<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
bukser

Blåkläder har netop lanceret graviditetsbukser til malere og andre håndværkere i et blødt stretch-materiale, så man som gravid kan holde ud at have dem på i løbet af en hel arbejdsdag

Plads til store maver i nye arbejdsbukser

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Beklædning
 • 2023-09-27
 • Det er ikke noget problem at finde lækre arbejdsbukser, der passer, når man bliver gravid, for Blåkläder Workwear udvider sin kollektion af arbejdstøj til håndværkere med en serie graviditetsbukser med stretch.

  buks


  Siden Blåkläder lancerede de første arbejdsbukser designet til kvindelige former, er den svenske firma fortsat med at udvide kollektionen af arbejdstøj til kvinder.

  Oven i er det kvindelige designere, der formgiver arbejdstøjet, der har præcist de samme praktiske egenskaber, slidstyrke, livstidsgaranti på sømmene og ekstremt gode pasform som Blåkläders arbejdstøj til mænd.

   

  Chefdesigner på Blåkläders kvindeserie, Rose-Marie Näsström siger om designprocesesn bag kollektionen:

   

  - Det er ikke rart at arbejde en hel dag i arbejdstøj, der ikke passer eller føles komfortabelt. Derfor har vi brugt de fantastiske kvinder i vores testpanel til at hjælpe os med at skabe arbejdstøj til kvinder, der rent faktisk føles rart at have på, og som tager hensyn til den kvindelige anatomi. Hele vores arbejde på denne front går på pasform og komfort, så vi kommer ikke til at lancere specielle farver til kvinder. Og gør vi det, så gør vi det samme i kollektionen til mænd. Vi hylder princippet om, at der ikke er forskel på mænd og kvinder ud over den måde, vores kroppe er skabt på fra naturens side, fortæller hun i en pressemeddelelse.

   

   

  Funktionelt og behageligt tøj

  Senest har Blåkläder lanceret graviditetsbukser til malere og andre håndværkere i et blødt stretch-materiale, så man som gravid kan holde ud at have dem på i løbet af en hel arbejdsdag. Passtykket foran på maven og omkring lænden er lavet i 4-vejs stretch; bukserne har zip-off, så de kan laves om til shorts, og desuden kan de forlænges i benene, så de passer til forskellige kropshøjder. I seneste aftapning er de også udstyret med Blåkläders unikke sømlommer, indvendig telefonlomme og udvendig tommestoklomme.

   

  I udviklingen af kollektionen har Blåkläder gjort brug af en række kvindelige testpiloter, der har bidraget med input til kvalitet, funktion og pasform. Det har blandt andet ført til udviklingen af nye bukselinninger med elastik, der gør det nemmere at tilpasse bukserne alt efter hoftebredde og talje.

  Anbefalede artikler