<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif"> EL:CON går forrest med grønne arbejdsbiler
EL:CON går forrest med grønne arbejdsbiler
Annonce

EL:CON går forrest med grønne arbejdsbiler


I denne uge sender den el-tekniske virksomhed nye, 100 % el-drevne arbejdsbiler på gaden i Aarhus og Glostrup. ”Med indkøbet af splinternye eldrevne arbejdsbiler vil EL:CON gå foran og skubbe på den bæredygtige udvikling”, lyder det fra adm. direktør Jesper Knudsen.

Få uger efter at Mercedes Benz løftede sløret for deres nye og forbedrede eVito-model, tager EL:CON de første eksemplarer i brug. Dermed er den el-tekniske totalleverandør den første virksomhed i Danmark, der sætter sig bag rattet i den nye og 100 % eldrevne arbejdsbil.

 

Et godt skridt på vejen i den bæredygtige udvikling

Ifølge adm. direktør i EL:CON, Jesper Knudsen, skal el-virksomheden være med til at præge samfundsudviklingen i en grønnere og mere bæredygtig retning, og her er investeringen i de nye el-arbejdsbiler et godt skridt på vejen.

 

- Vi glæder os til at få de nye biler ud i gadebilledet. For os er det vigtigt at tage et samfundsansvar og presse på udviklingen af eldrevne arbejdsbiler i Danmark, som har brug for opbakning, hvis de biltyper skal udvikles til et reelt alternativ, siger Jesper Knudsen.

 

De eldrevne arbejdsbiler er væsentligt dyrere, end de konventionelle diesel-modeller. Derfor er det på nuværende tidspunkt ikke realistisk at udskifte alle arbejdsbiler, men hos EL:CON håber man at se initiativer, der hjælper den grønne omstilling mere på vej. 

 

- Størstedelen af de projekter og opgaver, vi løser for kunder, kredser om den grønne omstilling, fx energioptimeringer i bygninger og i industrien. Vi er meget bevidste om, at de løsninger, vi vejleder kunderne til, er fremtidsrettede, bæredygtige og har fokus på den grønne omstilling. Derfor er det naturligt, at vi investerer i eldrevne arbejdsbiler, siger Jesper Knudsen.

 

Læs også: Bygge- & Anlægsavisen tester Mercedes Vito Go og Complet: To kompakte og lydløse varebiler

 

Førende på installation af ladestandere
Hos EL:CON bliver det ingen udfordring at lade nye eldrevne arbejdsbiler fra Mercedes-Benz. EL:CON har nemlig et mangeårigt tæt samarbejde med Clever, der som Danmarks førende e-mobilitetsudbyder sørger for strømmen til elbilerne, og som EL:CON har opsat cirka 10.000 ladepunkter for i Danmark.

 

Den nye Mercedes eVito havde Danmarkspremiere forrige weekend, hvor den blev præsenteret på Skandinaviens største transportmesse, Transport 2019. I alt kommer der blot fem eksemplarer af Mercedes eVito til Danmark i det første halvår af 2019, og EL:CON kommer først på gaden i de nye eldrevne arbejdsbiler.