<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Thomsen

Slut med beskidte fingre: Dansk firma opfinder transportabel vask

 • Byggepladsen
 • Varevogne og Transport
 • 2020-12-01
 • | Tekst af Thomas Schiermacher, Alt Om Varebiler

  Situationen er kendt for de fleste med skiftende arbejdspladser. Det kan være svært at vaske fingre og sikre, at hænderne er rene og – i disse tider – virusfri. Men det har virksomheden ShoulderSink fundet en let løsning på. Den danske virksomhed har opfundet en let og simpel transportabel håndvask, der er let at montere i en arbejdsbil og som ikke kræver andet end vand.

  Du kender det godt. En hård formiddag på byggepladsen nærmer sig enden. Madpakken venter forude og den har du glædet dig til. Men fingrene er møgbeskidte. Hvad gør man så? Tørrer det værste skidt af i bukserne og sætter madpakken til livs bag rattet i bilen. Man skal jo videre.

   

  Den måde at ordne beskidte fingre på går ikke mere. Der er kommet et stort fokus på håndhygiejne efter Corona-virussens indtog i Danmark.  

   

  Og manglende fokus på rene fingre og hygiejniske hænder fik konsekvenser i foråret 2020, da Corona-virussen rigtigt satte ind og fik sat fokus på håndhygiejne. Arbejdstilsynet tog nemlig på rundtur i landet og kontrollerede om fingrene var for beskidte til at spise madpakken.

   

  De gik blandt andet ud over den jyske montagevirksomhed Dan-Alu A/S, der fik et strakspåbud af tilsynet, fordi to medarbejdere spiste i bilen – uden de først havde vasket hænder. Det skrev mediet A4 Arbejdsmiljø efter at have fået aktindsigt i tilsynets sager.

  1
  2
   

  ShoulderSink-systemet indeholder en vandtank på 4.6 liter og kan udstyres med to beholdere, der kan fyldes med håndrens, sprit eller håndsæbe efter eget valg. Plus der er papir til at tørre fingrene. Den transportable håndvask indeholder altså alt hvad man skal bruge til at sikre god hånd hygiejne i sin mobile arbejdsplads.

  Selv systemet kan fastmonteres i bilen, typisk i lastrummet. Der gør man med medfølgende beslag. Der skal ikke føres strøm til, så der er let og den vejer kun 4,7 kg - altså uden vand i tanken.

  Når systemet sidder, hvor det skal, har man sæbe og andre remedier ved hånden. Og skal man vaske fingrene vipper man en ’tud’ ned, vandet løber og man lukker for strømmen af vand ved at vippe ’tuden’ op igen. Når man løber tør for vand, tager man tanken ud og fylder mere vand på. ShoulderSink er et godt supplement til en rigtig håndvask. Den har man stadig brug for ind i mellem, men for håndværkere og folk i Bygge- og anlægsbranchen med skiftende arbejdspladser er ShoulderSink en god løsning. Du skal kun tilsætte vand for at få rene fingre til frokostpausen.

  ShoulderSink Hygiejne kit indeholder:

  4,7 liter vandbeholder (ca. 20-25 håndvaske)
  Papirdispenser med 115 meter papir, samt kurv til brugt papir
  3 x 380 ml flasker med henholdsvis; Sæbe, Håndrens, håndsprit
  Skulderrem
  Monteringsbeslag

  Shoulder-Sink-01-19-december-2016-mejls-foto

  Anbefalede artikler