<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Hero_1960
Annonce

Murerværktøjsbutik fylder 10 år - og det bliver et brag af en fest!

 • Byggeriets udvikling
 • Byggepladsen
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Virksomhedsnyt
 • Værktøj
 • Byggepladsservice og Udlejning
 • 2023-05-31

  For at fejre fødselsdagen, holder Murergrej.dk åbent hus med en minimesse! Der er inviteret flere af deres specialiserede leverandører som udstillere, samt planlagt en masse spændende aktiviteter og demonstrationer! 

  Tag venner, familie og kollegaer med til Jels! Du vil ikke komme til at køre forgæves. 

   

  Murergrej.dk har forberedt en masse spændende tiltag og messetilbud i anledning af deres fødselsdag. I den nyindrettede fysiske butik er der mange stærke tilbud, som kun kan købes denne dag. Så der er rig mulighed for at finde materiale og værktøj til nye projekter.

   

  Begivenheden finder sted: 

  Fredag d. 2. juni, kl. 10-15

  Sønderfenne 10, Jels 

  6630 Rødding

   

  Fugepistol_1600

  Der er også spændende demonstrationer og fremvisninger. Blandt andet kommer tre gange Danmarksmester i Skills, Kenny Bruun, for at demonstrere sine færdigheder som flisemurer. Derudover vil der være demonstrationer på brugen af DanePoint Mørtel fugepistolen, - ikke kun til omfugning, men for første gang også til fugning af fliser.

   

   

  Der vil være mulighed for at kunne tilmelde sig et nyt kursus i marmorpuds. Stucco Italiano kommer fra Italien som udstillere til messen og vil i fremtiden også være instruktør ved kurserne, som afholdes i Danmark.  

   

  Hvad enten du er interesseret i gør-det-selv, fliser, støbning, renovering eller nybyggeri, så vil der være noget for enhver smag. 

   

  Du kan læse mere omkring arrangementet og udstillerne på Murergrejs hjemmeside. 

   

  Og husk endelig at få en snak med alle de andre ligesindede folk i håndværksbranchen over en grillpølse, øl eller vand. 

   

  Det bliver et brag af en fest, så gå ikke glip af det!

  Mojn! Vi ses 

  Anbefalede artikler