<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
https://dl2phipa8wx75.cloudfront.net/mediaxpress/640x426/f7f780909e97b796da97f775876559615c84748c/article/1576504449-hyk-Easywagon-to.jpg
Annonce

Easy Wagons letvogne er efterspurgte på Europas byggepladser

  • 2019-12-16
    • Tekst af Alexander Tengbjerg

Easy Wagons letvogne har luget ud i skurvognens traditionelle problemer og skabt et let og fleksibelt alternativ, der tilbyder byggepladsens arbejdere bedre forhold. Det er blevet til en bragende succes og letvognene bruges på byggepladser i store dele af Europa.

Easy Wagon står bag produktionen, af hvad de betegner som den ultimative letvogn. Easy Wagon er ganske enkelt gået ind og opsporet de gængse skavanker og udfordringer ved traditionelle skurvogne, for derved at luge ud i problemerne, et efter et. Det betyder at de i dag producerer og leverer letvogne, der har en nem tilslutning uden krav om placering nær kloak eller vandforsyning. Vognen er let at bugsere og kan endda trækkes af en personbil. Man får kort sagt en vogn, der gør livet på byggepladsen lettere, både for dem, der søger ly i vognene og dem der skal transportere dem.

 

Letvognene fra Easy Wagon produceres ud fra fleksible standardløsninger, så de kan tilpasses alle behov:

 

- Letvognene har meget forskellig indretning: Fra de mindste toiletvogne, der dækker et helt basalt behov og op til store vogne med spisepladser, bad- og toiletfaciliteter. Vi påtager os også alle slags specialopgaver, siger Jack Hansen, Easy Wagons fabriks- og Salgschef, og fortsætter:

 

- Medarbejderne vil føle at de får nogle ordentlige rammer, fordi vognene har en så god kvalitet. Mange af de problemer man normalt oplever med letvogne, vil du ikke finde i vores. Gulvet buler for eksempel ikke, for de produceres uden brug af træ i konstruktionen. Vi har også et helstøbt tag, der både forhindrer vandindtrængning og øger vognens stabilitet.

 

Dette er grunden til at Easy Wagons letvogne i dag benyttes i både Danmark, Norge, Sverige, Finland, Grønland, Polen, Tyskland, Holland og Belgien:

 

- Vi oplever en helt enorm efterspørgsel. Derfor opruster vi også medarbejderstaben. Alene i Danmark får jeg snart en salgsassistent, der kan hjælpe med de mange ordrer, forklarer Jack Hansen, der altid er på farten for at overse produktionen og leveringen til kunder over det meste af Europa.

 

 

 

Producerer letvogne på egen fabrik

Easy Wagon producerer selv deres letvogne på egen fabrik i den polske by Stettin. Og når man selv står for produktionen, har man også et nøje overblik over kvaliteten:

 

- At vi selv producerer letvognene, betyder at vi hele tiden kan kvalitetssikre og forbedre dem. Havde vi udliciteret produktionen til anden part, så havde vi nok ikke haft den succes, som vi gennem tiden har oplevet. Vi fremstiller i gennemsnit én arbejdsvogn om dagen, så på årsbasis når vi op på ca. 650 letvogne af forskellig størrelse, siger Jack Hansen, der med sine 35 ansatte producerer letvogne i mange forskellige størrelser: Fra lidt over to meter i længden og op til ni meter for de største.

 

- Det er derfor at vi hos Easy Wagon har sloganet: Vi gør vores arbejde (virkelig) godt, så du kan gøre dit endnu bedre, afslutter Jack Hansen.

 

 


Om Easy Wagon

Easy Wagon har 20 forskellige typer letvogne, som fordeler sig i forskellige kategorier, herunder mandskabsvogne, spisevogne, kontorvogne, beboelsesvogne, toilet- og badvogne og miljøvogne. De har derfor letvogne, der kan imødekomme specifikke behov.

Easy Wagon producerer vogne med helstøbt tag og gulvet er et formstøbt sandwichpanel med glasfiber på hver side af kernen. Der er ikke anvendt træ i konstruktionen og dermed undgås buler i heri.

Letvognene kan nemt tilsluttes, så de behøver, ikke placeres lige ved en kloak eller vandforsyning. Alle disse fordele opnås i en letvogn, der uden problemer, kan trækkes af en personbil for hurtig og let transport.