<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Søren Ulrik 240 dpi

Midtjyske værktøjsproducenter rykker op på allerøverste hylde

 • Byggeriets udvikling
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • 2023-09-13

  De to værktøjsproducenter iTOOLS og Maskinfabrikken Eskimo kobler nu det gode samarbejde endnu tættere med iTOOLS opkøb. Ambitionen er at blive en stærk europæisk spiller på innovativt håndværktøj.


  Der er sat underskrift på købskontrakten, og Maskinfabrikken Eskimo er nu en del af iTOOLS. For adm. direktør hos iTOOLS, Ulrik Bruhn er købet med til, at man kan skabe en solid platform for vækst og blive endnu stærkere på det europæiske marked:

   

  - Med vores samlede produktportefølje og det samlede produktions-setup giver det plads for store ambitioner – især på eksportmarkederne. Og vi får nu den nødvendige størrelse til at sætte turbo på udviklingen af nye værktøjsløsninger. Maskinfabrikken Eskimo er jo en institution i byggebranchen. Og hos iTOOLS er vi utrolig stolte af at bære den fakkel videre, som blev tændt i 1926.   Læs også: Trævirksomhed fejrer 70 år med bogudgivelse  Hjertebarn og work/life balance

  Ejer af Maskinfabrikken Eskimo Søren Madsen har på få år formået at tredoble omsætningen. Men for ejer Søren Madsen er det det rigtige tidspunkt at give sit hjertebarn videre – og den rigtige ejer.:

   

  - Maskinfabrikken Eskimo har bestemt været et hjertebarn, udtaler Søren Madsen. Vi taler jo om arvesølvet indenfor dansk værktøj. Men når der står 1963 på min dåbsattest så maner det jo til refleksion om fremtiden. Jeg kommer fremover til at koncentrere mig om Jasa Company A/S, der er blevet en temmelig stor virksomhed, og om at få en lidt bedre work/life balance – som vi siger på jysk. Så jeg oplever det mere som et generationsskifte end et frasalg. Og hvis nogen kan tage vare på mit hjertebarn, og udvikle Maskinfabrikken Eskimo videre, så er det iTOOLS!   

   

  Mie Skovbo Augustsen, der er daglig leder hos Maskinfabrikken Eskimo, ser også frem til at komme ind i iTOOLS-familien:

   

  - Med det jeg kender til iTOOLS og mine nye kolleger i Odder, så er jeg sikker på, at Maskinfabrikken Eskimo bliver styrket betragteligt. iTOOLS har nogle gode værdier, hvor mennesket er i centrum, masser af potentielle forhandlere af murerværktøj i hele Europa og så er iTOOLS stærke på marketing.  

  Anbefalede artikler