<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Velosit WP120-2
Annonce

Vandtætning over P-kælderen på UNITY projektet i Aarhus

 • Anlæg
 • Materialer og Løsninger
 • Beton
 • 2022-06-29
 • WP120 er en 2k cement- polymerbaseret membran, der i 3 mm lagtykkelse, tåler mekanisk slid og ligeså er rodhæmmende. Da WP120 har et lavt VOC tal, passer den også godt ind i LCA beregningen, og er til at foretrække hvis et projekt skal DGNB certificeres.

  WP120 er en 2k cement- polymerbaseret membran, der i 3 mm lagtykkelse, tåler mekanisk slid og ligeså er rodhæmmende. Da WP120 har et lavt VOC tal, passer den også godt ind i LCA beregningen, og er til at foretrække hvis et projekt skal DGNB certificeres.

   

  WP120 er et optimalt alternativ til membranløsning ved grønetage. Velosit Danmark har derfor vejledt KPC og Per Aarsleff, samt samlet et udførende team, til udførelse af membran over en stor P-kælder på 1850 m2, inden grønttag.

   

   

  Vandtætning som fandt sted over P-kælderen på UNITY projektet i Aarhus, ved KPC og Per Aarsleff blev udført på en uge, og den videre opbygning af det grønne tag kan snarest fortsætte.

   

  Velosit Danmark takker endnu engang for det gode samarbejde, som blev sikkert udført af DanCoat Entreprise og RK Concrete Seal i godt fællesskab og koordinering.

   

  Se mere om vandtætnings- mulighederne


  V5 Billede VL Building Supply (660 440 px)


  Fakta boks:

  Cementbaserede kvalitetssystemer til byggeriet

  Betonrenovering, Gulve, Vandtætning.

   

  Leder og medejer:

  Nikolaj Sørensen Direktør og Medejer

  Christian Teknisk konsulent og Medejer

  Mads Nøhr Henriksen lagerchef og Medejer

   

  Velosit Danmark blev grundlagt oktober 2020

   

  ➡️Kontakt virksomheden her

  Anbefalede artikler