<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
bricks-cleaner-1
Annonce

Ny maskine letter genbrug af mursten og natursten

 • Byggepladsen
 • Værktøj
 • Bæredygtighed
 • 2020-06-12

 • Nu er der godt nyt genbrugsindustrien, der er med til at sikre, at gamle værdifulde mursten bliver genbrugt som værdifuldt byggemateriale. Den patenterede murstens-”cleaner”, udviklet af Paolini, kan nemlig fjerne cement og mørtel fra både mursten og natursten.

  Den første patenterede murstens-”cleaner” udviklet af Paolini til rengøring af gamle mursten, fjerner cement og mørtel, fra mursten og natursten. Processen sker ved hjælp af det indbyggede vibrerende system, der løsner og mejsler rester af cementmørtel, uden at beskadige dé gamle sten. Efterbehandlingsbørster, giver murstensoverfladerne deres naturlige udseende tilbage, som da de blev produceret.

   

  bricks-cleaner-11

   

   

  Maskinen kan bruges af op til 4 operatører på én gang, og rengøre over 1500 mursten om dagen. Vægten på den viste Paoloni – Old Brick Cleaner er 70 kg. Maskinen har et justerbare teleskopiske støtteben, og trækker 220/230V.

   

  JNC Teknik har leveret den første maskine til en god gammel kunde i Hovedgaard, og forventer et fornuftig salg.

  bricks-cleaner-2
  Anbefalede artikler