<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Wacker_Neuson_TH412e

Batteridrevne maskiner giver lavt emissions- og støjniveau i München

 • Byggepladsen
 • Entreprenørmaskiner og Materiel
 • Målbar bæredygtighed
 • 2024-05-06
 • | Af Redaktionen

  Zero emission-teknologien fra Wacker Neuson sætter sit præg på arbejdsprocessen på storbyggepladsen under München Hovedbanegårdens ombygning.

  Wacker_Neuson_APU3050e
  Wacker_Neuson_AS62e_1
   
   

  München Hovedbanegård gennemgår en omfattende ombygning, hvor fundamentet forstærkes for at imødekomme moderniseringskravene. Arbejdet under jorden er udfordrende med trange forhold og manglende ventilation. Wacker Neusons zero emission-produkter løser disse udfordringer med imponerende effektivitet. Christian Eineichner fra ZECH Bau SE udtaler i en pressemeddelelse:

  - Arbejdet under jorden kræver renhed og effektivitet. Wacker Neusons elektriske apparater og maskiner har været uvurderlige for os.

  Martin Trumm, konsulent inden for zero emission hos Wacker Neuson, tilføjer:

  - Vores zero emission-produkter dækker hele byggeprocessen og sikrer høj effektivitet og sikkerhed.

  Denne tilgang har forbedret arbejdsmiljøet og resulteret i besparelser af både tid og omkostninger. Ved at eliminere behovet for dyre og komplekse ventilationssystemer har Wacker Neusons løsninger gjort det muligt for entreprenørmaskinerne at arbejde mere produktivt og effektivt.

   

  Elektriske løsninger til alle dele af arbejdet

  På byggepladsen blev forskellige zero emission-produkter anvendt til forskellige opgaver, alt sammen med det formål at optimere arbejdsprocessen og minimere miljøpåvirkningen.

  Batteridrevne maskiner som EZ17e og TH412e viste sig at være uundværlige til transport og udgravning, mens APU3050e og ACBe sikrede effektiv jordkomprimering og betonarbejde.

  For ZECH Bau SE var valget af Wacker Neusons zero emission-produkter enkelt og logisk. Som Eineichner pointerer:

  - Vi kendte allerede til Wacker Neusons produkter fra tidligere projekter, så valget af E-modellerne til München Hovedbanegård var en naturlig beslutning. Produktets ydeevne, brugervenlighed og pris gjorde det til den optimale løsning for os.

   

  Denne succesfulde implementering af miljøvenlige løsninger på München Hovedbanegård tjener som et eksempel på, hvordan bygge- og anlægsbranchen kan drage fordel af den seneste teknologi for at opnå deres mål med mindre miljøpåvirkning. Wacker Neuson forbliver en førende aktør inden for innovative byggeløsninger og fortsætter med at udvikle produkter til fremtidens byggeplads.

  Anbefalede artikler