<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
haack-recycling-2

Fra højre er det Cathrine B. Sørensen og Christina Haack – begge stiftere af HAACK Recycling

Arbejdstøj genanvendes til akustikprodukter i nyt samarbejde

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Beklædning
 • 2024-05-15
 • | Af Redaktionen
 • Bygma og HAACK Recycling forener kræfter for at genanvende arbejdstøj. Med fokus på bæredygtighed og ansvarlighed vil de nedbringe de over 100.000 tons tekstilaffald om året i Danmark.

  haackRegionsdirektør, Morten Kvist fra Bygmas region Øst – Nordøst


  - Samarbejdet med HAACK Recycling udspringer af vores nye take back-ordninger, og vi er meget glade for, at det er indgået. Vi ser det som vores ansvar at sætte ind over for det store spild af ressourcer der, hvor vi kan, udtaler regionsdirektør i region Øst – NØ, Morten Kvist i en pressemeddelelse.  Bæredygtighedskonsulent i Bygma, Søren Rasmussen, tilføjer:

  - Der hvor partnerskabet for alvor kommer til gode er afsættelsen af og omdannelsen af arbejdstøjet. Det skaber en efterspørgsel og et marked, der er vigtigt.

   

  Et samarbejde til fordel for miljø og kunder

  HAACK Recyclings stifter, Christina Haack, understreger vigtigheden af partnerskabet i deres mission om at reducere tekstilaffald.

  - For en nystartet virksomhed som vores er det vigtigt at have en stor spiller som Bygma med på vores rejse, udtaler hun. Og Morten Kvist pointerer, at samarbejdet ikke blot gavner miljøet, men også kunderne:

  - Med samarbejdet sikrer vi, at vores kunder kan styrke deres grønne profil både i deres ESG-rapportering og i deres egen markedsføring.

   

  Lokal genanvendelse og færre CO2-udledninger

  HAACK Recycling prioriterer lokal genanvendelse for at minimere transport og skabe arbejdspladser i Danmark. Direktøren forklarer:

  - Vi holder det i Danmark for at skabe arbejdspladser og minimere transporten. Det er vores Take Back ordninger og partnerskabet med HAACK Recycling et fremragende eksempel på – og vi har hele tiden fingeren på pulsen, fortæller Morten Kvist og fremhæver Bygmas kontinuerlige indsats for at udvikle bæredygtige løsninger og partnerskaber.


  Bygma har introduceret Take Back-ordninger for tunge byggefraktioner, herunder dette samarbejde med HAACK Recycling. Målet er at mindske CO2-udledninger og støtte kundernes bæredygtige projekter.

  Læs flere nyheder til håndværkeren  Anbefalede artikler