<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Temaer

temabanner
undefined

Engang emmede kvarteret i Nordvest af håndværkserhverv, fortæller glarmester Torben Snoer, men i dag presses det mindre erhverv ud af større efterspørgsel efter boliger.

undefined

Vi skal i fællesskab finde ud af, hvordan gør vi det her klogt. Bygherre og rådgiver kan ikke gøre det alene. De udførende står med de afgørende kort på hånden, mener Værdibyg, der står bag vejledningen LCA-processen.  

undefined

For rørsystemleverandør Wavin fylder klimabeskyttelse og mere bæredygtige løsninger til at anvende øgede vandressourcer mere og mere i opgavebogen.

Teglkoncernen Randers Tegl A/S indgår et samarbejde med Genbrugssten ApS, der er specialister i at gøre mursten brugbare igen.

Malingproducenten Flügger lancerer onlinekonceptet Pixi, som kan give professionelle erhvervskunder et komplet overblik over produktindhold og data, så man er sikker på at kunne leve op til udbudskravene.

Målbar bæredygtighed er nøgleordet for den grønne omstilling, mener Martha Katrine Sørensen fra Teknologisk Institut, som håber og forventer, at 2024 bliver året, hvor dokumentation, data og bredere fokus på bæredygtighed kommer til at spille en endnu større rolle i bygge- og anlægsbranchen. Det er essentielt, at vi bliver endnu bedre til at måle på bæredygtigheden – også selvom det er svært.

Trekantens Diamantskæring, der er landets største, får nye ejere i makkerparret Jesper Lystbek Jensen og Bent Olsen fra Artusbyg, der har masser af planer for udvikling af virksomheden.

Kloakmester Jesper Kure tog sikker førsteplads i sandkassen ved DM i Kloak. Og det er anden gang, at den selvstændige kloakmester fra JP Struktør tager mesterskabet med hjem fra Kloakmessen.

Sammen med sin far gik tagdækker Jan Kristensen fra Fri-Tag og lagde tagpap på Isovers fabrikkens kæmpestore tag. Det er mere end 40 år siden, men taget fra Derbigum holder skam endnu.