<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
article_image
Annonce

Deltri

Banebrydende posefilter neutraliserer bakterier og vira i ventilationen

 • Materialer og Løsninger
 • Indeklima
 • 2021-10-26

 • Den globale ventilationsproducent Systemair er gået sammen med den belgiske filterproducent Deltrian om at introducere et nyt posefilter til ventilationsanlæg. Filteret hedder DELTRI+ og er behandlet med en avanceret plasmateknologi, som neutraliserer 99 % af alle bakterier og vira, herunder SARS-CoV-2.

  Effekten af det nye posefilter DELTRI+ er blevet tredjepartstestet og dokumenteret af Luxembourg Institute of Science and Technology og et uafhængigt laboratorium i Frankrig. Filtrene er tilgængelige i det meste af Europa og mange andre markeder verden over via Systemairs salgsselskaber.

  Enkelt sammenlignet med eksisterende filtre

  Med det nye DELTRI+ posefilter kan bygningsejere hurtigt forbedre eksisterende ventilationsanlæg, før de overvejer mere omfattende opgraderinger af det eksisterende ventilationssystem. Sammenlignet med eksempelvis HEPA-filtre, UV-belysning og andre virus- og bakterieforebyggende metoder tilbyder DELTRI+ filtre et mere enkelt og billigere alternativ, der er let at anvende og administrere.

  Soeren Norman AndersenSøren Norman Andersen, adm. direktør i Systemair A/S.


  - Vi tilbringer 90 % af vores tid indenfor. Derfor er et godt indeklima vigtigt for vores sundhed. I en hverdag, hvor det er normalt at leve med vira iblandt os, er vi stolte over, at vi som de første på markedet nu kan tilbyde et filter, som har en dokumenteret effekt mod vira, som kan smitte via den luft, vi indånder. Vi er dermed et skridt tættere på at forebygge smittespredning. Det nye filter tilføjer et ekstra lag af sikkerhed, der sikrer ren luft med en bedre luftkvalitet end eksisterende luftfiltre på markedet. Vores kunder kan derfor med tryghed i sindet nu forbedre deres ventilationsløsning til et helt nyt niveau med det nye DELTRI+ filter, fordi den bedre luftkvalitet dybest set hjælper på sundheden, udtaler Søren Norman Andersen, adm. direktør i Systemair A/S.


  En sikker og hygiejnisk løsning

  DELTRI+ filteret er Eurovent-certificeret med energiklasse A+, der sikrer et lavt trykfald og lav støvkapacitet med den bedst mulige energieffektivitet. Det betyder, at operatører ikke behøver at bekymre sig om markant stigende energiomkostninger ved denne filterløsning.

  Juergen AlexiusJurgen Alexius, ejer og CCO i Deltrian


  - Vi er stolte over at samarbejde med en af verdens førende ventilationsvirksomheder om lanceringen af DELTRI+. Systemairs tekniske ekspertise og langvarige markedskendskab har vist sig at være uvurderlig i udviklingen. Vi kan med glæde sige, at DELTRI+ kan fange og neutralisere vira. Filterets effekt er bekræftet i både tørre og våde miljøer samt åbne og lukkede kredsløb. Derudover reducerer filteret risikoen for overførsel og spredning af vira og bakterier i luften. Selvom det ikke erstatter andre forebyggende foranstaltninger, betragter vi det som et pragmatisk bidrag til at støtte en tilbagevenden til et mere normalt liv, udtaler Jurgen Alexius, ejer og CCO i Deltrian.

  Nemt at udskifte i eksisterende ventilationsanlæg

  Systemair er den første HVAC-producent på verdensplan, der tilbyder luftfiltre med DELTRI+ som udskiftningsfiltre. DELTRI+ kan fås både i standard- og specialstørrelser til eksisterende ventilationsanlæg, uafhængigt af deres mærke. Derudover kan alle nybyggede Systemair ventilationsanlæg leveres med DELTRI+ som en valgfri vare. Filteret kan bestilles direkte via Systemairs globale webshop eller via de lokale salgskontorer verden over herunder Systemair Danmark i Hasselager og Hvidovre.
  DELTRI+ kort fortalt:


  • Posefilter, der neutraliserer 99 % af alle bakterier og vira, herunder SARS-CoV-2.

  • Videnskabeligt testet af Luxembourg Institute of Science and Technology (LIST) og et uafhængigt laboratorium i Frankrig.

  • Eurovent-certificeret med energiklasse A+.

  • ISO16890 ePM1 90 klassificeret.

  Anbefalede artikler