<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Niklas Evensen

Niklas Eversen, Evensen Entreprise ApS

Tag- og facadebyggeri bliver digitaliseret

 • Byggeriets udvikling
 • Materialer og Løsninger
 • Virksomhedsnyt
 • IT og ny teknologi
 • Tag og Facade
 • 2023-07-07
 • Hjarsø Invest ApS investerer sammen med en række partnere i den nye byggevirksomhed Kampmann Tag og Facade A/S, der til sætte skub i digitalisering af klimaskærmen – der kan dokumentere kvaliteten af byggeriet og det gode håndværk.

  Klimaskærmen er bygningens forsvarsværk og derfor har den fået  fokus hos Kampmann Tag og Facade A/S. Virksomheden er en af de første byggevirksomheder, der arbejder med scanning af bygninger for dybere indsigt ved at anvende sensorer i tag og facade og droneregistrering til løbende målinger og indsamling af data. Alt sammen for at blive bedre til minimering af materialeforbrug.

   

  Den nye virksomhed baserer sig på tømrerforretningen Evensen Entreprise, der har mange års håndværksmæssigerfaring fra bl.a. egenproduktion og brug af egne håndværkere til tagopgaver. Evensen Entreprise tager nu næste udviklingstrin sammen med deres mangeårige samarbejdspartnere fra O.K. Entreprise, hvor Kampmann Tag og Facade A/S bliver et datterselskab.

   

  Investor Karsten Hjarsø siger i en pressemeddelelse:

   

  – Vores samlede erfaring i byggebranchen gør, at vi ved hvor vigtig facaden er. Og med stadig større klimamæssige udfordringer, bliver klimaskærmens betydning kun øget. Derfor giver vi området et ekstra løft med brug af droneregistrering, en digital model af opgaven og inkludering af sensorer, der indsamler data og dermed dokumenterer kvaliteten af byggeriet, men også ændringer i hvad facaden bliver udsat for, og hvad fremtidigt byggeri kræver og kan have gavn af.

   

   

  Nye teknologibaserede løsninger

  Virksomheden er i fuld drift fra udgangen af juli, hvor de med Niklas Evensen som direktør er klar til at tilbyde kunderne deres nye, teknologibaserede løsning.

   

  Virksomheden vil primært fokusere på erhvervskunder men fortsat opretholde relationerne til privatkundesegmentet gennem deres serviceafdeling.

   

  – Hele tag og facadeområdet trænger til at blive yderligere digitaliseret. Der ligger et stort potentiale i indsamling af data, hvilket kan gavne byggeriet. Det vil vi gerne være med til at gå foran og vise hvordan kan gøres. For Kampmann Tag og Facade A/S er dette et startskud, men vi er klar til at inkludere ny teknologi på alle de områder det giver mening – og det kan hurtigt være mange, uddyber Niklas Evensen.

   

  Kampmann Tag og Facade A/S er samtidig store tilhængere af klassiske værdier som godt håndværk, ordentlighed og punktlighed.

   

  – Vi fornemmer, at de klassiske værdier i samarbejdet med kunderne generelt er blevet nedtonet over det seneste årti. Det er ikke vores stil, og vi mener at implementeringen af smart teknologi kun giver mening, hvis man kan stole på, hvordan de er inkorporeret i byggeløsningen, og at man kan stole på leverandøren i alle faser. Hvis vi skal forbedre klima, bæredygtighed og byggeri, skal vi gøre det sammen med kunderne, slutter Niklas Evensen.

   

  Anbefalede artikler