<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
145194117_885595648936765_1542919822402391080_n

Håndværkertricket som sætter dig i direktørstolen

 • Byggeriets udvikling
 • Den effektive byggeproces
 • Uddannelse og Rekruttering
 • 2022-04-16

 • Indlæg af Anders Fogh, CEO & Founder af Startup Central
 • For få unge uddanner sig inden for håndværkerbranchen, men hvorfor så ikke fortælle dem om alt det de kan opnå ved at blive håndværker? Anders Fogh fra netværket for iværksættere og selvstændige, Startup Central, mener, der skal mere fokus på de mange muligheder og den gode økonomi ved at blive selvstændig som håndværker.

  Vi hører om de store techvirksomheder med kæmpe succes, desværre hører vi ikke om, hvordan man som selvstændig inden for håndværkerbranchen også opnår kæmpe succes. Måske ville en sådan historie kunne ændre udfordringen om at få de unge til at tage en uddannelse inden for håndværkerbranchen.

   

  Hvad med at vi fortalte om håndværkertricket? Man bliver uddannet håndværker, eksempelvis tømre, når man har lært alt det man kan fra Mester, så starter man selvstændigt og tjener de rigtig gode penge. Mester er ofte meget glad for at hjælpe. Det er i hvert fald det vi hører fra vores medlemmer, som har startet selvstændigt inden for håndværkerbranchen.

   

   

  Det er et ældgammel trick!

  Rygtet spredes, ”mangler du en murer? Så skal du tale med Jens, han er virkelig dygtig”. Det er en af de få brancher, hvor the word of mouth virker bedre end i nogen anden branche. Folk stoler på deres håndværkeranbefalinger og det med rette.

  Så enkelt er det faktisk – alle får brug for en tømrer, murer eller maler lad os bare se det i øjnene. Du skal jo selvfølgelig kunne dit kram det er klart, men kan du det, så har du fundet den gode vej til din egen succes.

   

  Mester er helt okay med, at elev starter sit eget firma. En af grundene til dette er, fordi de så har mulighed for at leje sine egne folk ind til større projekter og de kender til rutinen og kvaliteten i virksomheden. Det er den rene win-win.

   

  Håndværkerbranchens udfordring lige nu består af de stigende materialepriser, de kan selvfølgelig lægges oveni prisen, så det er kunden som betaler. Alle håndværkere har denne udfordring, så der skulle ikke ske en priskrig blandt håndværkerne. Og kunden har brug for at arbejdet bliver gjort uanset pris.

   

  Så kære unge mennesker! Hvis du ikke ønsker, at der er en anden, der skal bestemme over dig, så kig lige håndværkervejen, den giver dig en tidlig vej til direktørstolen, men også en uundværlig erfaring i at lede og håndtere mere end dine jævnaldrende.

  Anbefalede artikler