<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Temaer

undefined
Martin Lundqvist har fået idéen til programmet ServiceStyring, der giver overblik og professionelle arbejdsgange for især håndværksvirksomheder. Det kan være gavnligt især i øjeblikket, hvor byggebranchen har meget travlt.
undefined

VVS- og ventilationsfirmaet Benny Johansen & Sønner A/S anvender Ordrestyring, og det giver et præcist billede af, hvor pengene tjenes og hvor de bruges.

 

undefined

Det Bæredygtige Element kunne i år byde flere vindere velkommen på sejrsskamlen. Personprisen går nemlig både til professor på Det Kongelige Akademi Anne Beim og bæredygtighedschef i Enemærke & Petersen Anders Sørensen. Det digitale værktøj Legacy får Produktprisen for en løsning, der gør det lettere at måle CO2 i bygninger.

annonce

Arkil fik Danmarks første eksemplar af Komatsus helt nye gravemaskine på hjul – og den kommer ikke til at kede sig.

annonce

Langtidsholdbare, genanvendelige og gerne prisbillige materialer er nødvendige, hvis vi skal nå klimamålene. PVC-plast opfylder alle kravene, og er derfor allerede i dag den mest anvendte plasttype i byggeriet.

annonce

Meget hurtig lukning af råhuset er bare en af fordelene ved nyt byggesystem fra DC System Insulation, som blandt andet er anvendt til over 300 grønlandske boliger og nyt skolebyggeri i Nuuk. Virksomheden har over 40 års erfaring med byggeri i Grønland og kan takket være egne ingeniører levere hele pakken – inkl. tegningsarbejde, statiske beregninger og supervision under montagen.

annonce

Den globale ventilationsproducent Systemair er gået sammen med den belgiske filterproducent Deltrian om at introducere et nyt posefilter til ventilationsanlæg. Filteret hedder DELTRI+ og er behandlet med en avanceret plasmateknologi, som neutraliserer 99 % af alle bakterier og vira, herunder SARS-CoV-2.