<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Annonce

Sådan undgår du ubehagelige forsinkelser og ekstraregninger

 • 2019-12-19

  Er du bygherre på dit eget byggeprojekt, kender du helt sikkert til vigtigheden af at holde hovedet koldt. Der er nemlig rigtig mange ting at holde styr på. For det første skal alle de praktiske ting i forhold til byggeprojektet være i orden. Det kan i sig selv være uoverskueligt nok. Men derudover skal der også være styr på alt det juridiske. Og her bliver det ofte lidt ekstra langhåret. Det kræver nemlig et stort indblik i branchen at holde styr på begge dele. Men opstår der eksempelvis en forsinkelse i arbejdet, er det godt at vide, hvordan du skal gå det an. Klik her for mere information.

  Få styr på hvem der bærer ansvaret for forsinkelsen

  Skulle du være så uheldig at stå i et byggeprojekt, der bliver forsinket, er der nogle ting, du skal have styr på. Det er for det første vigtigt at finde ud af, hvem der bærer ansvaret for forsinkelsen. Er det entreprenøren, eller er det dig? For hvis det er entreprenøren, der bærer ansvaret, kan vedkommende som hovedregel ikke kræve, at du betaler for forceringen af arbejdet. Den bedste måde at undgå dette på, er ikke desto mindre ved at planlægge arbejdet. Brug ekstra energi på planlægning, og vær sikker på, at der er afsat tid til eventuelle tidsforsinkende komplikationer.

   

  Professionel, juridisk hjælp hvor det er nødvendigt

  I nogle situationer kan det være nødvendigt med professionel, juridisk hjælp. Dette kan spare dig for mange penge. Men når du skal finde professionel, juridisk hjælp er det dog vigtigt at vælge den rigtige samarbejdspartner. Og det er desværre lettere sagt end gjort, med alle de muligheder der er. Men advokatfirmaet TVC har erfaring med rådgivning af byggeriets aktører. Så står du pludselig i en akut problemstilling, hvor du ikke ved hvad du skal gøre, kan de måske hjælpe.

  Anbefalede artikler