<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
bygme1

- Vi er klar til at modtage det elværktøj, som kunderne har liggende, lyder det fra Jesper Nielsen

Bygma tager værktøj retur og støtter lokale foreninger

 • Byggepladsen
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Byggeriets udvikling
 • Værktøj
 • Virksomhedsnyt
 • Byggeprojekter
 • 2023-12-05

  Sammen med Elrecycling kan Bygma kan nu tilbyde sine kunder, at de kan aflevere kasseret elværktøj i deres lokale Bygma-forretning. Returbeløbet for værktøjet skal gå til at sætte strøm til aktiviteter i lokale foreninger.

  bygma2Returbeløbet bliver fordoblet af Bygma og sendt ud til en lokal forening, man ønsker at støtte.

  Byggematerialeleverandør Bygma har igangsat et nyt initiativ, der kan hjælpe til at mindske ressourcespild i byggeriet.

  Sammen med Elrecycling, der har specialiseret sig i at give kasseret elværktøj nyt liv tilbyder Bygma, at kunderne kan aflevere sit bruget værktøj i den lokale Bygma-forretning, som sender det af sted til Elrecycling.

  Bygmas region Øst – SØ er valgt som testregion til samarbejdet med Elrecycling. Regionen omfatter Bygma-forretningerne i Haslev, Hårlev, Køge, Nexø, Nykøbing F, Næstved, Ringsted, Rønne, Rønnede, Sorø og Store Heddinge.

  - Vi er glade for vores nye samarbejde med Elrecycling. Vi har et stort fokus på at bidrage positivt til det ansvarlige byggeri og mindske ressourcespildet. Jeg er ikke i tvivl om, at vi sammen med vores kunder kan lykkes med det her nye initiativ, lyder det Jesper Nielsen, der er direktør i Bygma Næstved i en pressemeddelelse.

  Genbrugsguld i værktøjsskabet

  Direktøren fra Næstved er samtidig overbevist om, at der gemmer sig masser af elværktøj ude hos kunderne – og hans opfordring er klar.

  - Vi er allerede klar til at modtage det elværktøj, som vores kunder har liggende. Så de skal endelig ikke tøve med at komme ned til os. Vi ser det som en fantastisk mulighed for at nedbringe ressourcespildet hos håndværkerne.

   

  Støtter lokale foreninger

  Foreningerne i lokalområderne er også i fokus i samarbejdet, for det er nemlig tanken, at beløbet der kommer retur fra Elrecycling fordobles og en gang om året sendes det til en lokal forening, som den lokale Bygma og kunderne ønsker at støtte.

  - Er man kunde hos Bygma, så handler man hos en familievirksomhed med et erklæret mål om at bidrage positivt til samfundet såvel som lokalområdet. Derfor giver vi vores kunder muligheden for at støtte det lokale foreningsliv, siger Jesper Nielsen.

  Anbefalede artikler