheden i dag.

undefined

Efter 30 år med forurenende diesellifte i sortimentet, går den familieejede liftudlejer Horsens Lift all-in på grøn omstilling. På bare tre år er virksomheden med 400 køretøjer tæt på at have omlagt hele liftparken til el.

Zero emission-teknologien fra Wacker Neuson sætter sit præg på arbejdsprocessen på storbyggepladsen under München Hovedbanegårdens ombygning.

Solanlæg er steget med næsten 20% hos private, men en betydelig del af husejere tvivler på økonomien i solenergi, viser undersøgelse, som YouGov har lavet for Gjensidige og NRGi.

Kravene til bæredygtighed vokser, og behovet for kvalificeret arbejdskraft inden for grøn omstilling stiger hastigt. Men midt i denne omstilling står erhvervsuddannelserne over for en udfordring: Mangel på tilstrækkeligt med dygtige hænder.

Nu er der hjælp at hente for de udførende, der gerne til i gang med at arbejde med bæredygtighed i virksomheden. Hjælpen finder man i Værdibygs nye digitale udgivelse 'Bæredygtighedstiltag – de lavthængende frugter'.

Med et fælles genbrugscenter vil man kunne udnytte byggematerialerne bedre og mere effektivt, mener eksperter fra Teknologisk Institut, som ser at mange gør meget for at øge genbrug, men der mangler et led i kæden.

Fristads vil hjælpe kunderne til at tage miljøbevidste valg. Derfor tilbyder arbejdstøj-brandet nu en reparationsservice. Først som pilotprojekt for udvalgte kunder, men planen er i 2024 at udvide til endnu flere kunder.