<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Billede 1_Fra venstre_Nikolaj F Christensen Silas Seeling afdelingsleder Nichlas Larsen og Thomas Rasmussen

Fra venstre: Nikolaj F. Christensen, Silas Seeling, afdelingsleder Nichlas Larsen og Thomas Rasmussen

Ny CBRE Intego afdeling tæt på det kommende Femern-byggeri

 • Femern
 • Virksomhedsnyt
 • Energi og Energioptimering
 • Varevogne og Transport
 • VVS
 • 2022-10-27
 • Den 1. november åbner CBRE Intego en ny afdeling i Nykøbing Falster, og dermed har den tekniske servicepartner snart 17 afdelinger på landsplan. Etableringen af den nye afdeling skal styrke CBRE Integos tilstedeværelse på Lolland-Falster, som med etableringen af Femern-forbindelsen rummer et stort potentiale.

  Tidligere på året rundede CBRE Intego 950 medarbejdere og 16 afdelinger fordelt over hele Danmark, og snart kommer endnu en afdeling til. Det sker, når CBRE Intego til november åbner en ny afdeling i Nykøbing Falster, som får adresse på Herningvej.

   

  CBRE Intego har i forvejen en afdeling i Nakskov, og den nye afdeling bliver således anden afdeling i området Lolland-Falster, som ifølge direktør i CBRE Intego Lars Schjødt rummer et stort potentiale:

   

  - I CBRE Intego har vi en ambition om hele tiden at styrke vores lokale tilstedeværelse, så vi er tæt på vores kunder – og nu tager vi således endnu et skridt i den retning med etableringen af afdelingen i Nykøbing Falster. Vi har haft stor succes med de omkringliggende afdelinger i Odense og Nakskov, hvor vi har oplevet en betydelig vækst, og vi ser derfor et stort potentiale i yderligere en lokation på Lolland-Falster, hvor vi får en lokalkendt afdelingsleder i spidsen, som kender området og virksomhederne der indgående, fortæller Lars Schjødt.

   

  Billede 2_Fra venstre_Nikolaj F Christensen Silas Seeling afdelingsleder Nichlas Larsen og Thomas RasmussenFra venstre: Nikolaj F. Christensen, Silas Seeling, Afdelingsleder Nichlas Larsen og Thomas Rasmussen   

  Det bliver Nichlas Larsen, som i forvejen er afdelingsleder for otte medarbejdere i afdelingen i Nakskov, der får ansvaret den daglige drift af afdelingen, og ifølge Nichlas Larsen ser man et stort potentiale i området. Blandt andet på grund af Femern-projektet:

   

  - Vi har længe haft et godt øje til Nykøbing Falster, hvor vi foruden at give mulighed for at udvide vores tilstedeværelse i et område med mange industrivirksomheder også er beliggende nær Femern-projektet. Dels kan der være forskellige opgaver i relation til selve byggeriet af Femern-forbindelsen, og dels er der også et mere langsigtet perspektiv i, at flere virksomheder vil flytte til området, som med tiden potentielt kan bidrage til yderligere samarbejdsaftaler og nye kunderelationer, lyder det fra Nichlas Larsen, og han tilføjer:

   

  - Derudover har Nykøbing Falster en central placering i forhold til rekruttering af kvalificerede og dygtige medarbejdere, da vi har nemmere ved også at appellere til potentielle medarbejdere bosiddende på Sjælland.  

   

  Med afdelingen i Nykøbing Falster er det samtidig hensigten at fremme CBRE Integos udrulning af ladestandere til el- og hybridbiler, hvor virksomheden er blandt de absolut førende aktører i Danmark.

   

  - I disse år er vi i gang med og står overfor en markant udrulning af ladestandere til elbiler, og her er der fortsat et stort potentiale på Lolland-Falster, siger Lars Schjødt afsluttende.

   

   

  Anbefalede artikler