<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
a29ce8abf69ae749_org

Hos NCC Asfalt ruller foråret med nye store opgaver

 • Byggeriets udvikling
 • Anlæg
 • Virksomhedsnyt
 • Veje og Infrastruktur
 • 2023-05-04

  Når det bliver forår, begynder den travle sæson hos NCC Asfalt, som ruller ud for at forsyne vore veje med ny asfalt. Første etape på Storebæltsbroens Vestbro er snart færdig, og derefter venter en stribe andre større projekter.

  – Selvom det er tidligt på sæsonen, ser vi allerede nu et højt aktivitetsniveau i Danmark. Vi har en stribe projekter i hus for både offentlige og private kunder, og vores fabrikker og asfalthold er kommet godt fra start mange steder i landet, fortæller Lars Vester, chef for NCC’s danske asfaltaktiviteter, der hører under NCC Industry A/S i en pressemeddelelse

   

  9abc36a4f5c75bef_org
  a9534cdb01fc6268_org
  aa677ba463f58dfd_org
   
   


  NCC Asfalt har allerede en række nye kommunale opgaver i hus, senest for Skanderborg Kommune, Odense Kommune, Assens Kommune, Ringkøbing Skjern Kommune, Nordfyn Kommune og en rammeaftale for Esbjerg Kommune.

   

  For Vejdirektoratet venter også en spændende opgave med at udskifte de gamle belægninger på flere hovedlandeveje og motorvejsstrækninger med nye, lyddæmpende og CO2-reducerende slidlag. Der skal rulles ud på strækninger ved blandt andet Fløng, Farum, Langeskov, Vonsild, Give, Korinth, Vittrup og Hundelev.

   

   

  ae42d6c8771ae4a4_org
  b575a955fe7ca306_org
   
   

  Og netop nu afslutter NCC’s asfalthold første etape af en større opgave på Storebæltsforbindelsens 6,6 kilometer lange Vestbro. Opgaven er udført for Sund & Bælt og indebærer både fræserarbejde, produktion af asfalt og udlægning af nye slidlag.

   

  Det er altså en fin start på sæsonen hos NCC Asfalt, hvor ordrerne beløber sig til ca. 60 mio. danske kr. og bogføres i 2. og 3. kvartal i 2023 under NCC Industry. Ordrer under rammeaftalerne er endnu ikke aftalt og kan derfor ikke oplyses.

  Anbefalede artikler