<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Temaer

temabanner
undefined

Sådan siger David Nilsson, som overtog sin fars murerfirma lige efter gymnasiet og optagelsen på arkitektstudiet. Han har måttet høre for sit manglede svendebrev, men har ikke desto mindre drevet et succesfuldt murerfirma gennem 42 år.

undefined

Teknikervirksomheden Bravida Danmark præsenterer årets første kvartalsrapport, hvor man begynder 2024 med et fald i nettoomsætning, men en tyk ordrebog.

undefined

Økonomiske hensyn og sparekrav trumfer alt for ofte kvalitetsbelysning i både nybyggerier og renoveringer. I sidste ende kan det gå ud over sundheden blandt brugerne af bygningerne, lyder det fra TEKNIQ Arbejdsgiverne.

annonce

JordvarmeSpiralen Aps tilbyder varmeløsninger med jordspiraler og varmepumper. Til renoveringen af Hellebæk Klædefabrik valgte entreprenør BGB denne miljøvenlige opvarmningsform, der ikke kræver et stort areal eller støjer.

annonce

Til designet af harmoniske rum lancerer I-Wood Denmark nu to nye farver af akustikpaneler - beige og brun. Panelerne er i samme høje standarder for akustik og støjreducering samt nemme montering, som I-Wood Denmark er kendt for.

Selvom den erfarne statiker Torben Bernholdt Lund lige er fyldt 80 år, er der ingen tegn på, at han påtænker at drosle ned på sit virke som rådgivende bygningsingeniør.

Solanlæg er steget med næsten 20% hos private, men en betydelig del af husejere tvivler på økonomien i solenergi, viser undersøgelse, som YouGov har lavet for Gjensidige og NRGi.

Hos Københavns Tømrerlaug vokser medlemstallet, og man har være opmærksomme på at have medlemstilbud, der giver sparring og netværk og for tømrermestrene.

Henning Larsen Architects har tegnet det nye hus til roklubben i Klaksvik på Færøerne. Huset i træ giver et samlingssted og viser nationalsporten og det flotte bådhåndværk frem.