<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">

Temaer

temabanner
undefined

Et bredt udsnit af den danske byggebranche var samlet, da Danske Byggecentre uddelte Byggeriets Klimapriser 2022 i Vandværket i København. Formålet med prisuddelingen er at hylde innovative produkter og løsninger i byggeriet samt øge kendskabet til klimavenlige byggematerialer

undefined

Climates leverer robotter til automatiseret desinficering. Robotten er særlig god til at rense i bund efter f.eks. bakterie- eller skimmelsvampeangreb. Den fjerner de sidste 10 % af de sporer, der er vigtigst og sværest at få fjernet.

undefined

Vaillant har pakket sit mobile showroom og tager på roadtrip rundt i hele Danmark fra den 2. til den 10. maj 2022. De inviterer alle installatører til at kigge forbi og se det nyeste indenfor klimavenlige og smarte varmeløsninger.

annonce
Bjarne Krag Vægsystemer leverer både standardløsninger og specialtilpassede vægløsninger til alt fra daginstitutioner til de største konferencecentre
annonce

Hos producenten af ovenlysvinduer, Lamilux, tilbyder man specialdesignede- og arkitekttilpassede totalløsninger, der tager højde for vejrmæssige udfordringer som vindlast, snelast og saltindhold i luften.

annonce
Ventilation af svømmehaller er en kompleks størrelse, og er det overhovedet muligt tænke bæredygtighed ind oveni? Peter Thygesen, produktchef for Menerga , redegør for bæredygtig svømmehalsventilation – og nej, det er helt lige til.

De stigende priser på materialer er nu et større problem for byggebranchen end manglen på arbejdskraft. Og i lyset af situationen i Rusland er der udsigt til yderligere stigninger, viser en ny analyse fra SMVdanmark.