<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Temaer

temabanner
undefined

EVA Optics LED-armaturer fra NEWTEK behøver ikke at kunne nås fra svømmehallens bassinkant som traditionelle lysarmaturer, der kræver hyppig service. Innovative teknologier giver dem den bedst mulige beskyttelse for LED-levetiden.

undefined

Bygninger af murværk er en stolt dansk byggetradition, og hvert år renoverer vi ejendomme og murværk for millioner. Nye resultater fra Teknologisk Institut giver dokumentation for ca. 3 gange så store stivheder i de gamle mørtelfuger, som hidtil påvist, og det kan gøre renoveringen eller ombygningen af bygninger med ældre murværk både billigere og mere bæredygtig

undefined

Med det mobile Fibo Collect-anlæg vil fibo intercon hjælpe bygherrer, anlægsgartnere og gør-det-selv-folk med at løse problemet med "små læs" og samtidig mindske CO2 udledningen fra den nuværende transport af færdig beton.

annonce

En af Panasonics mest effektive og populære luft til luft-varmepumper, HZ Flagship, kommer nu i en graphite grey variant som et alternativ til det klassiske hvide design.

annonce

Hos Alfix har man stærkt fokus på vejledning og analyser – målet er at sikre kunderne solide bassinløsninger, der ikke har større miljøpåvirkning end nødvendigt

Op mod 30 % af de helt nye huse lever ikke op til bygningsreglementets krav til tæthed, siger ingeniør og energikonsulent Kurt Lynge Christensen, der også er formand for faggruppen Klimaskærm under Danske Bygningskonsulenter. Et tæt hus er en vigtig forudsætning for en lav varmeregning, og det er ikke altid, at husets tæthed bliver undersøgt, inden de nye ejere flytter ind.

Bæredygtigt byggeri er komplekst og tager mange år, før det ligger på rygraden. I boligprojektet UN17 Village vil NREP integrere alle 17 Verdensmål og skabe en metode for bæredygtigt byggeri. CG Jensen er i gang med udvikle den.

Når de nye klimakrav i bygningsreglementet træder i kraft, og bygherrer skal dokumentere klimaaftryk for nybyg, har de brug for digitale, produktspecifikke EPD’er. Rockwool har frigivet danske klimadata på isoleringsprodukter.

I renoveringen af Øresundskollegiet fra 1974 er udskiftningen af de markante røde vinduespartier en væsentlig vej til både energioptimering, bedre indeklima og trivsel, fortæller totalrådgiver Holmsgaard A/S og Mole Arkitekter.