<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
D_Gebäude_OTZ
Annonce

For GEMÜ Danmark åbner ordre på ventiler til tunnelfabrik nye døre

 • Femern
 • Veje og Infrastruktur
 • Virksomhedsnyt
 • Byggeriets udvikling
 • Anlæg
 • Beton
 • 2022-06-29

  For GEMÜ Danmark er ordren på ventiler til tunnelfabrikken ved Femernforbindelsen en kæmpe mulighed for at udforske netværk og projektsamarbejder og nå nye kunder.

  Indlæg af Jens Kisker

   

  GEMÜ Danmark er en del af den globale GEMÜ-koncern, som producerer og leverer kvalitetsprodukter inden for ventiler, måleudstyr, kontrolsystemer og automatikkomponenter til alle processer. Det store marked for dem er Pharma/Medico-branchen, hvor deres ventiler indgår i stor stil med en markedsandel op mod 80 procent i Danmark. Inden for bygge- og anlægsbranchen er deres produkter også ganske velegnede, og derfor er ordren med ventiler til tunnelfabrikken i Rødby Havn også vigtig for at vise funktionaliteten på området til andre potentielle kunder.

   

  - Det er en af den slags ’Once In A Lifetime’-opgaver, man får, med sådan et markant infrastrukturprojekt og en mulighed for at vise vores kvalitetsventiler frem i sammenhængen. Vi opsnusede projektet i 2019 og fik en aftale om at være med i Femern Belt Suppliers, som er et netværk for leverandører til Femern projektet, fortæller Stefan A. H. Holmgren, Operations- og Marketing Manager hos GEMÜ Danmark og tilføjer, at der er flere steder i betonfabrikkerne, hvor de har behov for specielle ventiler.

   

  Vigtigt med netværk gennem Femern Belt Suppliers

  Femern Belt Suppliers er et forretningsnetværk bestående af mere end 146 medlemsvirksomheder, der primært leverer services og produkter i forbindelse med byggeriet af Femern tunnelen mellem Danmark og Tyskland. Medlemsvirksomhederne er i dag leverandører til blandt andet de to konsortier Femern Belt Contractors og Femern Link Contractors.

   

  - Som bygherre eller entreprenør får du gennem Femern Belt Suppliers adgang til en lang række samarbejdspartnere og underleverandører, der står klar til at løse de Henriette Fjord Klement, Contract Manager, og Vagn Pedersen, Business Development Manager, hos Femern Belt Suppliers opgaver, som dit projekt kræver. Vi sørger for at sætte dig i forbindelse med de rigtige kontakter, forklarer Henriette Fjord Klement, Contract Manager, og Vagn Pedersen, Business Development Manager, hos Femern Belt Suppliers om deres roller omkring Femern projektet.  gruppe
  Henriette Fjord Klement, Contract Manager, og Vagn Pedersen, Business Development Manager, hos Femern Belt Suppliers.

   

   

  Kontakt til potentielle samarbejdspartnere ser lovende ud

  Stefan A. H. Holmgren fortæller, at for GEMÜ Danmark er det vigtigt at være den rigtige partner i et samarbejde. Virksomheden vil være den, som kunderne vælger, når sikkerheden for det rette valg sker ved dialog, rådgivning og service. Ved Femern projektet har det blandt andet været kontakten med Wicotec, som foreløbigt har været væsentlig for GEMÜ Danmark.

   

  - Vi vil gerne vise, at vi er eksperter, når det kommer til ventiler, og på betonfabrikkerne her, sørger vores ventiler for vandforsyningen til beton i processen med støbningen af tunneldelene. Der var bud efter driftssikre ventiler, og ambitionerne er, at fabrikkerne skal blive liggende i forlængelse af projektet og levere elementer til andre infrastrukturprojekter. Det har været afgørende for os at få kontakt til dele af bygge- og anlægsbranchen ad denne vej gennem netværksmøder og konferencer m.m., siger han og fremhæver, at de håber på, at kontakten med Wicotec bibeholdes.

   

  Stort potentiale i blandt andet bygge- og anlægsbranchen

  Potentialet for GEMÜ-koncernen og den danske afdeling er store, vurderer Stefan A. H. Holmgren, for der er mange områder, hvor deres ventiler er velegnet til byggeri og anlæg samt større datacentre m.m. En af fordelene er desuden, at der er tale om GEMÜ’s egenproduktion, så de kan stå inde for kvalitet og levering, hvilket er vigtigt i markedet, fortæller han:

   

  - Det er væsentligt, at vi selv har styr på produktionen af vores produkter, som grundlæggende er tysk kvalitet. Mange etagebyggerier har behov for ventiler til varme og vand m.m., såvel som kraftværker og datacentre i forbindelse med køling skal bruge ventiler. I selve Femerntunnelen skal der også benyttes ventiler forskellige steder i forbindelse med udledning af regnvand fra biler m.m. Vi trækker via vores videnscenter i Tyskland på erfaringer og viden fra vores selskaber i hele verden og har fabrikker rundt omkring i verden.

   

   

  GEMÜ Danmark har succes og søger nye medarbejdere

  I Danmark har GEMÜ rådgivning og teknisk salg. Faktisk er de ikke så mange ansatte og søger også efter flere kolleger, for ambitionerne er fortsat store. Stefan A. H. Holmgren har selv været i den danske afdeling siden 2012, hvor der i dag er otte ansatte, som har travlt.

   

  - Vi er allerede ved at nå vores forventede omsætning for i år nu, og vi har to Gazeller som virksomhed i Danmark, så vi har brug for flere kolleger, så vi kan bevare det gode arbejdsmiljø, som vi sætter højt her hos GEMÜ Danmark. Det er klart, at verdenssituationen også påvirker os, men vi har et meget stort lager i Tyskland, der kan forsyne hele det europæiske marked. Vi håber, at vi snart kan finde de rette medarbejdere, som kan blive en del af vores udvikling i Danmark, slutter han


  Femern billede DK (4)Stefan A. H. Holmgren, Operations- og Marketing Manager hos GEMÜ Danmark sammen med Torben Hartoft, Project Coordinator, hos GEMÜ Danmark foran en tegning af ventilen til tunnelfabrikken i Rødby.  Om GEMÜ Danmark:

  GEMÜ Danmark er en del af den globale koncern GEMÜ Gruppen, som oprindeligt er grundlagt i 1964. GEMÜ Danmark har lokal tilknytning til de industrier, der ønsker levering af holdbare kvalitetsprodukter inden for ventiler, måleudstyr, kontrolsystemer samt automatikkomponenter til alle processer.

  GEMÜ har erfaring og gensidig fortrolighed med leveringer til: farmaceutiske, medicinal og bioteknologiske installationer, mejeri, fødevare, drikkevare og bryggeriindustrier, vandbehandling og vandrensning anlæg, kemiske og andre procesteknologiske virksomheder, OEM, maskinog anlægsbygg

   

  FREMHÆVET CITAT:

  ”Det er en af den slags ’Once In A Lifetime’-opgaver, man får, med sådan et markant infrastrukturprojekt og en mulighed for at vise vores kvalitetsventiler frem i sammenhængen,

  Stefan A. H. Holmgren, Operations- og Marketing Manager hos GEMÜ Danmark.

  Anbefalede artikler