<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
JAK_03
Annonce

Attraktive firmaaftaler til markedets skarpeste priser!

 • Byggepladsen
 • Beklædning
 • 2021-02-17
 • J.A.K. Workwear har længe arbejdet med funktionel og komfortabel arbejdsbeklædning og giver her et indblik i deres passion for bedre arbejdsbeklædning.

   

  JAK_15

   

  Hos J.A.K. Workwear har man den mission at udvikle og udbyde en bredtfavnende kollektion af slidstærk, komfortabel og funktionel arbejdsbeklædning i fede designs, med overvejede og gennemtænkte detaljer. 

   

  Fremstillingsprocessen er konstant under udvikling, således virksomheden konstant kvalitetssikrer hvert enkelt materiale. Derfor anvender J.A.K. Workwear kun kvalitetsmaterialer fra førende producenter, der lever op til høje kvalitetskrav. Det store udvalg af arbejdsbeklædning gør, at man med garanti har det helt rigtige arbejdstøj til DIN virksomhed. Alle fordyrende mellemled er skåret helt væk, således du handler direkte ved producenten – man har derfor markedets skarpeste priser på arbejdsbeklædning. J.A.K. Workwear tilbyder attraktive firmaaftaler og kan med garanti finde en løsning, som passer perfekt til dig.

   

  Hos J.A.K. Workwear produktudvikler man hele tiden, og virksomheden har netop lanceret den splinternye 16-serie. Serien er fyldt med produkter i topkvalitet og er lavet i stretchmateriale, der sikrer ultimativ komfort til arbejdsdagens gøremål. Serien kommer i flere forskellige farvekombinationer og er udstyret med mange fede detaljer.

   

  Derudover har der været stor efterspørgsel på mundbind, og man har derfor skaffet et kæmpe parti af CE-godkendte medicinske mundbind til både børn og voksne. Disse mundbind er i type IIR/2R og opfylder EN 14683:201. Udover den klassiske blå farve, har man også fremskaffet mundbindene i sort, der ligeledes er godkendte, samt 3-lags.

   

  Se hele sortimentet HER.

  Anbefalede artikler