<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
Morten Ingemann og to af de ansatte i anlægsfirmaet TRÆ & BUSK foran deres IVECO Daily

Morten Ingemann og to af de ansatte i anlægsfirmaet TRÆ & BUSK foran deres IVECO Daily

IVECO Daily gør det nemt for TRÆ & BUSK på akutte opgaver

 • Varevogne og Transport
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • 2024-03-06

  Der er travlhed i anlægsbranchen med klimasikring og udbedring af skader efter oversvømmelser. Anlægsgartner TRÆ & BUSK gjort varebilen til en mobil arbejdsstation, for det giver dem mere tid og effektivitet i dagligdagen.

  Akutte opgaver som følge af forhøjet vandstand og oversvømmelser har påvirket arbejdsbyrden hos anlægsvirksomheden TRÆ & BUSK.

  - Vi har især oplevet en stor stigning i opgaver som levering af sandsække og pumpeopgaver. Så vi har også mærket konsekvenserne af det våde vejr her i firmaet, fortæller ejer af TRÆ & BUSK, Morten Ingemann i en pressemeddelelse.

   

  En stærk varebil med stor trækkapacitet

  Ved siden af får TRÆ & BUSK også en række forespørgsler på både kystsikring og reetablering af have, hegn, plæner, terrasser og støttemure særligt langt kysten ved Køge Bugt, der har været hårdt ramt af vejrudfordringerne.

  Man regner ikke med, at travlheden har toppet, og virksomheden går derfor et travlt forår i møde. I travlheden handler det om at etablere effektive arbejdsmetoder, der på sigt kan give virksomheden mere tid i det daglige, siger Morten Ingemann:

  - Vi kigger naturligvis på, hvor vi kan effektivisere eller spare tid. Vi er derfor glade for at have en varebil, der gør det muligt for os at have det hele med på én gang, så vi ikke skal hele vejen tilbage og læsse på igen efter hver opgave.

  - Med varebilens trækkapacitet bliver den også en del af arbejdet, når vi f.eks. skal trække trailer med gravemaskine, motorbør, andre maskiner og/eller byggematerialer. Så på den måde bliver den mere end blot et transportmiddel.

   

  Minimerer risikoen for tyvebesøg

  De gode indretningsmuligheder i IVECO Daily bidrager også til effektiviteten. Morten Ingemann og hans team har erfaret, hvordan en velorganiseret varebil med en lettilgængelig placering af værktøjerne befrier en for unødvendige forsinkelser i løbet af dagen.

  - De enkelte medarbejdere kan indrette varebilen præcist efter deres behov og opgaver. Det løfter vores effektivitet til et nyt niveau. Det forenkler ikke kun arbejdsprocessen med at finde og bruge værktøjer, men bidrager også til, at vi kan allokere mere tid til det faktiske arbejde, forklarer han og afslutter:

  - Lukkede varevogne beskytter vores grej mod vind og vejr, og så har det den ekstra fordel, at det minimerer risikoen for tyveri. Derfor vil det nok primært være dem, der bliver en del af vores fremtidige vognpark.

   

  Anbefalede artikler