<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=364418&amp;fmt=gif">
holbøll-top

Hans-Henrik Olsen, teknisk direktør, og Carl-Ole Holbøll, adm. direktør, tager imod den nye arbejdsmiljøbil.

Holbøll styrker sikkerhedsindsatsen med mobil sikkerheds- og arbejdsmiljøkoordinator

 • Byggepladsen
 • TIL HÅNDVÆRKEREN
 • Sikkerhed
 • Arbejdsmiljø
 • 2024-06-02
 • | Af Redaktionen

  En aktiv indsats for at skabe endnu mere fokus på sikkerhed og arbejdsmiljø på anlægsentreprenøren Holbølls byggepladser er landet på vejene. Formålet er at have en fast sikkerheds- og arbejdsmiljøkoordinator på farten, der skal engagere medarbejderne i bl.a. sikkerhedspraksis samt lytte til medarbejderinput til optimering af sikkerhedsprocedure.

  I et nyt skridt mod endnu mere fokus på arbejdsmiljø og sikkerhed på byggepladserne har anlægsentreprenøren Holbøll lanceret en arbejdsmiljøbil, som vil fungere som mobil base for firmaets sikkerheds- og arbejdsmiljøkoordinator. Dette initiativ er designet til at engagere medarbejdere i sikkerhedspraksis og fremme et trygt arbejdsmiljø samt tydeliggøre Holbølls holdning og løfte i forbindelse med medarbejdernes sikkerhed.


  Formålet er synlighed samt at opnå en bedre forståelse for de daglige udfordringer, identificere potentielle risici og adressere dem i samarbejde med både medarbejdere og ledelsen. Samtidig vil en af opgaverne være at lave præsentationer af nye sikkerhedstiltag og instruere nye medarbejdere i Holbølls sikkerhedspraksis.

  Med bilen proppet med materiale om sikkerhed og arbejdsmiljø, vil sikkerheds- og arbejdsmiljøkoordinator være en aktiv del af byggepladserne for at sikre at sikkerhedsprocedurerne ikke kun overholdes, men også løbende forbedres baseret på direkte input fra medarbejderne.

  holbøll-1
  holbøll-2
  holbøll-3
   
   

   

  - Vores håb er at disse sikkerhedsrunderinger vil motivere. De skal minde os om, hvorfor vi prioriterer sikkerhed, siger Hans Henrik Olsen, som er teknisk direktør i Holbøll. Han understreger, at ansvaret for sikkerhed deles af alle på pladsen:

  - Arbejdsmiljø og sikkerhed er et fælles ansvar, som alle skal være en del af. Vi har et ambitiøst mål om at opnå nul ulykker hvert år. Derfor giver det mening at søge måder at forbedre os på. Helst løsninger der er konkrete og pragmatiske. Denne indsats er blot endnu en måde at styrke sikkerhedsindsatsen og minde hinanden om, at sikkerhed altid skal være vores højeste prioritet.

   

  - Det skal være trygt at gå på arbejde, og denne mobile enhed kan være med til proaktivt at håndtere sikkerhedsudfordringer og reagere hurtigt på input fra vores folk på pladserne ved at sætte skub i nye sikkerhedsinitiativer, forklarer Hans-Henrik og fortsætter:

  - Sikkerhed er en kontinuerlig proces, der kræver konstant opmærksomhed og fornyelse. Vi gør det godt, men vi kan altid blive bedre. Det er essentielt for os alle, at vi arbejder sikkert.

   

  Læs mere om Arbejdsmiljø

  Anbefalede artikler