<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
230627_JJ_22598_Herlevdiamanten_0033
Annonce

Godt håndværk og stærk service skal følges ad

 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Byggepladsen
 • Håndværker-portræt
 • Den effektive byggeproces
 • Renovering
 • Beton
 • 2024-06-28
 • | Af Tim Panduro

  Herlev Diamanten ser sig selv som lige dele service- og håndværksvirksomhed – troværdighed, ordentlighed og faglig stolthed skal følges ad, siger indehaver René Køltoft.

  Med en solid erfaring og 25 fagmedarbejdere med en lang række specialiseringer tilbyder Herlev Diamanten kvalitetsløsninger inden for alle opgaver inden for diamantboring, væg- og gulvskæring, wire - cirkelskæring Samt asfaltskæring.

  Men for indehaver og administrerende direktør René Køltoft er de håndværksmæssige muskler kun halvdelen af pakken. Kundetilfredsheden formes nemlig også af andre dele af virksomhedens indsats.

  - I vore øjne er vi lige så meget en servicevirksomhed som en håndværksvirksomhed. Vi ved, hvor kostbar tiden er for vores kunder, så vi overholder som en selvfølge vores aftaler, vi sørger altid for at rydde op efter os. Vi ved, at det arbejde, man udfører i vores branche, sviner en del, så vi ser det som en vigtig opgave at sørge for, at der dækkes ordentligt af, og at alt ser ordentligt ud, når vi er færdige,' siger direktøren, der også peger på kommunikation som meget vigtigt.

  -  Vi gør, hvad vi siger, og vi siger, hvad vi gør, opsummerer hans virksomhedens filosofi om på den ene side at overholde aftaler og på den anden side løbende at kommunikere om, hvordan en opgave bliver løst.  230627_JJ_22598_Herlevdiamanten_0024
  230627_JJ_22598_Herlevdiamanten_0004
   
   

  De store kunder

  Herlev Diamanten arbejder både på mindre opgaver og på de helt store. Mange kunder kommer ifølge René Køltoft på grund af anbefalinger fra andre kunder. Det skyldes dels, at virksomheden kan løse de fleste opgaver og har mandskab nok til også at kunne sende i hvert fald en håndfuld mand ud til den samme plads. Mindre opgaver kan også løses med kort varsel – takket være både Herlev Diamantens størrelse og arbejdsplaner, der opdateres flere gange dagligt.

  Men også måden medarbejdernes ekspertise udnyttes, er også væsentlig.

  - Vi ved, at nogle af vores medarbejdere bedre kan lide nogle slags opgaver end andre, så i det daglige får de lov til at lave de opgaver, de bedst kan lide. Det er også dem, de er bedst til, så det betyder at kunderne møder kompetente og venlige specialister, siger René Køltoft.

  Herlev Diamantens 23 servicebiler er alle udstyrede med gængs udstyr – og hvis der er nedbrud, ligger løsningen lige ved hånden.

  -  Vi har dobbelt op på stort set alt grej, så vi kan altid hente andet grej på vores værksted i Roskilde, så vi ikke skal vente på reservedele og reparation, siger direktøren.

  - I forvejen sætter vi en ære i at være præcise og overholde aftaler og tidsplaner, og det skal også gælde, selv hvis der en sjælden gang er et nedbrud i vores udstyr. Det er enormt vigtigt, for der står meget tit andre håndværkergrupper, der skal til, når vi er færdige med for eksempel at skære huller til vinduer.

  Den feature er naturligvis vigtig på små pladser – men ved store opgaver kan den have endnu større betydning, fordi de ofte er mere komplekse og involverer flere faggrupper, der skal til, når en bore- eller skæreopgave er overstået.

  -  Vores præcision, ekspertise og mulighed for at handle hurtigt ved nedbrud gør os særligt gearede til at blive en del af store opgaver, siger han.

  230627_JJ_22598_Herlevdiamanten_0008
  230627_JJ_22598_Herlevdiamanten_0011
   
   

  Specialgrej

  Bygge- og anlægsbranchen er i evig udvikling, og det stiller krav til udstyret. Herlev Diamanten ligger da også inde med udstyr til  alle skære- og boreopgaver.

  -  Vi følger selvfølgelig altid med i udviklingen, så vi fortsat kan tilbyde løsninger efter kundernes behov, siger René Køltoft.
  Anbefalede artikler