<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
IMG_1813
Annonce

Rå New Yorker betongulve er blevet populære

 • Materialer og Løsninger
 • Gulve, Vægge og Lofter
 • Beton
 • 2024-05-26

  Flere og flere ønsker polerede betongulve og AKN-Gulvtech tilbyder miljøvenlige løsninger til både nye og ældre betongulve.

  IMG_1741


  Rå betongulve blev kendt fra de eftertragtede studios i New York, og det industrielle look har siden spredt sig til mange andre steder verden over, også i indretningen af danske hjem, kontorer, virksomheder og institutioner.

  Andreas Kellebjerg Nielsen, gulvlægger og indehaver af AKN-Gulvtech i Aarup på Fyn har bemærket en stigende interesse for at få polerede betongulve både i arkitekttegnet nybyggeri og i ældre bygninger.

  - Et poleret betongulv føles silkeblødt, og har det et look, som mange rigtig godt kan lide, siger han.

   

  Få betongulve frem under tæpperne

  Flere boliger og kontorer har allerede betongulve gemt under tæpper eller anden gulvbelægning, der blot venter på at blive slebet, poleret og forseglet. Dette giver gulvet et nyt liv med et rå udtryk og stor slidstyrke. Nogle af disse gulve har ventet i mange år og Andreas Kellebjerg Nielsen har for nylig slebet, poleret og behandlet et betongulv, der siden 1960, da huset blev bygget, har været dækket af tæpper.

  Industribygninger og kontorer kan have gamle trætte betongulve, der kan opnå det rette look og høj slidstyrke efter slibning, polering og forsegling

   

  Set på Youtube

  Andreas Kellebjerg Nielsen oplevede, at interessen for New Yorker gulvet fik et ekstra hak, da journalisten Thomas Uhrskov på Youtube begyndte at vise hvordan han sleb og polerede betongulvet i sit nybyggede sommerhus.

  - Jeg får flere og flere forespørgsler fra private boligejere, der vil høre om mulighederne efter at have set Youtube, fortæller Andreas Kellebjerg Nielsen.

  Prisen for et poleret betongulv kommer an på de enkelte betongulve og krav til glans. AKN-Gulvtech giver individuelle tilbud i hvert projekt.

   

  Tænker på miljøet

  AKN-Gulvtech har fokus på miljøet og driver virksomhed med omtanke. Man anvender produkter med lave VOC tal og et minimalt indhold af flygtige organiske forbindelser. Virksomheden opfylder alle krav til DGNB certificering.

  Behandlingen af de polerede betongulve afsluttes med en beskyttende beton sealer fra Ecobeton Danmark, der forlænger overfladens holdbarhed. Sealeren er uden opløsningsmidler, har en svag lugt og lav VOC. Den forhindrer indtrængning af olier og forureningsmidler og gør overfladen modstandsdygtig overfor mekanisk påvirkning og hård trafik.

  Om AKN-Gulvtech

  AKN-Gulvtech er landsdækkende og tilbyder både renovering af gulve og lægning af nye til både private, erhverv og offentlige kunder i hele Danmark. Virksomheden vægter kvalitet og dialog højt og kan levere skræddersyede løsninger. AKN-Gulvtech har ekspertise i:

  ·       Epoxy gulv

  ·       Flydespartel/tyndpuds gulve

  ·       Industri gulv

  ·       Polyurethan gulv

  ·       Slibning og polering af betongulv

  ·       Forsegling og imprægnering af betongulv
  Anbefalede artikler